Erkek arkadasim yengec burcu ve ayrilmamizin sebebi onun bana soguk davranmasiydi? Sizce geri donme ihtimali var mi?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1. Bende bir Yengec burcuyum ve yengec normal erkek arkadaslarimda var yani yengecleri iyi bilirim :)
2. O sana soguk davranmis ortak bir kararla ayrilmissiniz bu demek ki o zaten bitirmis icinde bu iliskiyi dolaysiyla soguk davranmis sonra medeni bir sekilde ayrilmissiniz
3. Ayrilali 15 gün olmus eger dönmeye 5% bir ihtimali olsaydi simdiye kadar dönerdi cünkü bir yengec icin sevdiginden ayri 15 gün coook cokkk uzun bir süre
4. bunu okududuktan sonra emin oldum ,, beni 3 gun boyunca ne aradi ne sordu sonra ayrildik ve aradan 15 gun gecti hala tik yok onda'' Cocuk icin mefta olmussun... gömmüs.. iyi bilirdik demis.. Allah taksiratini affetsin demis... gitmis.
Ha yaniliyorda olabilirim Allah bilir. Sonucta erkek milleti dengesiz, cocuksa ne istedigini bilmeyen varliklar oluyorlar bazen. Beklentisiz olsan daha iyi olacak bence.33 Yorumla
Soran+1 yılCok guzel yorumlamissin ellerine saglik :) boylede dusunmus olabilir yalniz bir mesele daha var bu cocuk madde de kullaniyor onunda etkisi olmus olabilir mi sence
Cevap sahibi+1 yıl15 günde bu olayi düsünecek kadar kendinde olmustur heralde alakasi oldugunu sanmiyorum... ayrica madde kullanan insanlardan uzak dursan yararina olacaktir.
Balık+1 yılDöndü mü? Merak ediyorum?
En İyi Cevaplar
+1 yılYengeç erkekleri zaten çekingen olur, ondan kaynaklanabilir. Ama bunu başka şekilde hissediyorsan (sevmiyor, ilgi yok vsvs) bitmiştir, senş üzmemek için ayrılmanı bekliyordur. Bir daha hiç bir zaman geri dönmezler
22 Yorumla
Soran+1 yılYa bu cocugu ben hic aniyamadim cok dengesizdi birgun asiri ilgili bir gun hic ilgili degil bir garipti ya
Terazi+1 yılKullanmışta olabilir, ama sanmam. Yengeçler aşka düşkün olurlar. Bitirirlerse ölseler dahi aşklarından dönmezler
Dönmez. Zaten o soğuk davrandığı için sen ondan ayrılmadın mı? O senden ayrılmadı ki adamı terketmişsin senin geri dönmen gerekiyor!
Tam göndere basacakken altta neler yazıyor diye bakayım dedim. Ben ayrılmadım o ayrıldı yazmışsın. Ne dedi şimdi bu sana; "ben sana soğuk davrandığım için kendimi suçlu hissettim kendimi cezalandırmak için senden ayrılıyorum mu dedi."
Offff ne saçma!02 Yorumla
Soran+1 yılSen onceki meseleyi okudun bu ayrilisimizda evet ben ayrildim. Bundan 2 ay once o ayrilmisti benden ve aradan 20 gun gectikten sonra is yerine gitmistim bu okuzun ve barismistik. Sonra hersey yine guzel giderken 3 gun boyunca soguk davrandi ve buyuzden de ben ayrildim. Olayin asli bu sekilde kardesim
+1 yılÇok özler naptın ne ettin bakar ama yengeç erkeklerine karşı joker sensin yani 1 mesajına bakar barışmak diyebiilirim o cok sevıyor özlüyor düşünüyor ama atamıyor yengeç erkeklerı mesaj atamaz geri herseyi tamdır da gel ki özledim mesajını yazamaz veya merhaba sen 1 adım atarsan 10 adım gelir sana bunu unutma sadece 1 MESAJ AT atarsan kazanırsın
25 Yorumla
Soran+1 yılCiddomisin? Peki simdi bu haksiz ayrilma sebebimiz onun yuzunden oldu. Birde daha oncede benden ayrilmisti ben bunun is yerine gitmistim almistim onu arabayla issiz bir yere cektim guzelce konustuk ve barismistik. Yani ilk ben adimi atmistim. Sonrasinda yine bu cocugun yuzunden ayrildik. Ben ilk adimi atarak yine onun gozunde kucuk dusmezmiyim
Yengeç+1 yılbir dk niye küçük düşesin ki ben yengecim kızdan ben ayrılıyodum her istedigindede barısıyoduk şu an ayrılalı baya oldu şu an mesaj atsa gene bişeyler olur hatta barısırım dıyebilirim senın ona mesaj atman onun için ne kadar iyi olur bilemessin simdi o mesaj beklemıyorsa bende bişey bılmıyorum unutma hiç hatta hiç küçük düşmessin aksine bana olsa şu an ulan derim kızdakı sevgıye bak onun kadar olamadım diye dert yanarım sen benı dınle mesaj at görürsün barısıyor mu barsımıyor mu fazla arayı sogutma 17 gün olmus dahada geçmeden yap dedigimi uyamadıysa hatta sımdı at
Soran+1 yılNe diye atayim peki :), ozledim falan demem :)
Yengeç+1 yılmesaja gelebilirmisin?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
50
Cevap
83Cevap
