beyler, terazi burcu biriyle sevgiliydim kızgınlıktan kavga ettik ayrıldık. Geri döner mi? ya ben özledim de ama suç ondaydı bende değildi. Terazi erkeği özleyince ne yapar?

beyler, terazi burcu biriyle sevgiliydim kızgınlıktan kavga ettik ayrıldık. Geri döner mi? ya ben özledim de ama suç ondaydı bende değildi. Terazi erkeği özleyince ne yapar?

Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Selam. Bir terazi olarak biraz bahsedeyim.
Terazi burcu erkekleri burçlar arasında en dengeli kişiliklere sahip insanlar olarak bilinirler. Terazi hava elementinin bir temsilcisi olarak bilinir. Venüs gezegeni tarafından da yönetilmektedir. Bu durum terazileri sanat ve aşkla beraber iç içe yapar. Terazi erkeklerine gelecek olursak da başlayalım. :)

Terazi erkeği özlediği zaman başka kişilikler gibi abuk sabuk şeyler sergilemez. Oldukça nazik ve diplomatik şekilde davranır. İlişkilerde daima uyum içerisinde olmayı hedefler. Dolayısıyla özlemini belirtirken de kırıcı olmaktan kaçınacağı gibi nazik davranır. İletişim konusunda oldukça iyiler ve becerikli olurlar. Özlem duyduğu insanlara da hislerini şık ve nazik şekilde dile getirirler. Özledikleri zaman sık sık mesaj atabilirler veya telefonla arayabilirler. Özlediği kişilerle özel planlar ve sürprizler yapmaya çalışırlar. Kısaca şımartmak onların işidir. :)

Terazi burcu erkek aşık olursa romantizmin içine dalmış demektir. Dengeli ve uyumlu ilişki yaşamayı severler, buna göre de hareket ederler. Karşısındaki partnere karşı son derece dikkatli ve adil yaklaşırlar. Romantik jestler, sürprizler onların işidir. Böyle şeylerle karşısındakini etkilemeyi sever. Aşık oldukları günden itibaren karşısındaki insanı mutlu etmek için çabalarlar. Kendi hisleri gibi karşısındaki insana da derin ve manevi duygular aşılamaya çalışırlar.
Teraziler hem hassas hem de empatik davranırlar. Dolayısıyla duygulara karşı da oldukça hassas davranırlar.

Terazi erkekleri fiziksel olarak genellikle hoş bir görünüşe sahip olurlar. Yüz hatları çekici görünür. Dengeli bir vücut yapısını önemsedikleri için de çoğu vücut olarak fit olurlar. Nazik ve çekici davranmayı kendilerine huy edinmişlerdir. Şık bir giyimi severler, buna göre de modaya uyarlar. Gülümsemeye bayılırlar.

