AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
85Cevap
Ahahahahahahaahahahahha :D bunu bile burcuna bağladınız ya :D ahahahahaahahah hiç güleceğim yoktu
valla iinsallah doner tez kavusursunuzda burclara yonelik bilgim yok. yengec erkegini bilmemde kizi donermi acaba:(
Hahaahaj insallah insallah :))), valla bilmiyorum ki
trajikomik ama gercek aglancak halimize guluyoz valla:)
kesin kafayı senle ilgili biseye takmıstır duygusal oluyorlar genelde
Aynen takti :), ben onun o dedigini yaparsam gorup yaptigimi geri doner mi ozmaan sence
denemek lazım
Maalesef canım burçlar içinde sadece akrepler geri dönmüyor, şansızlık :D
Ama bak yengec dedim ben :)
Artık ne kadar bir nefret besliyorsam akreplere, gözüm kararıyor :D
Hahahaaha sen beni cook guldurdun yaaa :)) kiyamam
en güzeli hep gülmek zaten ama kıyıyorlar işte herkes sen değil ki. :)
yoo dönmez örneğin bende yengeç burcuyum bende dönmüyorum :D
Donsene ya don :) delimisiniz divanemisiniz niye bizleri uzuyosunuz 😭
olmaz bişeyler biterse dönülmez
Aldatma ya da yalan olmadigi surece herzaman acik kapi vardir
valla insanına göre değişiyor ben aldatmadım ihanette etmedim ama ayrılan o oldu bende hayatta geri dönmem bende biten biter çünkü
Niye ayrildi peki senden kaynakli bir sebebden dolayimi yoksa kendisi ile mi alakaliydi
valla herkesin kendince hakları vardır tabi ben ondada suç bulmuyorum kendimdede o sadece ona verdiklerimin hep daha fazlasını istedi başka bişey değil ve sürekli somurtgan birisiydi huzurum kalmamıştı açıcası
Hiii anladim bir bayanin surekli somurtmasi cidden iyi bisey degil seninde enerjini alir yani.
ya ben zaten enerjik biriyim etrafıma neşe saçıyorum ben + ysam o - hep ne saçma ya 5 yılımı verdim harcadığım zamana acıyorum sadece
Ayyy sizin cok da olmus. Bence o zamanina harcama cunku ozmanalar onla birlikte olmak istiyodun.
ozaman öyleydi şimdi değil olmasada olur soğuttu itti beni kendinden benim yapımda vurdumduymazlık ve ne hali varsa görsün potansyeli ağır bastığı için 1 gram acı bile çekmiyorum bu sayede
Bunun burç ile ilgili birşey olduğunu sanmıyorum karakteriyle alakalı :)
Yengeç severse tam sever bırakmaz ama çok gururlu olur dönmeyebilir dönse bile kincidir
Tabi geri döner canım ama yan yan yürüyerek doner😎
Bende yengec eyer seviyorsa doner zaten :) yoksa tinlamaz :)
17 gun gecti gelir mi sence hala :),
Seviyosa 1 gun duramaz :)) ama bazi konuda ozlerse biseleri senide seviyor sa döner ama cok zaman gecms o baska mutlu etcek birini bulmustr :)
Bulmusta olabilir dogru diyosun
Tabi canimmm.. senden bise ister yapmazsn :) sonra baskaaaa bir kiz bulurr oooo herseyi karsilar sonra donermi o cocuk kiz ooo kole yapmstr valla :)
Hersey iki bacak arasinda mi bitiyor. Ya zaten eroin kullaniyor erkekligi bitmistr onun
Ya ne salaksin o erkek pesindenmi dert yaniyorsn.. o yok olmuştur bosver sen bak yoluna ondan bir cacik olmaz
Oyle de seviyorum iste o salagi:( ben onun destekcisiydim. Bunu birisi yonlendirmezse 2 seneye olum haberini alirim
Bak kizim sana kullanmam der kullanr anladinn.. zaten belkide senden uzaklasmak icin mesaj atmiyo o hayati secmis o eminm o isten cikmak zordur.