+1 yılYa bizim 1 aylık bir beraberlik yaşandı ama ilk baslarda deli gibi aşık oluyorum sana bağlanıyorum diyen adam 2 hafta sonra çok değişti ve gecenin bir vakti içip içip kuzeniyle kafa dinlerken mesaj attım kıskançlık yapıp oda olmuyor işte ayrılalım dedi ya biz çok güzel aşkı yaşardık birlikte olunca ama uzaklasinca bı hal alıyor bunu yıl başına daha 2 hafta var olan yapıyorum falan 00:00 en korktuğum saat bitti başımdan kaynar su devrildi hay ya ben kavga ederken yanyana sesini kaydetmiştim dinleyip hatamı arakaya çalışıyorum mal gibi kendi kendime adamı kazanman lazım arzu böyle olmaz sen ne cevaplar veriyorsun ki adam sana şu son zamanlarda ters davranıyor neyse ona attım ses kaydını canım gibi dost kalalım diye yaovaran adam seni kaybetmekten de korkuyorum diyen adam bı anda biz kesildi sen çıkarcı birmissin dedi hay ya iyice ortalık karıştı 56 oldu nasıl duzelticem onun ağzına siciyordum sen nasıl koynunda aşığım der şimdide sevmeye çalıştım olmadı yapamadım sevemedim hayatım dersin diye o şimdi ağzıma sicmaya başladı anlayacağınız istegramdan engellemis ama WhatsApp'tan sürekli olarak story'lerime bakıyor sürekli profil resmini en güzellerini koyuyor bazen sözler paylaşıyor videolar işte arabadan müzik dinlerken yıldız Tilbe ayrılığın yükü ağır olur gibi 1 ay oldu ama beynim çöktü artık dönsün duzelicek yeminle her şey adamda şu an hareket yok sizce olay çok ağır mi döner mi nolur ya
40 Yorumla
+1 yılCanım benim denenmiş ve onaylanmış bir taktik vereyim. Ben terazi burcu kadınıyım. Sevgilim yengeç burcu. Diyelim sen haklısın veya o %100haklı bırak kimin haklı olduğunu çekil kabuğuna kendi yaşantına bak ama seni hiç bir şekilde görmesine izin verme bak ben sosyal medya hesaplarımı kapattım wpdan görülmeyi profili filan gizledim. Yengeç burcu erkeği karşı tarafın üzüldüğünü görünce hemen su koyuverir hatta artık kendisini suçlu hissetmeye hatayı kendinde aramaya başlar. Senin yapman gereken tek ve en etkili şey sükunet. Sessizliğin ona kendini sorgulatacaktır. Bırak seni görmesin orda burda inadına fotoğraf paylaşma bu onları daha da kızdırıp size karşı siper almasını sağlıyor. Onların yapısı zaten duygusal en vurdumduymaz görünenin bile vardır bir anahtarı. Temkinli davran ve ona gerçekten değer verdiğin ve istediğin ilgiyi göremediğin için herşeyden uzaklaşmayı seçtiğini görmesini sağla bu onu eminim etkileyecektir ve onu gerçekten sevdiğini düşünecektir. Eğer onunda sana karşı varsa duyguları bundan eminsen kesinlikle geri dönecektir. Dayanamazlar çok duygusal ve özlem dolu varlıklar. İllaki seni özlüyordur
143 Yorumla
Terazi+1 yılAllahım bende teraziyim ve o da bir yengeç bi yorumun denkgelmesi o kadar iyi oldu ki bana yaradı bu jbjbjbjxjxj
Terazi+1 yılBen de terazi burcuyum. Çok seviyorum derken bir tartışmanın üzerine çok yoruldum soğudum artık diyerek iki günde terk etti. 3 gündür whatsapa girmeyen adam devamlı çevrimiçi. Döner mi dönmez mi bilmiyorum. Gururlu bir yapısı var. En başta peşimden çok koşmuştu
Evet dönme ihtimali var. tuhaf oluyor bu adamlar. kız gibi nazlı oluyorlar. ilgisizlikten bitmiş olmasına şaşırmadım. bana işkence Gibi gelmişti bir yengeç ile sevgili olmak. bir arar bir aramaz. bir gün mutlu diğer gün mutsuz. zaten çok fazla dayanamadan bitirmiştim.
79 Yorumla
Soran+1 yılAyyu baciim yemin ederim ayni vallahi de billahi de ayni :))), dengesiz... Bildigin dengesizlikleri hat safada :)) ama ben yinede cekiyordum nasil bir sabir varsa artik bende :) 16 gun oldu ayrilali sence doner mi? Fikrin nedir... Bide onun hatasi yuzunden bitti
Soran+1 yılUmudu kesme diyosun yani :),
Soran+1 yılTabi haklisin da iste umut fakirin ekmegi :)))) valla ozaman donsun o yaa belki duzelir. Duzelmezse de ben hayatima bakarim
Yengeç+1 yılYengecim ne gomdunuz haa :)) bende sevdim terk edildim ilgim bagliligim cok buyuktu ama sebepsiz bitti iste . Neyse gommeyin bu kadar arkadas evlenilecek burctur yengecler :)
Yengeç+1 yıl@ildaaa amaaa :)) tamam bende burada yazilanlarin bir kacini ya da bir ikisini tamam yahu nerdeyse hepsini karsiliyorum lakin yengec burcu severse gozu gormez sahiplenme duygusu cok yuksektir. Cam gibi bir kalbe sahiptir cok kirilgandir.
Başak+1 yıl@Namı_Diger abi terkedildim demişsin, seni terk eden kızı ne yapsa affedersin? Sevdiğini belli etsin mi? Yoksa etmesin mi? Yani ha birde terk eden kızı sevmeye devam eder misin? Yoksa yeni birilerini mi bulursun? (Ben eski sevgilimden sebepsiz yere ayrıldımda beni çok seviyordu baya belliydi ama ben bunu yeni anlıyorum ne yapmalıyım?)
+1 yılBen terazi burcu kadınıyım 2020 de tanışıp 2 hafta ıcınde evlenme teklıfı aldım bıanda küçük bı tartışmada benden ayrıldı neymıs benim bıanda fevrı çıkışlarım olduğu ıcın sonra aradan 2 yıl geçti bana yazdı rüyamda senı gördüm nasılsın felan dedi konuya gırdı sonra mor al konuştuk olmadı yeniden konuşmayı kestık sonra geri yazdı buluştuk felan yıne ayrıldı yanı 5 sefer böyle oldu en son ben engelledım 6 gün sonra bana yazdı konuşmak ıstedı bende konuşalım dedim eskıden Berk aşığım ona diye bu sefer de gelmıs sen degısmmeıssın hala aynısın diye yıne bıtırdı tabi ben ayrıldığımız süreçte gıttı evlendı 3 ay evli kaldı geri donmek ıstedı ben de yıne her yerden engelledım her yerden sizce yıne geri yazar mı
10 Yorumla
+1 yılBen 18 yıllık bir yengecim ve burcumun özelliklerini doruklarda yaşıyorum.
