İnsan farkında olmadan kendine benzeyeni mi çeker acaba hayatına
Bir kitapta bir filmde bir insanda kendinizi bulmak o şeye bağlanmak için bir sebep midir
Bir kitapta bir filmde bir insanda kendinizi bulmak o şeye bağlanmak için bir sebep midir
Evet. İnsanlar tanışınca yaralarını söyler birbirine, aynı olanlar birbirini iyi anlar. Ve en güzel şey anlaşıldığını bilmektir
Ben içimdeki seni sevmişim anlasana şarkı sözü doğru o zaman
Ya da içindeki beni sevmişim 😄
Evet, katılırım
İnsanlar kendine benzeyeni değil, kendisini tamamlayanı, o anda neye ihtiyacı varsa o olabilen kişiyi arar ve bulduğunda aşık olur…
Aslında tamamlandığını sanar. Kimse tam olamaz herkes eksiktir insan eksik.
Bir tarafın eksiği diğer tarafın fazlası olunca ortaya güzel birşeyler çıkıyor. İki insan da aynı konularda eksikse bu tamamlayıcılık değil tabi ki. Benim demek istediğim de böyle birşeydi.
Evet anladım demek istediğini doğru söylüyorsun iki tarafın aynı konuda eksik olması pek tercih edilmez.
Sen çabuk üzülüp kırılıyorken o güçlü olacak ki seni ayağa kaldırabilsin. Senin sevmediğin ya da bilmediğin en az bir farklı şeyi sevecek ki ilişkin sana yeni birşeyler katsın, öğretsin. Ve bence asıl önemlisi, sen birşeyi seviyorsan onun da o konuda sevdiği bir şey olacak. Aynı veya değil ama olacak. Senin taraf olduğun yerde o fark etmez modunda olduğunda ilişki lezzetini yitiriyor. Belki de ben yanlış düşünüyorum bilmiyorum. Eleştirebilirsin.
Evet doğru
Cevap
2Cevap
Bana çok benziyor evet
Yaraları benzer huyu benzer ne biliym kendinden bir seyler gördükçe insan daha mutlu olmaz mı. Aslında herkes bir başkasında gördüğü kendini mi seviyordur
Bence olur
Bence öyle
Evet genelde hangi enerjiyle uyumluysa onu çeker
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?