Bu burcun erkekleri tamamen sanat ve güzelliğe bağlıdır. Tiyatro, edebiyat, sanat, müzik gibi kültürel şeylere büyük hobileri vardır. Sosyalliği çok severler çünkü bu sayede entelektüel hissederler. Doğal davranırlar, şık mekanları severler. Adalet, eşitlik gibi kavramlar da onlar için önemlidir. Dünyanın içinde uyumlu olmayı ve zarif bir hayat sürmeyi tercih ederler.
Terazi burcuyum. Eğer seviyorsam kızgınlığım çabuk geçer. Sadece bekle. Seviyorsa tüm romantikligi ve tatlılıgıyla döner sana. Kendini bulutlarda hissedersin
inshalllaahh ya)
Sakin ol. Terazi aşk burcudur. Ama herşeyi de burca bağlamayın. Karakteri var herkesin ve bu çoğu zaman burclarla ilgili değildir. Düşünsene terazi burcu her insanın aynı karaktere sahip olduğunu. Dunya da sadece burç sayısı kadar tip olurdu.
Benimle burç diyaloğuna girecek birisine hiçbir şartla dönmem. Teraziyle falan bir alakası yok, döneceği varsa döner.
inshallahh)
Bu işin terazisi tartısı olmaz. Suç ondaysa az biraz ağır takıl. Gelirse gelsin. Gelmezse işine baksın.
Terazi benim gibi biriyse dönmez :D umursamaz ve insanlara karşı duygusuz ise.
chok shukur oyle degil)))
Dönebilir terazi erkekleri çok duygusaldır ama dengesizdir... duygusal zekaya sahiptirler
evt dengesizdir.. sence kendimi agirdan almam bir ishe yarar mi? yani beklesem mi ya yazsam mi?
bende teraziyim mesala kendimden biliyorum... bir süre bekle kısa bir süre 3-5 ay mesala baktın dönmedi kendi yolunu çizebilirsin
3-5 ay mi? biz daha 3 gundur konushmuyoruz
vala aslında ayrıldığın günün ertesi günü bir erkek tekrar arayıp pişmanlığını belirtiyorsa aslında 2. şans verebilirsin... ama aylar sonra geliyorsa bence yine sıkıntılı olabilir
https://i.hizliresim.com/XdMOJ0.jpg
Özler döner 😂😂
ben olsam dönmem. hazır ayrılmışken kafam rahat etmişken bunu bozmayı düşünmezdim
ay ben kafasini sisirmedim ki... teshekkur etsinn ya benim gibi guzel ve anlayishli kizla beraber oldugu icin...
senin yaş kaç ya hu o ne biçim yazı allah aşkına liseli misin
22 yash)))
Burçlara karar vereceksem senin burcunu bilmem lazım.
basak.. gerci pek bashak gibi degilim..
Balık 🎣 veya yay ♐ burcundan birine gidecek sana gelmez. (Burçlara göre)
adam benle sevgili zaten neden o burclara gitsin
Teraziyim ama burçla alakası yok seven dayanamaz suçlu olsada döner dönmüyorsa sevgisi yetersiz ya da kavganın sebebi çok büyük
Terazi erkegi geldi canım . ozlerse seviyosa gercekten doner bana gore ama sevmiyosa zor tatlim
ayy dua et donsun ben geberiyorum artik...
bir ozelden konusalim. mi biraz
konushalim ama ben yazamiyorum qaliba
Gizliden cikarmsin 2 dk yazim ben hemen kapa sonra gene
nasil cikicam?)
Kac xpersn mesaj atabiliyomusun
Ben cikim. ikidakka sen at mesaj ya da takip
ya yemin ederim yapamiyorum anlamiyorum bu proqramdan pek bisjey bilsem
kapamazdim
Geldim
Napiyosun
Ağır tiptir. Kendini affettirmen gerek
Suçun ondaysa daha zor
Suç
ya yazipta temelli kayb etmekten korkuyorum (
Yazma gel ben seni affettim de en fazla.
Bitsin lan bu ayrılık de.
Kapı açıksa neden dönmesin
Hepsi döner de terazi dönmez be canım
neden donmez ya (
Özlerse döner, özlemezse kokoreç muhahaaaaaa:))))
Döner döner inş... Sen merak etme
Terazi için bittiyse bitmiştir
Donerse senindir lahmacunsa bizim
asla dönmez
ya ne manyak tipsiniz.. neden donmezsin?(
Dönmem
neden
Ya ayrılmam ya da tamamen silerim
kizginliktan kavga ettiniz ishte.. ya ne yapmam gerek harbi bilmiyorum abi ya ((bende kizginliktan facebooktan instagramdan chixardim ((belki ona da kizdi bilmiyorum ama chok ozledim ishte...
Özlediysen gurur yapma sen yaz
haklisin zaten gurur yapicak durumda degilim.. fakat ustune gitmish gibi oluyorum diye korkuyorum.. nebilim.. shimdi ozluyodur tamam.. ama biraz dengesiz olsun yine de seviyorum.. ama yazarsan nebilim ego vermish olurum diye korkuyorum.. tam kayb ederim.. istemiyorum
ne yapishik kiz diye dushunsun..
Ego yaparsa ayrılırsın
Burç saçma
donmez unut
neden donmez?
sen neden beni motive etmiyon yaa (
Ne alaka
abi bosh ver))
Burçlara inanma 🙂
tamamdir) aslinda genel olarak merak ettim donmesini istiyorum
Dönerse döner donmezse bosver:₺
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?