Öncelikle şunu belirtmeliyim ki hiçbir sevgilimle ikinci defa diye bir olaya kalkışmadım. En sonki sevgilimde aradığım şey var ancak ona ne olursa olsun geri dönmem, çünkü kafamda bitirdim. Ha beni cezbetmiyor mu? Cezbediyor ama yapamam çünkü olsaydı daha o zaman olurdu ama olmadı ve ikincisi tükürdüğümü yalayamam.
Bilmem anlatabildim mi.38 Yorumla
Soran+1 yılAnladim ama sencede bu yaptiginiz cok sacma degil mi seviyorsan her turlu yuruceksin yani oyle gurur falan nebileyim sacma geliyor bana
Yengeç+1 yılGurur, onur hayatımızdaki çoğu şeyi açık ara farkla geçer, hele ki hüsran denizinde boğulmuşluğumuz varsa.
Yengeç+1 yılTeşekkür ederim, aynen öyle, bir kıskaçlarım eksik :D. Mantığımla hareket etmek daha iyi oluyor çünkü duygular insanı yanıltabiliyor. Zaten çok fazla düşünen biriyim, her açıdan baktığım için karar kesin ve nihai oluyor, sonuç kısır döngü oluyor.
Yengeç+1 yılEtiketlemeyi unutmuşum @cansusura :)
İkizler+1 yıl@PsikoCoban cok haklisin bende bir Yengecim duygular cok kolay yaniltabiliyor... simdiye kadar aldigim kararlarda (okul, is, arkadaslar vesaire) mantigimi dinledigimde hic pisman olmamistim ne zaman duygusal yönüme sans verdim karsimdaki insan agzima :D anlasilmistir. Hayatin bence her alaninda mantik önce gelmeli uzun vadede daha mutlu oluyor insan. Evet, dogru yengec insani cok düsünür hemde en ince detayina kadar :)
Yengeç+1 yılDuygular, gözlere görmek istediğini gösterir. Herhangi bir konuda hem mantıksal hem de duygusal düşünceleri karıştırınca işin içinden çıkamıyorum genellikle ve bu da beni çoğu zaman etkiliyor. Aslında sadece mantıkla hareket ederek duygularından yoksun, taş kalpli biri de olmak istemiyorum ama mecbur bırakıyorlar :(. Yengeç erkeğiyle kadını aynı mı oluyor?
Yengeç+1 yıl@cansusura yine unuttum, etiketlemeyince bildirim geliyor mu gelmiyor mu bilemedim :)
Ben yengeçim, sevmişsem aşıksam gururu pek önemsemem barışmak için dönerim. Ama herkes ayrı değildir. Birazda fazla merhametliyim o sebepten.. Ayrılık söz konusuysa kendi acımı değil, ayrıldığımda onun çok üzülceğini düşündüğüm için ayrılmaya karşı çıkmışlığım bile vardır. Karakter meselesi..
42 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin benim bay yengecimde onceki iliskilerinde hep boyle davranmis ama bende oyle olmadi hic bildigin catir catir kirdi uzdu beni bir anda ve ayrildik :) seni seviyorum diyo sonra aradan 3 4 gun geciyor sevmiyorum diyo yani dengesizligi hat safada enes cidden bak ben bu cocugun hic bir davranisina anlam veremiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence baskasindan etkilenmeye baslamistir. Tipik yengec erkegi :/ kitabini yazdim su yengeclerin artik :( bir senede 5 yengec erkegi our mu ya? Oluyor iste :( ikisiyle sevgili oldum biri belalim oldu ikisinden de kurtulucam diye akla karayi sectim miknatis gibi yengec cekiyorum tatlim bana anlat sen :D
09 Yorumla
Soran+1 yılHemen anlatayim :),
Cevap sahibi+1 yılAnlat anlat :) zaten bu ask mesk iliskilerine de bir yengec yuzumden bulastim :/
Soran+1 yılBizim bu cocukla hersey guzel giderkene birden 3 gun boyinca ne beni aradi ne sordu yani nede benim aramalarimi acti neyse ben buna sordum niye aramiyosun diye oda napiyim icimden gelmiyor dedi bende ayrilalim ozaman dedim ve ayrildik ve 15 gundur ayriyiz
Cevap sahibi+1 yılGuzel giderken fazla seven taraf kimdi sence?
Cevap sahibi+1 yılSen mi onun pesinden kosturup huysuzluklarini crekiyordun o mu?
Soran+1 yılFazla seven taraf bendim bacim bana oyle geliyordu yani :) ben onun pesinden daha cok kosuyodum kacan oydu :)
Cevap sahibi+1 yılSundan dolayi sordum eger yengec erkegi asiri (bogacak kadar asiri) ilgi gostermiyorsa asik degildir ve hayalindekine daha cok benzeyen gordugu ilk kizin pesine duser. Seninle iliski yasamaktansa ona platonik olmayi tercih eder
Yengeç+1 yılBende yengecim birini. sevdim 6 ay beraberdik cok sevdim ama o gitti. Bu kadar gommeyin bu yengecleri ayiptir :)) amam tanriiim didim :)
+1 yılİlk okumamda çok güldüm :)) Soğukdavranması sebep değil sonuçtur. Sebebe göre hareket etmelisiniz. Çekim varsa, dersler alınmışsa, bireriniz ya da ikiniz birlikte değişirseniz, karmanızda yeri varsa dönebilir.
05 Yorumla
Soran+1 yılValla biraz sıkıntili bir donemden gectigimden soruyu bile sacma sapan sormus olabilirim kusura bakmayin artik :))) yaaa şoyle birsey var guzelim hersey guzel giderken birden 3 gun boyunca ne aradi ne sordu tabi benim aramalarimada cevap vermedi ve ayrildik sonuc olarak. Yani benim bir hatam yok onun ne yaptigi belirsiz veeee asiri dengesiz
Yengeç+1 yılCiddi cidid bu sebepten mi ayrıldınız? :)
Soran+1 yılValla ciddi ciddi buyuzden ayrildik ama sunu soylemeyi unutmusum niye beni hic aramiyosun dedim oda napiyim icimden gelmiyor dedi bende ozaman ayrilalim dedim yani buyuzden bu cumleyi unutmusum :),
Yengeç+1 yılÇok hoşsunuz ya:)) Çok da masum ve dürüstçe olmuş:))
Soran+1 yılAynen patavatsizdi birazcik :) bide madde kullaniyodu
Döner be Döndük de ne oldu bu sefer Onun totoşu kalktı, ne bileyim devam ediyoruz ama yarım yamalak :(
Biten bir ilişkiyi tekrarlarken çok samimi ve çok dikkatli ve daha çok birbirinizi sevmeniz lazım...02 Yorumla
Soran+1 yılAhhh turan bak 15 gun oldu bu cocuk hala donmuyor vazmigeceyim napayim bilmiyorum ki.
