İnsanlar seni tanıdıktan sonra şaşırır mı mesela yoksa direkt göründüğün gibi biri misin? 

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Değilim ama karakter olarak değil, psikoloji olarak.. Psikolojik olarak çok hassasım ve bunu belli edince iş yerinde çok ezdiler. Ben de belli etmemeye karar verdim. Çok yakın olduğum kişiler dışında belli etmiyorum. Umursuz duruyorum ama çok hassasım.
Teşekkürler 🥰
Ricalaar.❤️✨
Evet, her yanım aynı. :D
Cevap
9Cevap
Evet ben gördündüğüm gibiyim.. sadece kendimi herkese açmam ya da herkese anlatmam.. karşımda ki kişiye çok güvenirsem kendimi tanıtırım
Göstermediğim şeyler de var elbette
Bilmem bunu tanıyanlara sormak lazım
Göründüğüm gibiyim tamamen sonradan rengim belli olmaz. Ya hep siyahımdır ya hep beyazımdır.
Evet içim disim bir yani bazen benim ne düşündüğümü karşı taraf hemen anlıyor yüz ifadelerim beni elle veriyor
Olduğum gibiyim mevlananın dediğini gibi yoksa gerçek er ya da geç ortaya çıkınca toparlaması zor oluyor :)
Evet hep aynıyım neysem oyum dönmem o yoldan hep doğru yolda olurum hiç bişey değiştirmez beni insanlara çok çabuk güvenmiyorum
Neyse o. Kimse şaşırmaz ama sadece tanıyan edebî dilimi daha çok görür.
Bazı ortamlarda ve durumlarda sasirdiklari oluyor. Benim hep bir tarafımı eksik görürler
Biraz öyle …Ciddi biriyim karakter ve tip olarak ama enerjim yüksek eğlenmeyi severim.
Sasiriyorlar tabiki, böyle beklemiyordum seni gibi cümleler geliyor
Sahte ve yapmacik degilim aynn
Önyargılı çok insan oluyor..
Hiç şaşırmaz.
Neysem oyum.
Göründüğüm gibiyim😃
Geçmiş olsun dilerim evett
Şeffaf biriym
Çok öyleyim.
İçin dışım birdir
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?