Belkide haklisin napicam ben yaa cok sacma isler bunlar valla deli olcam
Bence mesaj atıyor zaten gitmiş o yani boşver sende atma dana mesaj atsada atmaaa.. bu saaten sonra mesaj atarsa sevdigindrn degl senle biseler yasamstr ozledigi icin atar o kadar
Yok benle bisey yasamadi eger baska anlamda diyosan :) ozmaan ben buna donmiyeyim dimi bunun bu dengesizligide buyuzddndir dimi
Tamam senle bise yasamadiysa donmez zaten :) ya birak tabu ugrasma.. ondan hayr gelmez bagimlidan o ortam farklidir... yapamaz o ortamsiz ne kadar yapmiyorm desede
Dogru diyosun bu insandan bana hayir gelmez
Aynen oyleeeee yeni hayata yelken ac :)) birak arkana bakma.
17 gun cok seven ozleyen erkek en kisa zamanda gururu birakip sevdigine geri doner bu seninki fazla uzatmis bundan cacık olmaz unutmus seni tatlim
herşeyi bura bağlıyrosan git tarot baktır fala baktır buraya niye sordun ki şmdi sen :D
sanki bütün yengeçler tek fabrikadan çıkmış gibi bir durum söz konusuda bizm mi haberimiz yo
ayrılan yengeç erkekleri denizin derinliklerinde kaybolur
bende yengecim bugüne kadar hiç tükürdüğümü yalamadım
Haksiz olsan bile mi
malesef evet çünkü bugüne kadar başımı döndüren bir kadın olmadı :)
Kuzum bana mesaj atsana bende aslan burcuyum ve sevgilim yengeç ayrıldı benden 4 gündür ayrıyız..
O nasıl iştir gelsin gelsin gitsin sen gitmiycek adam bul oky
bu konuların burçla ne ilgisi var... bende yengecim duruma göre değişir yani
ben 2 senedir bekliyorum :( tık yok
Hadi canim valla mi? Peki niye bitmisti sizin ki
ay bir bilsem nedenini. çok dengesiz saçma sapan bişey anlamadım tam olarak. kendisi de düzgün bir açıklama yapmadı ki
Dimi benimkide cok dengesizdi ya anlatamam hatta boyle hat safadaydi bende anlam veremiyodum ayy aynilar. Peki sen ona adim attin mi hic
çoook attım ama bir faydası yok. çok inatçı. ben de bıraktım artık kendi haline. umutla bekliyorum bakalım ne olacak
Vay anasini yaa. Ben atmadim atmam da o gelcekse gelir gelmezse ben kendi onume bakarim artik napiyim
en iyisi o zaten. ben biraz farklı düşünmüştüm ama yanlış düşündüğümü anladım. uzun zamandır bişey yapmıyorum. o zaten yapmıyo öyle bekliyorum işte.
Döner döner hiç merak etme. 2hafta yalvarmıştı bana haziran başında
Ayriligimizin ustunden 15 gun gecti hala sans var mi sence?
Bizim ayrılığımızın üstünden tam 4 ay geçmişti yani kesinlikle var hiç merak etme
Ben ozmaan guzelce bekliyeyim :))) hadii insallah donsun
eşek su dan gelir ama yengeç yine de gelmez düşün yani.
Deme oyle kardes deme yaaa
Dedim artık :)
Blki ama cook cook zor. hayir dedilermi bitmistir
Cidden mi? Ama benim hic hatam yoktu butun suc ondaydi :)
Onda olsa bile o kizgin haliyle ayrilmissa gurur yaparlar cokta kiskanctirlar
Evet cok kiskancdi :) gurur yapar bencede oyuzden donmez gbime geliyo :), Allahdan hayirlisi olsun. Bu gururunu yenebilse keske
Ama ici icini yiyordur. rahat ol sen
Coook tsk ederim kelebek :)
yengc duygusaldir birseye kirilmis da olabilir
Bacim valla kircak bisi yapmadim biranda soguk davrandi yani iliskimiz cok guzel gidrrken bide cok dengesizler
Yengeç erkeğini araştır cevabı bulacaksın
Sence? Yani sence durum ne olur?,
İhtimal var
Hadi insallah :),
Merkür retrosunda donse bile uzun surmez
O nasil oluyor biraz daha acarmisin
Denize geri dönerler..
Yaniiii :) geri doner mi bana :),
Yok denize
Gitsin ozaman denize bogulsun :)
Beddua etme =)
bacaklarından döndür geliyorlar geri :)
yan yan gitmis artik zor :/
Gelmez dimi? 16 gun oldu zaten bende yavas yavas umidimi kestim inan ki... Kalbime gomerim ozaman diyim bende artik :),
Unutupta silerim o zaman de bide.