Döner ancak bu biraz zaman alabilir. Eğer onda yer etmişsen mutlaka döner çünkü dayanamaz her ne kadar soğukkanlı olsa da yalnız kaldığı anlarda en azından seviştiğiniz vakitlerin değeri onu senle bir kumar daha oynamaya iter ve kalbini dinler sadece biraz kendini toparlamaya ve yalnız kafa dağıtmaya ihtiyacı vardır :)
44 Yorumla
Soran+1 yılCok guzel yazmissinda oyle sevisme falan olmadi :) yer ettim onda annesi ve babasiyla tanismistim mesela :) aynen zamana ihtiyaci var onun bende bunun farkindayim. Yaklaskk 17 gundur ayriyiz
Soran+1 yılDoner diyosun yani :),
+1 yılTabiki var bak benim bir yengeç ilişkim oldu internette tanistik o baska sehirdeydi ve gelmesini bekliyodum sinra hoslanmaya basladik ve ciktik ama o hala gelememisti yani cok uzun cikmadik ve gorusmedigimiz halde ayni problemler oldu asiri soguktu bana karsi artik bikmistim yani ayrildim bundan aradam baya gecti 1 sene kadar ama genede yazdi kii dusun aramizda fala bisey gecmedi
01 Yorumla
Soran+1 yılHadi ozmaan insallah doner kardesim ya valla cok istiyorum
Yengeçler hep böyle hep soğuk hep bir havalar bende arkadaşımla bu sebepten küstüm bana soğuktu baya bir ama senin sevgilin sonuçta umarım aranız düzelir :(
02 Yorumla
Soran+1 yılİnsallah bacim valla cozemedim bu sorunu cok dengesiz
İnsanları burçlarla kısıtlamak anlamsız bana göre. Bu onun kişiliğiyle ilgilidir. Yengeç burcuymuş ah kesin döner! gibi bir yargıda bulunmak saçma olur.
02 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle haklsiin ama burclarda insanlarin karakterinde onemli bir yer tasiyor cunku kuranda bile var
bu tabii çok karmaşık bir durum hiç belli olmaz bazı söylentilere göre geri dönme ihtimalleri varsada geri dönmeyebilirler yenğeçler kendi içinde ikiye ayrılır 8e bölünür bunlar sonra tekrar toparlanır ben iyice karıştırdım anladın sen onu :)
02 Yorumla
Soran+1 yılHahahahha seni deli :),
+1 yılBenimde eski konuştuğum yengeçti beni resmen aşağıladı o kadar çok kırıldım ve üzüldüm ki.. Ve daha sonra çıkarttım her yerden sordu neden yaptın diye bende kırıldığım ve umursanmadığım yerde durmam dedim gayette haklı olduğumu düşünüyorum kimse beni üzemez..
01 Yorumla
İkizler+1 yılAynı zamanda ayrılmak istediğimi söyleyince nedenimi çok saçma buldu ve bana ağıza alınmayacak hakaretler etti, hakkının haram olduğunu söyledi bi ton nefret kustu ve gitti.. Bir yandan üzülüyorum bir yandan böyle biriyle gelecek kurulmaz diyorum...
Barıştınız mı? Mesaj attın mı? Geri döndü mü?
Aynı konudan ben de muzdaribim.
Ben ayrıldım ama o soğuk davrandı.
Bir de ben ayrılık mesajı yazdıktan sonra numarasını sildim, mesajı okuduğunda profil fotom yoktu. gitme bile demedi. Allah'a emanet ol dedim sen de bile demedi. Bir de beni engellemiş. Geri döner mi sizce bunun öncesinde hep çok sevdiğini aşık olduğunu söylüyordu11 YorumlaYengec soguk davraniyorsa aslinda cok seviyor da olabilir yengec seviyorsa kesinlikle geri doner duygusaldir yengecler
03 Yorumla
Soran+1 yılİnsallah bacim donsun artik :))) 16 gun oldu
bir yengeç burcu olarak söylemeliyim ki eğer gerçekten sevdiyse dönecektir.. Ama biraz bir azalma bile olduysa sevgisinde bekleme derim
112 Yorumla
Soran+1 yıl15 gundur ayriyiz :) belki azalmada olmus olabilir bilmiyorum ama cok dengesiz davraniyodu yani 8 aydir taniyorum cidden dengesizlikleri hat safadaydi :) 15 gun gecti ayriligimizin uzerinden donmez sanirim dimi bu saatten sonra
Soran+1 yılHahahaj :)) aynen bir gun seviyorum seni derken ardindan 3 gun hic aramadi sonrada ayrildik zaten :) valla beni mahfetti bu cocuk yani ergende degiliz yaslarimiz 23 nedir bu dengesizlik cozemedim. Belkide hic sevmedi
Soran+1 yılHahahhaha coook guldum :)))) valla deli etti beni delii :)) o dengesiz yuznden benim de pskilojim bozuldu cidden bak :))) sence geri donme olsaligi var mi? Hani gurur yapip donmemezlik yapmaz degil mi? Cunku siz bazen hatali olsaniz bile gurur yapiyosunuz
Yengeç+1 yılbazen mi :) huyumuz kurusun o gurur yapma olayı var :D hani bir kısmımız onu aştık ama yengeç erkeği ne yazık ki evcimendir duygusaldır ama içine attığı bişeyi de unutmaz fil hafızası gibidir adamlar gıcık yanlarımız malesef var. kişi kendi traşlamazsa o kısımları bizle olmak zor bir hal alıyo :D
Soran+1 yılValla aynisinin tipkisi dediklerinin :) ama benim ona cidden hic yanlisim olmadi hep ona karsi saygiliydim ya da onun yanindayken hep mutluydum gulerdim her konuda destekledim yani ya gercekten cok iyi davrandigim icin gitti ya da nebileyim artik bu cok garipti :) yaniii isin asli sence bu insan bana geri doner mi?
