Yine ödüllü bir gün🥳😇
Sence sen göründüğün gibi biri misin?
Yine ödüllü bir gün🥳😇
"Olduğun gibiysen eğer olmamışların gönlünde barınamazsın."
"Birhan Eroğlu"

Evet ben her zaman göründüğüm gibi biriyim.. zaten göründüğü gibi olmayan sürekli işler çeviren güvenilmez yalancılarla da işim olmaz bu hayatta.
Yalancılık kötü bir iki yüzlülük haklısın👍🏻
Yerine ve zamanına göre davranırım. Bir sorun varsa o an üstüne gitmem çözüm için şartların oluşmasını beklerim. Birine karşı kırgınlığım varsa bunu an kendisine söylemem ben kırılmışsam karşımdakini de kırmadan çözmeliyim. O an olduğum gibi davranamayabilirim. Şartlar öyle gerektiriyordur. Onun dışında genelde olduğum gibiyimdir. İçimden geldiği gibi yaşarım.
Aynen öyle şartlar göz ardı edilmemeli başkası mutlu olacak diye👍🏻💯
Hayır değilim insanların beni bilmesi gerektiği kadar davranıyorum. Çünkü her insanın gizli bir yanı vardır, kimse kendini kimseye tam anlamıyla anlatmaz, zaten öyle olmak zorundadır.
Çünkü hiç bir zaman insanların dostluğuna güven olmuyor. Bugün dost olan yarın düşman olabiliyor.
Aynen öyle perdesi örtülü kalmalı kimi özelliklerin.
Eşin bile olsa
Eşe açık huyda olmak gerek yoksa güven duygusunu zedeler o çok başka.
Her konuda değil
Tercih meselesi😌
İnce noktalar vardır. Her doğru her yerde söylenmez, her yerde her istenildiği gibi davranılamaz. Genel olarak evet göründüğüm gibiyim, ama gerektiğinde daha fazlası da olabilirim, daha azı da.
Kesinlikle gerektiği yer ve kişide👍🏻💯
Cevap
32Cevap
Evet içim dışım birdir Allah'a şükür
Ne güzel🩷
Hayatımın her dönümün özü sözü bir insan oldum. Burada nasılsam dışarıda da böyleyim. Zaten görenler hep aynı şeyi söylüyor.
Ne güzel💯
Bundan fazlası var evet. Görünüşüm sert mizaçlı gibidir ancak içim herkese farklıdır. İyi gelene iyi, sert gelene sert , kötüye acımasız biriyim
Hak edene göre şekil olmak gerek bazen✅
@oɿƚꙅɘɒm herkese aynı olmak imkansız👍🏻
Kime nasıl görünmek istediğime göre değişiyor bu..
Ama genelde ilk etapta soğuk, itici hatta kaçınılan insan tipi görselim vardır..
Tanıyanlar ise ilk konuşmamızın sonunda "hiç böyle birine benzemiyordun aslında böyle böylemişsin" cümlelerini sıklıkla duyarım..
Evet olmuş insanlar olmamışların gönlünde de aklında da barınamazlar.
Göründüğüm gibiyimdir ama herkese de görünmeyi tarcih etmem. Göstermek istediğim yönümü gösteririm diyeyim toparlayayım😄
Ahahahha çok şekersin💝 ve sana katılıyorum sonuna kadar👍🏻😇
Rica ederim🌺
Dikkat çekmeyi sevmiyorum ben, ne düşündüğümü, ne yaptığımı, yapacağımı, sonunun nereye varacağını kimsenin bilmemesi daha çok ilgimi çekiyor. Bu sebeple beni sadece görüp tanımlaması çok zor insanların.
Tanımadan yargı gereksiz evet💯
Olduğum gibiyim rol yapmıyorum ama insanlar bazen beni gözünde çok farklı görüyor iyi veya kötü anlamda. Senin böyle biri olduğunu bilmiyordum diyenler oluyor halbuki bunlar Kendi ön yargıları.
Bence cana yakın ve aklı başında bir kadınsın
Görmek istedikleri gibi bakmışlar🌺
Teşekkür ederim ve haklısin🩷
Ben iki yüzlü biri olarak genelde insanlar ile pek samimi olmam. Sartlar gereği aynı masada oturur yemek yerim ama aklım hep başka şeylerde. Sadece zaman geçirmek için bulunduğum kişilerdir
Bazen şartlar bunu gerektirebiliyor. En çokta iş dünyasında.
Aynı yerde görev yaptığım kisiler ile öğle yemeğinde ayni masada oturuyorum. 30 dakika sonra gene işlerimi yaparim ya da elime telefonu alıp en basitinden oyun oynarım. Bazen oturup bi kahve içerim. Dediğim gibi ben 2 sene sonra kazanacağım paranın bugün borcuna girmiş biri olarak ben böyle mutluyum.
Seni çok anlıyorum😌
Evet, bence öyleyim. Kimseden bir gizlim ya da saklım yok. Neysem O'yum. Ne demiş Mevlana, "Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol."