Hahah :)) aynen ben en iyisi o sarkiyi dinliyeyim bir :),
Pek kafaya takmis gibi degilsin ama hadi hayirlisi :)
Valla col kafaya takiyorum da artik bunaldim cidden cok istiyorum onu dua ediyorum hep Allahdan hayirlsiini istiyorum. rabbim nasip etsin diye ama bir sure sonra da kendimi yipratmaktan baska birseye yaramiyor
Yengecim asla geri dönmedim dönmemde.
Niye ama niyeee
Yapı meselesi yanlışını gördüğüm insana dönüp tekrar ısınamam
Yengeç kova oğlak döner
Akrep boğa balık iskender
Hahahaha yapma ama boyle :))
Giden girmistir deyip yoluna bakar
Tabi oda var ama giden ben degil oydu :) aradan da 15 gun gecti ayriligimizdan
Kendisi ayrildiysa bir daha gelmez, cunki sevdigine baglidir. Onsimuz yapamaz.
Ya onun yaptigi hareketten dolayi oldu ayriligimiz ortak karar olarak ayrildik :) cok medenidik ayrilirken :) yani donsun cook istiyorum Allah da nasip eder insallah
var :)
ah biz yengeçler :)
Niye bu kadar dengesizsiniz? :))) inan bana sizi cozmek icin cok caba sarfedilmesi gerek :),
evet burçlarla çok ilgilenmesemde bahsettiğiniz özelliği harfiyen taşıyan biriyim :D
:)))) dengesizliklerinizin sebebi nedir peki? Yani sevgiden emin olamama durumumu? Yani bak sana soyle diyeyim seni seviyorum sevvgiyi aski sende buldum derken aradan 4 gun gecti seni sevmiyorum isinamadim gbi bir mesaj cekti ve ayrildik ben anlam vrremiyorum sebebi ne olabilir?
anında duygusala bağlayıp sahiplenip seviyorum diyebiliriz :)
bahsettiğin kişinin yaşı itibarıyla çok arakterli olabileceğini sanmıyorum :)
ben şahsen seviyorum deyip 4 gün sonra sevmiyorum demem yani :)
sadece bir kişiye sevdiğini söylemiş biriyim :)
ama aynen dediğin gibi çok dengesiz oluyoruz :) çabuk sıkılıyoruz.. birine bağlanmak istiyoruz bazen ama sonrasında keskin virajlar alabiliyoruz :D
İkimizde 23 yasindayiz :) hani yaslarimizda o kadar kucuk degil ama valla beni cok uzdu cok kirdi yaptigi davranislarin hic birine anlam veremiyorum. Ama sence geri donme ihtimali var mi? Yani gurur falan yapip donmemezlik ypar mi?
dönebilir diye düşünüyorum :)
bende 1 sene aradan sonra dönmüştüm :)
dengesizlik diz boyu yani ALLAH kolaylık versin :)
Firat 1 sene nedir yaaa ben ozamana bildigin sinir kupu olurum allahim allahim niyr 1 sene sonra peki yani 1 ya da 2 ay degilde
bacım bana niye atarlanıyosun :)
Hahahahahja :)))) yok atarlanma degil de yani 1 sene de cok gec yaaaa :))), yazik kiz seni bekleye bekleye perisan olmustr.
kader :)
ama var bir dengesizlik kabul ediyorum.. nedenini ise kendim bile cevaplayamıyorum
Aaa bak ozaman benim yengecimde oyle dengesiz davraniyo kendi de bilmiyo cevapliyamiyor :) pisman olur musunuz peki haksizlik yaptiginiz kiseye karsi
oluruz tabi pişman :)
hemde çok :)
aşırı duygusalız olum biz :)
Hahahahaah firat yaaa :))))) aynen cok duygusalsiniz hemende sinirlenebiliyosunuz ama cabucak da sakinlesebiliyosunuz :)) pekiiiiii geri donme olsaliginiz var mi? Yani bu bay yengec bana geri doner mi :)
valla muhtemelen dönecektir :)
bende yaşındayım kendi üzerimden düşünerek diyorum ki
sıkılmıştır, bunalmıştır, ailevi problemler vs başka bir derdi olabilir.. bunu da ister istemez sana yansıtıyo olabilir.. (ben öyle yapıyorum çünkü :)
bir beklemek lazım ya :)
*bende 24 yaşındayım.