Soran+1 yılAnladim yok yok morelim bozulmaz artik aradan 15 gun gectigi icin biraz olsun sindirdim ayriligi :), ozaman kendi bilir diyim artik nediyeyim :),
Soran+1 yılBana geri donmezse fotograflarima baksa ne cikar dimi ama :))), coook tsk ederim sana cidden cok guzel yorumladin :) hepimiz icin Allah en iyisini nasip etsin insallah
Bu kadar çok seviyorsan onu, aradan daha fazla zaman geçmeden nasılsın diye mesaj at. (güzel ayrıldınız ise tabi ) en kötüsü soğuk cevap yazar ya da hiç yazmaz. sende durumu anlamış olursun. Aklında sorularla uykusuz kalmazsın.
02 Yorumla
Soran+1 yılYok kotu ayrilmadik :) bak benden bir kez daha ayrilmisti ozmaan ben gittim yanina ve barismistik oyle. Simdi yine ben atsam mi adimi diye dusunuyorum yani kucuk dusermiyim
Akrepse dönmez yengeçse döner koçsa gelip bir vurur kaçar
32 Yorumla
Soran+1 yılHahajaj hadi ordan delii :)),
Her yengeç burcu aynı olacak diye birşey yok. Astrologça :D Yıldızlarınız birleşirse tabiki neden olmasın? :D
20 Yorumla
+1 yılYengeç mi allah korusun bende var bitane :) bak aynen şu : yapsam mı yapmasam mı ay dur yapayım yo yapmayayım:) yani kararsız ve zor insanlar...
09 Yorumla
Soran+1 yılBide cooooook dengesizler
Koç+1 yılEvet :) bidaha seçim hakkı olsa uzak dururdum..
Yengeç+1 yılYa ne kadar cok gommussunuz arkadas yengecleri kendimdem tiksindim ha :)
Koç+1 yılBu herkez için geçerli değil tabi kızma yaa :)
Yengeç+1 yılYok yorumlari cevaplari hepsini okudum varya oyleyim haaa :)) on bes tanesi ben :p seversem alayina lakin biri gitmisse ben donmem asla buyuk konusmayim da Allah buyuk konusturmasin :)
Koç+1 yıl😊☺😊
Yengeç+1 yılEvlenilecek burctut yengecleeeeer aaa :) boyle giderse yengecim deyince kiz vermeyecekler ha :)
Koç+1 yılYo aslında biokadarda tatlılar :)
Yengeç+1 yılbir karar verin aaaa :)) bogucuyuz dogru cok kiskanciz ama bir sevdik mi deli gibi de pesinde gideriz yani. Evlenilecek burctur derlerde genelde oyle duydum :)
Astroloji & Burçlar konusunda 3,3b cevap paylaştı. geri dönebilir, yengeçler duygusal oluyor, alışkanlıklarındanda kolay vazgeçemiyorlar
24 Yorumla
Soran+1 yılBilgeee insallah insallah :), donsun yaa okuz cocuk cok kirdi beni ama ben yinede onun geri donmesini cok istiyorum
Soran+1 yıl:)))) insallah bacim coook tsk ederim
Kendimden Biliyorum Şunu Diyim. İş OYUNCAK GİBİ OLDUYSA BELLİ Bİ SÜREDEN SONRA O SANA BASACAKTIR TEKMEYİ. Ayrıca Erkeklere Köpek Muamelesi Yapmanın Anlamı Yok. Sorduğun Soru Acayip bir Soru Açıkçası :D
08 Yorumla
Soran+1 yılHahahahaja :))) çaresizlik cok kotu bisey biliyomusun? :))) ondan yani sakın yanlis anlama. Kontra şoyle bir sey var cocuk oyuncagina ceviren kendisi bide cook dengesiz ama oyle boyle degil çileden cikariyodu beni. Yaslarimizda kucuk degil yani nasil desem bir garip
Soran+1 yılAynen zaten şu an ayriyiz da nebileyim gelsinde istiyorum :)
Soran+1 yılHahahha :))) aynen aynen gelsin de onu bir guzel benzeteyim istiyorum ama tabi ilk once gelmesi lazim bay yengecimin :) 16 gun oldu ayrilali
Soran+1 yılAynen Allahin hakki 3 dur diyip tekrar barismak istiyorum dank etsin kafasina ben bu kizi nasil kirdim uzdum desin ama benimki okuz oldugundan cok gec aklina gelcek boyle seyler :) cooook tsk ederim sana cok haklisin guven sadakat bunlar onemli kavramlar bunlar yitirildigin de zaten sevginin dd bir anlami olmuyor
Haaaaa, tabi evladım gelir gelir... Hatta yengeç ise yan yan yürüyerek gelir. :)
Yani diğerini bırakınca...02 Yorumla
Aslan+1 yılBenim sevgilimde yengeç burcuydu ayrıldık gelmicek ozaman
Yay+1 yıl@SiyahaTutku Ya burc ile hurç arasına sıkışmış bu kadınlar yemin ediyorum ya.
Aaa güzel lâf oldu yaw. Ben bunu kullanayım twitter de :D
Niye gitti ki niye gelsin?
Bunun eski sevgilinin yengec akrep koc veya aslan burcu olmasiyla alakasi yok bence. Eger seviyorsa döner
00 YorumlaHayir donmek yerine halay cekerler. Bu burc meselesi degil kisilik meselesi ne kadar sacma dusunuyorsunuz yav
00 YorumlaYengeçler duygusaldır , temiz kalplidir kafasını falan ama aldığı kararda pişmanlıkta duyar döner ya da dönmez o kişiye bağlı.
03 Yorumla
Soran+1 yılCoook guzel yazmissin :))) yani hatali olan o beni kiran o :)) insallah doner. Ona karsi bir yanlisim olmadi cunku
Akrep+1 yılYa bazen öyle anlar oluyor ki sen yapmasanda emin ol kafasına başka birşey takılıyor.
Erkek Kafası deriz biz buna.
