Hayata karşı sıkılmışlık hissi?

Bazen canım o kadar sıkılıyor ki uzun süre hiçbir şeyden tat almıyorum hayata karşı aşırı üzgün tavırlar sergiliyorum kimseyle konuşmak istemiyorum. Nişanlıyım 3 ay sonra düğünümüz var birazda bu sürecin stresinden dolayı bu duruma düştüğümü tahmin ediyorum. Çok şükür büyük sorunlarımız olmasada ufak tefek nişanlım ile sorunlarımız oluyor bazen benim için hayırlı kişi mi diye oturup tüm gün düşünüyorum yanyanayken çok iyiyiz birbirimizi iyi anlıyoruz ama nişanlandıktan sonra mesajda özellikle birbirimizi zerre anlamıyoruz bu yüzden hep tartışma oluyor en ufak saçma konularda. Nişanlımda hem çalışıyor hemde kendi işi var oldukça yoğun ve geleceğimizi daha güzel yaşamamız için çabaladığını söylüyor ben ona karşı değişik bir bağ hissediyorum aşırı seviyorum ve her an görüşmek zaman geçirmek istiyorum. Bu arada uzun süredir sevgiliyiz cocukluk askım ikimizde birbirimizin ilkiyiz. Bu durumda ne yapmam gerekiyor sakin mi olmalıyım normal mi bu ruh halim bazen her şeyi terketmek istiyorum :( Nişanlımda kendince sorunları var ailevi vs oda biraz üzgün benide etkiliyor belkide onun bu hareketlerini gördükçe çıkmazlara giriyorum...
Hayata karşı sıkılmışlık hissi?