🍀🍀🩷
Görünenin ötesinde de bir ben var. Onu keşfetmek de karşımdaki kişiye bağlı.
herkes sert birisi olduğumu düşünür tanımadan ama tanıyınca farklı yönümü görürler o yüzden dışarıdan göründüğüm gibi değilim
Olumlu bir gözükmemeymiş bu😆
Hemde çok fazla göründüğüm gibiyim sanırım bu yüzden bu konu olduğunda beni saf kandirilabilir diye düşünün insanlarıl oluyor hayatımda
Oyy yaa🥲💝
Öyleyim fakat dış görünüşüm serttir, yanlış anlaşılmalara sebep oluyor. Önyargılı davranan insanlarla karşılaşıyorum
Olsun sen kendini bildikten sonra önemi yok💝
Kesinlikle, pek takılmam zaten💕
Dünya'nın hele insanlığın sabit bir düzeni yokken ve şahit olduğum yaşamımla beraber elbette maskelerim, sınırlarım var.
👍🏻💯🍀
Olduğum gibiyim ben böyleyim seven sever sevmeyen z.. olur gider.
Ahahah😂😂helal🌺
Göründüğüm gibiyim. Görünmeyen yanlarım var ama görünenle çelişmez.
Ne güzel🌺
Evet, olduğum gibiyim. Söz de doğru. Onun için herkesle anlaşamıyorum.
En iyisi. Anlaşmadıkları bu göründüğün gibi olsun boşver🩷
Aynen, yalaka olmaktansa iyidir.🫶🏻
💯👌🏻😇
Dışardan sakin görünüyor olsam da içimde uyanmayı bekleyen bir bal porsuğu yatıyor
😆😆😆
Ben olduğum gibi biriyim. Kimin nasıl gördüğü ise onun bakış açısı ile alakalı..
Doğru nasıl bakılırsa öyle görünür.☺️
Sen nasıl biri gibi göründüğümü amgle bende öyle olup olmadığımı
👍🏻👍🏻
E nasıl biri gibi gözüküyorum dışardan
Bunun için dün analiz sorusu açmıştım oraya💃🏻
mevlananın dediğine uyuyoruz ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol..
🍀🍀
Öyleyim çünkü herkes öylesin diyor. Yüzüm yumuşak olduğu gibi kalbim de çok yumuşak.
🍀✨✨
Ben olduğum gibi de değilim, göründüğüm gibi de değilim. Sevdiğim gibiyim her daim.
💯💯
Teşekkürler 😏
Rica ederim☺️
Hiçte göründüğüm gibi değilim. Fırlama, ergen, satanist vesaire vibe ı veriyormusum genelde.
Ahahah😂😂😂
Sakin gorunuyorum ama oyle insanlarin ici daha yogun olabiliyor. Disari dokmedigim bir cok sey var. O yuzden gorundugumden daha fazlasiyim.
Karşımdakinin neyi gördüğü ve gördüğü şeyin üzerine ne istediği önemli.
Bakmak görmek demek değildir.
Bunu da unutmamak lazım.
Olduğum gibiyim.. neysem o.. ve beni gerçekten görmesini isteyene sadece eksiksiz yansıtırım kendimi
Evet göründüğüm gibiyim, her zaman neysem oyum.
👏🏻👏🏻💝
İlk gören için değil belki az biraz tanıyan jçin evet.
Değilim. Kim nasıl yaklaşırsa bende onu görür
Asla insanın her zaman farklı bir yüzü vardır
Vardır. Kişi ve ortama göre şekillenir.
Göründüğüm, benim göstermek istediğim kadarı ile sınırlıdır..
Çıtırından öyleyiz diyebilirim
😂😂💯
😂🥂
bilmiyorum ki öyle miyim
Bence öylesin ve çoğu zaman insanların hasetine sebep oluyor bu durum🍀Bundan hasetlenecekse hasetlensinler😆
Çok teşekkürler 🙂 köşede ağlayabilirler
Rica ederim aynen öyle😇🥳
Hayır samimi olduğumu tanımayan bilemez
✅✅
🫡🫡🫡
Öyle olduğumu düşünüyorum.
☺️☺️
Evet eli yüzü düzgün tatlı temiz tipli biriyim ve iyi , temiz kalpli biriyim
Hayır bir ben var benden içeri
O kadar derin ruhsun demek😀
Evet oldugum gibi gorunurum
👍🏻👍🏻
Ben buyum nerde olursam olayım
Evet göründüğün gibi biriyim.
Evet öyle olduğumu düşünüyorum
Neysem oyum bir çekincem yok hicbirseyden
Göründüğüm gibiyimdir. Neysem öyleyimdir.
evet fazlasıyla
👌🏻👌🏻
Evet, öyleyim.
🌺🌺
🌸🌸
Genellikle evet
✅✅
🙄🙄
Hayır değilim
Dürüstsün✅✅🍀
Teşekkür ederim
Rica ederim☺️