Seversek hatalı ayrılıkta illaki pişmanlık duyuyoruz. Bazen affetmelerini istiyoruz , Bazen yüzüne bakamama korkusu ile onuda isteyemiyoruz.
Geçerli sebeplerimiz var çoğu zaman ama söyleyemiyoruz.
Soran+1 yılAynen onun gurur yapmasindan korkuyorum. Simdi benden bir kez daha ayrilmisti bu insan aradan 20 gun gecince atladim arabaya bin dedim issiz bir yere cektim konustuk halletmistik hahah :)))), ayni abd filmleri gbi olmustu :) bu seferde onun bana soyledigi birseyddn dolayi ayrildik yani sebeb o. Belki hatali oldugunu oda biliyor kabul etmiyecegimi dusunuyor oda olabilir. Yani isin asli ben bir kere gittim onun yanina simdi yine gidersem olmaz diye dusunuyorum eger ilk ayrilismizda ben gitmeseydimonun yanina valla simdiye kadar beklemez yine ben giderdim ama iste ole yani
Burca gore yorum yapilamazda sen muneccim den b tarot baktiriver
11 Yorumla
Soran+1 yılYok Allahdan diliyorum ben :), yani hayirlisi ise donsun bana
Yengeç erkekleriiiii..
Sesimi duyan dönmesin.. ben döndüm boku yedim kaçın kurtarın kendinizi..04 Yorumla
Soran+1 yılDeme oyle kotu ornek olma arkadaslarina :) donsunler yazik biz kizlara uzuluyoruz
Soran+1 yılValla babamda yengec oda cok fena bide bu cikti basima iyice dunyam karardi :) doner mi sence
Asla dönmezleer kendimden biliyorum bende yengeç burcuyum :))
04 Yorumla
Soran+1 yılNiye ama niyeeeee :) suclu olsaniz bile mi?
Soran+1 yılVayyy anasini neymissiniz siz oyle :) valla onun davranislari beni soguttu malesef ben hep sefkatli ve anlayisliydim ona karsi o hep kirdi
- Astroloji & Burçlar konusunda 515 cevap paylaştı.
+1 yılvalla akrep kral duydum da, yengeç erkeği çok yabancı geldi
01 Yorumla
Soran+1 yılYaaaaa :))
Benim sevgilim yengec.. cok inatcidirr inanilmaz zaten bizim tek zit yanimiz ikimizinde inatci olmasi.. eger ona guven verdiysen muhakkak donucekdir
04 Yorumla
Soran+1 yılGuven verdim :), elvina insallah doner ya 17 gun oldu ayrilali ne ses var ne seda
Soran+1 yılBir kez daha ayrilmistik ozmaan gititim arabayla is yerine guzelce aldim onu konustuk barismistik. Simdi yine ayrilinca ben gitmiyeyin dedim yoksa beni basit gorcek ondan bende hic adim atmadim bu sefer
Bilerek mi soruyorsunuz şu burç sorularını gerçekten merak ediyorum.
Ya ben hala esprini farkına varmayacak kadar kıtım, ya da sizde gerçekten zihinsel problem var.10 YorumlaBurçlardan vazgeçin artık eğer aranızda anı ve cinsel münasebet varsa ve kötü bir şekilde ayrılmamış iseniz her türlü gelir :D
05 Yorumla
Soran+1 yılAnilar var tabi ama cinsellik yasanmadi :) bide kotu ayrilmadik yani saygisizlik olmadi
Soran+1 yılTamam ben ozaman beklemedeyim :) 15 gundur ayriyiz
Soran+1 yılSorucan hadi insallah rabbimdd nasip etsin ve gelsin bana
Bende öyleyim tükürdüğümü yaladım bir kere benim sevgilimde aynı burç idi ne zaman insanlar tükürdüğünü yalarsa fena oluryor yani o bir kere olur yalamam :D
02 Yorumla
Soran+1 yılCok iyi yapmissin
+1 yılAyrılan adam geri dönmez.. öküzü akrebi boğası yengeci yok bu işin..
00 YorumlaYengeç burcu olarak söylüyim.. Çok özler hergün takip eder ama geri dönmez. Hayatına girecek yeni kişiyi bekler..
22 Yorumla
Soran+1 yılCiddimisin? Ozaman yine mi ilk adimi ben atcam ayy deli olcam yaaa... Hem suclu hem gurur yapiyor
Yengeç+1 yılBir ay önce aynı olay başıma geldi. Ben demiştim ki ayrılırsak ben bidaha geri adım atmam dedim ve öylece iki taraf anlaşarak ilişkimiz bitti. Özlüyor musun desen cevabım tabi ki özlüyorum olur ama işte geri dönmem. Unutmak için kendime arkadaşlar edindim. Hayatıma girecek yeni kişiyi bekliyorum. Bu böyle devam eder..
+1 yıldöner canm ama seni gercekten seviyosa.. ve yengec erkekleri cok bagli oluyo sevdigine buyuk ihtimal doner ama sende yakin davran soğuk olma
05 Yorumla
Soran+1 yılO gelsin de ben ona yakin olurum :) 17 gun oluyor ayrilali tatlim sence hala bir umut var mi?