Bu arada benim adimda canan m. o:)) firat bide şeyy evet bu cocugun bir sorunu var :( odaa yani nasil desem benim yengecim eroin kullaniyor :((((( ona hep destek veriyodum birakmasi icin. Daha 23 yasinda ve kiyamiyorum kendisini zehirlemesine.
bende memnun oldum..
eroin? çok kötü.. tedavi için ikna etmelisin bence, sevdiğin içinde değil üstelik.. bir insanın kendini zehirlemesine seyirci kalmamak için.. bir yolunu bul bence ailesiyle görüş görüşebilirsen abisi ablası kardeşi..
yani bahsettiğin şey sigara değil..
Anne babasi haric ablalari ve abisi biliyo sanirim. Uzun suredir kullaniyor oda birakmak istiyor ama bagimli oldugu icin vucut istiyor. Sence bu madde de dengesizlik yapar mi onda
sencesi mi var onun tabi ki dengesiz yapar..
ailesi de biliyor ama tedavi görmüyor öyle mi
çok ilginç..
üstelik sağlık bakanlığı bu illetle mücadele için çok hassas.
Anne ve babasinin bilmesini istemiyor. Hatta bigun bana demistim anne ve babana solerim diye oda senin golf topu gbi atarim ordan oraya carpa carpa duramazsin demisti hahahahah :)) goruyosun yani soleyemem ben ama bilmiyorum yardim etmek cok istiyorum ama durmadan dengesizlikleri oldugu icin bende elimden geleni yapamiyorum bundan 1 ay once yine ayrildik ben gittim yanina oyle barismistik simide giden ben olmk istemiyorum o gelsin istiyorum
valla bence ilişkiden önce elemanı kurtarmak gerek..
Allah yardımcınız olsun ne diyeyim
Amin amin :), coook tsk ederim sana
rica ederim.
Hayır geri dönmezler belki yan yan gelebilirler :S
Yengeç burcu ne alaka l*n
Soru anlamsız cevap imkansız..
Bu nasıl bi' akıldır? :S
Zor bebeğim bende yengecim
Ahh deme oyle ama yaa... Niye peki
Bilmem ben duygusalım ayrılmayı ben istemişsem baya ölçüp biçmişim demektir ama sen ayrıldıysan bir ihtimal döner. Senin burcun ne
Ben aslan burcuyum
Senin işin zor yengeçler aslanlardan pek hoşlanmaz sen baskın karaktersin ve erkeksisin yengeçler erkeksi ve baskın karakterlerden hoşlanmazlar
Yok erkeksi degilim de baskin bir karakterim ama onun yaninda kedi gbi oluyodum valla bak :),
senin o baskın hareketlerin erkeksi duruyor sen farketmiyorsun
Benim sevgilimde yengeç burcu ben ona hiç bişe yapmadım bir süre görüşmeyelim dedi gelmez ozaman 😔
Sevmiyorsa hiç uğraşmaz
Sevip sevmedigini hic bilmiyorum o kadar kirdi ki beni ve o kadar dengesizdi ki hic kestiremiyorum ki
Yani sevmiyorsa sevgili olmaz bence hiç, pek cinselliğe düşkün değiliz. Ben biriyle öylesine sevgili olmam sevmem lazım
Aynen adam gbi opusmedik bile onun o huyunu cok seviyordum :) sence doner mi bide benim ona karsi hic bir yanlisim olmadi
Bilmiyorum duygusal birşeyler hissediyor mu. Senin burcun ne, neden soğuktu sence çevresinde kız çok mu ya da çekingen mi
Ben sana mesaj yollamak istiyorum ama bu uyuye yolliyamazsiniz diyo acsana yazayim ordan
Tamam açıyorum
Seviyordur! Ararsan ya da mesaj atarsan mutlaka cevaplayacaktır. Mesajdan ziyade araman daha iyi olur. Büyük ihtimalle seni özlemiştir.
Yengeç burçları sadıklardır diye biliyorum ama.
