Kendimi herşeye geç kalmış hissediyorum artık sıkıldım yaşamaktan da zira bı halta yaradigim da yok
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Çık bu ruh halinden bi an önce. Yoksa böyle geçer gider ömrün
Çıkamıyor ve geçip gitti ömrüm. Üzülüyorum çok dua ediyorum Allah canımı alsada kurtulsam diye de oda olmuyor sahi haksızlık değil mi masum bebekler yaşamayı canls başla isteyen insanlar ölüyor ben dua ettiğim halde hala yaşıyorum. Son raddeye gelip kendim kiysam günahkar oluyor off
Nereye geçip gitti? Kaç yaşındasın daha? Hergün yeniden başlama şansın var. Her sabah yeni bi gün, yeni bi hayat. Bu kadar dibe çekme kendini. Az kalk kendine gel. Gelemiyorsan bir uzmana kesin görün. Bu pek sağlıklı bi hal değil
29 yaşındayım ve hiç umutlu bakamıyorum geleceğe hep karamsarim
Ohooo 29 daha çok erken bu hal için. Bende şöyle bi 60-70 dicen sandım. Canın erkenden alınsın diye mi anan doğurdu seni? O kadar yıl emeğe günah değil mi?
Kimse emek vermedi bana kendim çalıştım kendime baktım sevilsem yeterdi onuda yapan olmadi annem babam bile. Eee desene Allah aşkına ailesinin değer vermediği insana kim değer verir. Nitekim vermedi de üstüne evlenip boşanmış bir insan da oldum. Bak kimlik yaşım 29 hissettiğim 150
E bende evlenip boşanmış bi insanım. Kendimi bildim bileli çalışıyorum. Anam babam lise bitene kadar anca bakabildi, üni ve sonrasını hep kendi çabamla yaptım ettim. Birilerinin sevmesini istiyorsan önce sen kendini sevmeye başla. Sen kendini sevmiyosun ki başkası da sevsin. Bak çok ciddiyim terapiye ihtiyacın var senin. Böyle hayat geçmez. Destek almalısın
Biliyorum ama ortamım buna müsait değil maalesef
Umarım bir çıkış yolu bulursun bu halden🙏 Her hayat önemlidir
Teşekkürler ederim iyi dileklerin için ☘️
Sadece hayatta kalma, Yaşa🙏 Sevgiler, saygılar
Bunlari yazarken neyden darbe yedin ki
Kendimden çünkü canım bir özgüvensizin tekiyim hatta sf liyim ve asla bunu asamiyorum hayattimda zindan oldu böyle böyle
Fazla evham yapiyor olabilirsin.. herseyi kafana takma olan hep sana oluyor
Bazen düzeliyor gibi oluyir düşüncelerden siyriliyorum ama bu en fazla bir hafta sürüyor tekrar eski halime dönüyorum bir yerden Sonra sürekli ruh halimi iyileştirmek düşüncelerimi susturmak için çabalamak bile artık yoruyor ve çok yoruldum hemde çok
Bazen insan yanliz bir ywre gidip bagira bagira aglayip icini dökesi geliyor
Aynen buna çok ihtiyacim var. Evde bile yalniz kalinca kendimi kontrol etmeden sesli sesli ağlamak rahatlatıyor
Bazen icimi hüzün kapliyor ve bir şarkida bi filmde bile oyle bi agliyorum ki anlatamam sana.. modum bi anda düşuyor ve yasamaktan nefret geliyor..
Allah yardimcimiz olsun dicek bişey yok
Aynen oyle.. bazen sosyal medyada tanistigim kisilere anlatiyom en azindan hic tanimiyom onlarlar konusmak daha iyi eahat rahat herseyi anlatiyom tanimiyor nasıl olsa seni.. aean bozulsa da kimseye anlatmaz
Öyle düşünme harekete geç
Senle aynı masa da dertleşmek isterim 🤦♂️
Masa yerine sakincakta hafif sallanarak dertlesmek daha güzel olur 🥺
Oysss kıyamam sana ben inşallah olur ozamab özel e gel
Misal olarak dedim
Misaller bile bazen kalp atışını degistirr
Hayallerde buluşalım o vakit 🥺
Aşık oldunuz mu hic
Aşk mıydı bilmiyorum ama 16 yaşlarındayken bir çocuktan hoşlanıyordum ama beni hiç bilmedi
Bilmediyse daha iyi sonrasında zarar görürdün
Yas kac
Niye zarar görürdüm ki ben ozguvensizlikten sadece platoniktim belki öyle olmasam farklı olabilirdi
Takili kalmamak daha iyi
Öyle de
Bu işi bir an evvel basarmalisin dostum 🙃🖤🤍🦅✋
Zor biraz
Zor olan ne varsa savaşa gir bazen bilmedik lerinle karsikarsiya geliyosun ve bazı nedenleri ogreniyosun (dogru=ve yanlış) bilmem anlata bildinmi
Bu ben gibi ya
Çok zor dimi yaşamak
Normal bir şey olmaz