Aslan+1 yıl17 gundur hic gordunmu biyerde tesadufen falan. ya da konstunuzmu telle. bence şu an dusunuyo ve kafasina dank ettigi an donecem geri
Aslan+1 yılpardon tatlim donecek olacakti o :)
Soran+1 yılYok canim benim hic gormedim ayni semtte oturuyoruz ama karsilasmadik :) telde hic konusmadik yani keske konusabilsek ama aramadi hic bende ayni sekilde
Aslan+1 yılerkeklere sonradan dank ediyo bazi seyler o yuzden bekle canim belki doner. donerse senindir, donmezse zaten hic senin olmamistir :D
ben yengecım canısı. Sahsım olarak eger sevgıde tereddut varsa dönmem.. Çok incelerım ama. Baktım hatası yok benımdır
06 Yorumla
Soran+1 yılSeyfiiicimmmm ne guzel yorumlamissin oylee :))) hata karsi taraf da benim yokdu onun icin iyi bir secenegim yani evlilik dusunuyoduk :) simdi snaa bir soru daha soracagim iznin olursa :) aradan 16 gun gecti daha benimkinden ses seda yok. Daha beklemelimiyim
Soran+1 yılYok ben bu 16 gun boyunca ona yazmadim hic oda ayni sekilde. Ve evet 16 gundur cocuk bir nasilsin bile demedi :)
Soran+1 yılDogru diyosun bitmis heralde olay uzuldum bak simdi neyse artik hayirlisi olsun
yengeç burcu en sadık burç eski sevgilim yengeçti hala daha arar istemiyorum diyorum yine arıyor kısa zamanda döner merak etme
04 Yorumla
Soran+1 yılGizemcim 15 gun oldu. Sence daha donme ihtimalini dusuneyim mi
Soran+1 yılHadi bakalim insallah doner gizem valla cok mutsuuzm
Onu erkek arkadaşın bilir biz nereden bilelim hem olayı hemde cocuğun içini düşüncesini
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 12,7b cevap paylaştı. Yengec burcları yenır koç burcları kesılır akrepler sokar terazı tartılır bu ne la boyle , ınsan doner mı dıye sorsaydın ya, ne burcu oyle
10 Yorumla
+1 yılIsterse keçi burcu olsun her giden elbet bir gün döner.
010 Yorumla
Soran+1 yılGercekten mi? Donsun insallah yaa dua da ediyorum hep rabbime
Aslan+1 yılama dualarını da isyan ederek etme. Bak ben anlatayım sana. 3 yıllık olan ilişkim mayıs 18de bitti. ben neden böyle oldu falan sürekli ağlıyorum. sonra namazlarımı kılmaya başladım. her namazımdan sonra Allahım sen onu bana en kısa zamanda geri ver dedim. ve gelmedi. ramazana girdik teravihe gittim her akşam. 6 temmuz doğum günüydü. o gün yazdım kutladım ve sonrasında işim var dedim salladım başımdan. hani anlasın beklemiyorum falan. teravih namazlarımın sonunda artık ettiğim dua ' Allah'ım eğer hayırlısıysa sen bana onu en kısa zamanda geri ver' demek oldu. ve 5 gün sonra o yazmaya başladı. tekrar başladık ama yine ayrıldık. bu belki bizim sorunumuzdu ama bilemiyorum. bir kere bitip tekrar başlayınca fazlası olmuyor. hele kötü biten bir ayrılıksa. Allah yardımcın olsun. Eğer senin için hayırlı biriyse en kısa zamanda Allahım onu sana versin.
Aslan+1 yılve şunu da unutma. eğer o senin için hayırlısı değilse Allah vermez bu sefer isyan edersin benim sesimi duymuyorsun ben ne günah işledim diye. bunun için de ; Allahım sen gönlümü bilensin. bana hayrı ver, hayırsızsa hayra çevir de ver.
Soran+1 yılAllah razi olsun senden cok guzel yazmissin :))) aynen eger benim icin hayirlisiysa donsun ama degilse donmesin tabi hep hayirlisini istiyorum bakalim istiareye yatmayi dusunuyorum :),
Aslan+1 yılve o da bir yengeç erkeğiydi :) tabi köpek inatlı bir yengeç :D
Soran+1 yılAynen bu da cok inatci bacim valla insallah gurur yapmaz
Aslan+1 yılbaşlatmasınlar gururlarına :D inşallah yapmaz ama :)
Soran+1 yılİnsallah insallah :) uzmesinler bizi
Yengeç+1 yılAraya giriyorum lakin cok guzel cevaplar vardi. Yengecim dua cok guzel geldi sagol :)
Aslan+1 yılDua çok güzel geldi derkenn :)
- Astroloji & Burçlar konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yıldoner. soguk davranip halini hatrini sorcak bosver yazma degmez
02 Yorumla
Soran+1 yılYok yok ben yazmiyorum simdi ondan bekliyorum haber :) sende dd mi vardi bir yengec :)
Oğlak+1 yılYoo benim kardesimin burcu yengec :)
burçla ne alakası var bu durumun ya :D soğuk davranmışsa dönmez
04 Yorumla
Soran+1 yılBurclar insanin karakterinde onemli bir rol oynuyor ondannnnn :)) edepsiz bu erkekler ya valla bak boyleleri yani benim eski sevgilim gbi olanlar mutlulugu haketmiyor hic
Soran+1 yılSorter ben sana söyle anlatayyim ayrilan bendim ama bu cocukla aramiz coook iyiyken birden 3 gun boyunca ne aradi ne sordu neyse bende niye aramadigini sordugum da napiyim icimden gelmiyor dedi bende ayrilalim ozaman dedim ve ayrildik ayni zaman da hani ikimizde 23 yasindayiz o berber ben bankaciyim yani isi gucu olan insanlariz bide bir sey daha var o cocukla ilgili hemde buyuk bir sorun
+1 yılAh be canim kacan yengec burcu hic geri doner mi? Ayrica bir erkek soguk davraniyosa zaten onun icin bitmistir. Bosuna kurcalama milyon erkek var. pirlantali olani bulursun; )
01 Yorumla
Soran+1 yılDogru diyosun ismail geri donmez heralde 17 gun oldu hala ses seda yok... Okuz bebe ya beni cok uzuyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılyengeç burcuym cokkkkk fazla ıstedım tekrar bırlıkte olmayı ama gıdıpte yanasmadm ustune ustunelık o gelmek ıstedgnde de soguktum onun karaktersızlıgınden tabı bu.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılha pardon bir kere yıllar sonra o da ynalıslıkla atmıs gıbı mesaj atmstm
Emin olki hayır donmeyecektir. Sen önüne bak bence.
02 Yorumla
Soran+1 yılAma goksu oyle deme niye donmesin yaa cok istiyorum ben donsun diye
+1 yılyan yan giden biri nasıl dönsün ya... yengeç bu yani :) cıks dönmez, dönemez... daha dönebilecek hayvanlar seçmelisin kendine :)
00 YorumlaCanim burclarla ne alakasi var, seviyorsa gelecektir
01 Yorumla
Soran+1 yılGuzelim sevip sevmediginden bile supheliyim sadece bekliyorum
Tamam burçlara inanıyorum falan ama her probleme de burçları katmak fazla saçma olmuyor mu?