Sadiklar miraycim onda bir sıkıntimiz yokta kendisi cok dengesiz ama oyle boyle degil bildigin dengesizligi doruklarda yasiyor kendisi :),
Dönmez canım bekleme boş yere
Seninde mi basina geldi peki :(
Yok ayrılan ben olduğum için onun başına geldi ama bir arkadaşımın başına geldi yani sevgilisi yengeç burcuydu
Hahahaha :)) anladim peki kiz mi hataliydi
Evet
Var var, yengeçler döner
Donsun hadi insallah valla cok istiyorum :),
Tamam sen iste
Hahahaaj :))) hayirlisi ise donsun oyle diyim daha dogru olur
Doğru olur, evet... Yengeç sonuçta
yengeç değilde ıstakoz olsa dönerdi
Aman aman sen ne kadar da komik seysin oyle
böyle bir soruyu sorup birde üstüne böyle zekice bir cevapmı?
Aynen oyle burclara inaniyorum. Madem soru sacma geliyor yorum yapmazsin olur biter :) zorunda hissetme kendini yorum yapmak icin
tamam canım öpüyorum çok
Bende :)) Allaha emanet ol
bu arada burçlara hiç inanmam ama yengeç burcuymuşum ben soğuk davranıyo olsaydım geri dönmezdim
Tsk ederim
yengecım hiç dönmedım
Haksiz olsan bile mi donmedin
Donmek isteyen doner..
sekkisss diyorum @Quax_
Bunun burçla alakası yok karakterle alakası var
Yengeçten çok şeyler beklemeyin..
dönmez, yan gider onlar.
Çok belkeme derim zor yani
Bilmem hiç yengeç beslemedim ._.
Yengec erkeklerinden kaç kacabildiğin kadar
O kadar diyosun :) cook dengeesizler :)
Sevgilim yengeç ınan hiç çekilmez hic artık değil gerçi
Suclarını hiç kabul etmezler dengesizlik diz boyu aynen
Hahahah sende bendnsin :) normalde yengec erkeklerine cok romantik diyorlar ama benim ki bildigin okuzdu. Birden soguk davranmaya basliyor boyle cok garip ya ben anliyamiyordum onu
Aynen senin dedigin gbi :)) bunlarin hepsi boylr demek ki. Peki donme ihtimali var mi sence
Döner muhtemelen o kendi mı ayrıldı
Şoyle oldu canim benim simdi aramiz cok iyiyken birden 3 gun boyunca ne aradi beni nede sordu ya da benim aramalarima cevap verdi bende niye hic aramiyosun diye sordugumda napiim icimden gelmiyor dedi bende ayrilalim ozaman dedim ayrilalim dedi ortak ayrilik gbi oldu. Bu 3 gun hic aramadigindan onceki gunlrt cok iyidik yani seni seviyorum diyodu oyle yani o kadar cok dengesizdi ki ben anlam veremiyodum
Aynı şeyleri yasiyoruz senle ya cidden döner 2 gün sonra merak etme bende anlam veremiyorum durduk yere kavga ckarmaya calsyo sanki bizde aynı sebepten ayrldk dün.
Bunlar niye boyle yaa bildigin cozemiyoruz bu erkekleri :))) aradan 15 gun gecti ayrilali yani bilmiyorum ki doner mi donmez mi. Durduk yere kavga cikariyorlar bide hep hakli oluyolar yani hep biz haksiziz onlara gore boylede sacma sapan dusunceleri oluyor
Aynen canım ya ben anlam veremiyorum. 15 gün baya uzunmuş baska birini bulmuş olmasın
Takip ediyorum biri yok gbi hayatinda ama bilemeyiz alttan alttan belki ayarlamistr birilerini :),. Bencede cok uzun bana geri donmez gbi geliyor artik yani belkide doner. O kadar dengesiz ki bunu bile kestiremiyorum :),
Burdada gommusler benim gibi yengecleri :) capkinmisiz bu konuda fikriniz nedir? :))
yanlayarak gelirse dönebilirXD
hayır kendini suya atar
YA CANI SIKILMIŞTIR ya da CANI ÇEKMİŞTİR ;)
Yengeçlikle ne alakası var bunun
bunun burcla ne ilgisi var yaa :D
he döner ama aslan olarak
döner diye ayran aldım :)
Unut onu sen artık bence.
Niye donmez mi yani
Döndü mü? Merak ettim 😊
siz ölüyü canlandırmaya çalışıyorsunuz :)))))))
gitmiş işte burçlar falan boş iş.
Burcunuz?
Aslan burcuyum ben :)
Sorryy ama biraz zor aslan larla aram iyi değiş (yengeç) burcluyumda :/
Niye anlasamiyordunuz siz?
yarım saat sürdü bitti bende :/