00 YorumlaBaşlat menüsü bile Windows10 la geri döndü, sevgili neden dönmesin.
09 Yorumla
Soran+1 yılEngooo donmuyor canim kardesim donmuyor vallahi islak sopayla gidicem dovucem gelcem :))
Soran+1 yılAyip ayip :), o manada soylemedim :))), Turk akli iste nedersen oraya cekiyor. Hadi soyle bakalim doner mi bu bebe bana :),
Soran+1 yılEngo nasil tanitayim kendimi. Yani iliskide nasildin soruyosan şoyle diyeyim ; oylee kiz triplerim yoktur durmadan konusalim havasinda degildim calistigi icin benim okuz onu cok sıkmak istemedim aksamdan aksama konusurduk nadir olarak oglen bir iki msjlasirdik. Oyle sacma sapan kiskancliklarimyoktu yerindeydi hersey ve en onemlisi ona karsi hep saygiliydim guvenini sarscak bisey yapmadim kesinlikle yalan soylemedim derdim neyse catir catir suratina soyledim sonra her konuda destekcisiydim ve onun yanindayken hep gulerdim oyle salak salak somurtmazdim coook deger veriridim ona yani ben sehir disindayken bunun gozu agriyor diye ilac buldum kargoyla yollamistim. Her konuda destekcisiydim mesela bu ev aldi aylik 2 milyar odemesi vardi. Bende bu snee universiteyi bitrdim ve bankaya gircem insallah diyodum ona 1 milyarini sen ode 1 milyarini ben odeyeyim diyodum sonra ben uni. Mezunuyum o ortaokul oyle yanii :)),
Soran+1 yılUzun uzun yazdim yorumla bakalim :)
Soran+1 yılCh1991
Yengec erkekleri kari gibi duygusal oluyorlar doner bence :)
22 Yorumla
Soran+1 yılHahahah :))), doner doner de 16 gun gecti aradan nezaman doncek bu bay yengec :),
+1 yılyengeç burcu erkeği olarak söyleyeyim, dönmem malesef
17 Yorumla
Yengeç+1 yıl27 haziran bu arada benimde :)) gün olarakta yakınız sanırım bahsettiğin kişiyle, kes bence ümidini sen
Soran+1 yılHaksiz olsanda mi?
Yengeç+1 yılben her zaman haklıyımdır ki :D
Soran+1 yılYaaaaaa deme oyleeee ben napcam bu okuzle gelsin istiyorum ama tik yok
Yengeç+1 yılbanada öküz diyolar hep :D ondan bahsettikçe ihtimallerin zayıfladığını hissedebiliyorum bilesin
Soran+1 yılDonmez yaniii anladim :) o hataliydi ama seni arayip sormak icimden gelmiyor dedi bende ayrilalim ozaman dedim ve ayrildik daha napiyim bagrimami bassaydim :) bide bu cocuk madde kullaniyor
Yengeç+1 yılbunaltmışsın belli ki :) senle mi uğraşacak sürekli
dokuzzz puanlık donme ihtimali var
sen ne dusunuyorsun @deadra01 Yorumla
Soran+1 yılYaa ama yapmayin boyleeeee 😏 valla cok mutsuuzumm napiyimmm yaniii
- Astroloji & Burçlar konusunda 361 cevap paylaştı.
+1 yılYengeç soğuksa ayrılası varmıştır.. Zor olur donusu
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen ayrildik zaten :) 15 gundur de ne ondan bir ses cikiyor nede benden.
Hayir yani ortada kavgada yoktu biranda 3 gun boyunca arayip sormadi ve ayrildik ben anlam veremiyorum bu cocuga cok garip
Yengeç+1 yılVardır kafasında bişiler.. Ters tek hareket yeter yani solemez bile
+1 yılbalık olsa doner belkıde yengec bu gıttı artık yenısını ara
02 Yorumla
Soran+1 yılHadi yaaa bide duygusal burc denir yengece :) ozaman bende aslan burcuyum hic kafama takmadan hayatima bakayim bu iliskiyide kafamda bitireyim ozaman napiyim
Kova+1 yıltabı ya napcan sana erkekmı yok elını sallasan ben bıle kosarım pembecık pembecık ne guzel kovayım bende bende gıdersem donmuom ıcıme atıom)
+1 yılBitiren sensin anladigim kadariyla da hala neden geri donmesini bekliyorsun
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet ondan kaynakli bitti iliskimiz. Seviyorum sanirim ayni zaman da onunla bir gelecegimin olmasini istiyorum bundan 2 ay once ayrilmisti benddn 20 gun gectikten sonra ben gittim yanina oyle barismistik. Simdide ayrilali 15 gun oldu
Yay+1 yılBence seninle bir daha birlikte olmaz ayrildiktan sonra yanina gitmeseydin bir sansin olurdu ama simdi mallesef boyle bir sansin kalmamis. Eger ki sana geri donse dahi seninle dalga gecmek icin olacaktir. Istersen yavas yavas kendini alistir bu duruma.
Yay+1 yılCunku ilk ayrilan o olmus yanlis anlamadiysam ve boyle ise durum zaten her bahaneyi bulacaktir senden ayrilmak icin bence sessiz kal. Seninle dalga gecmesine izin verme
Soran+1 yılYok sen beni anlamadin 2 ay once o ayrildiginda ben yanina gitmistim barismistik sonra ailesiyle falan da tanistim sonra yine ayrildik bu ayirlisimiz 15 gun surdu ve yanina falan gitmedim ya da mesaj ckmedim oda ayni sekilde
Yay+1 yılDiyorum ya o ayrilmak icin bence bahaneler ariyor ya dusunsene ben bir erkegim ve ayrildigim kiz arkadasim benimle barismak icin caba veriyo ya ne kadar beni gururlandirir biliyormusun. Kadinim der sarilirim ona. Ama senin ki maalesef odunmus harbiden
burca göre insanları değerlendiremezsin ki. dönen döner dönmeyen ölmüştür.
02 Yorumla
Soran+1 yılHahahanajj :))) ne guzel soyledin bayildim :), donsun yaa cok istiyorum ama aradan da 15 gun gecti donmez heralde dimi bu saatten sonra
- Devamını Gör (73)
Devamını Gör(118)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem