Hani bizim türkiyede hayırlı eş modu vardır ya ev arkadaşlığının daha ağırlıklı, kadın ev işlerini çekip çevirir, hanım hanımcıktır, çocuk doğrur, erkek gider çalışır akşam eve gelir. Hanımı sofra kurar çocuğuyla ilgilenir vs.
Benim hiç kaldıramayacağım bir evlilik türü ama günümüzde namuslu kadın böyle oluyor ya hani oyüzden bir sorayım dedim.
Benim hiç kaldıramayacağım bir evlilik türü ama günümüzde namuslu kadın böyle oluyor ya hani oyüzden bir sorayım dedim.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ne bos adamsin ya ev isini erkekte yapıyor bugun annem yoktu babam yemek yalti her zamanda beraber yaparlar beraber calisirlar sacma sapan kliseler yapmayin her seyi genellemeyin sudi arabistan degil. burasi
Sen nikah kiymadan yasa ama butun evliler boyle degil kadinlarin namusunu konusmakta sana kalmadi aklinca ironinyapmissin namuslu kadin boyle diye sanane bu bir tercih ister 10 kisiyle flort eder ister sevdigi kisiyke bir sey yasar sanane
Bana ne kızıyorsun ben bu geri kafalılardan değilim zaten. Açıklamadada belirttim yani ben kaldıramam diye.
Ama hani bizim türkiyedede çok ağırlıklı yani oyüzden aramızda olan vardır diye bir sorayım dedim.
nerde agirlikli bu bos seyleri gundeme getkrmeyin bir kadın ister yalniz olur ister kendini bir kisiye saklar ister 10 kisiyle olur bu sizi alakadar etmez haddine degil
Yaşasın zaten istediği gibi olur ve bu beni ilgilendirmiyor. Ben geri kafalı toplumumuzca hayırlı eş diye kabul edilen bu tür evliliklerin bir süre sonra nasıl ve nereye gittiğini anlamaya çalışıyorum. Cinsellik olunca sapık olunuyor ya hani. Diyelimki cinsellik olmamış olsa ve açıklamada yazdığım türden olsa ve bu kalıplaşmışlıktaki biride doğru insan adam gibi adam türden olsun. İşte bu nereye kadar sürüyor?
Ani tepkimeler verdiğine ve doğru düzgün söylediklerimi anlayamadığına göre sende bu hayırlı eş türündensin anladık. Mutluluklar hayırlı eş.
ya birak senin amacin burada evlenince cincellik yasayam kadinlari kucuk gormek tercihi o yondetse bu seni ilgilendirmez toplum. baskisiylada alakasi yok bunun belki asık olmadigi birini istemiyor belki baska bilmedihim nedenlerden dolayi sen git kendini yargila mileltin tercihini ahlakini degil
cinsellik olunca sapiklik falan olmuyor mileltin nasil neden cinsellik yasayip yasamadigida seni ilgilendirmez kendine bak sen milletten sanane
Ayrica erkekler artik soyledigin gibi degil ha sen oyle bir erkeksen ondan herkeis oyle gormen dogal
hahhaa guleyim bari birde kibar kibar konusma bir carpasim geliyor. ani tepki vermiyorum bu kadar bos dusuncelere kiziyorum insan hic mi dusunemez diye
tek sen dogrusu herkes yanlıs hahaha soyledigin seyler yesilcamda bile yok
Aksine ben evleneceğim kadının ateşli olmasını ve hep böyle kalmasından yanayım. Bu açıklamadaki kabul gören hayırlı eş modunuda şiddetle kınıyorum. Benim sadece anlamaya çalıştığım bu hayırlı hayırlı diye butürden yapılan evlilikleri hadi adam gibi adam methiyeleriyle kabul edildi diyelim. Nereye kadar bu evcilik oyunu sürdürülüyor cidden anlamıyorum yani ben şahsen temaslı olmak isterim eşim dediğim kadınla hep tek vücut olup cinsel hayatımız zirvede olmasını isterken neden cinsellik isteyen sapık karşılanıyor ya da karşısındakini cinsellik olunca sevmiyormuş gibi algılanıyor yani bunu ifade etmeye çalışıyorum.
herkes bunu ister ya senin kafa gidik mi
Kafam gitmedi gayet yerinde ama burada bir konu üzerine sohbet ediyoruz ve bu bahsettiğim türden evlilikler neredeyse %80 90 oranında.
mileltin evliligijden sanane kendine bak
Zaten nikah kıyacak kadar delirmedim nikahtan sonra erkek olmasada kadın, kadın olmasada erkeğe birşeyler oluyor. Nikah evrenden ırak ben böyle mutluyum.
senin hayatin
Eyvallah sağolasın
Sen ne istiyorsun
Ben daha deli dolu bir hayat istiyorum mesela eşimle daha temaslı halde olmak isterdim. Nebiliym beraber yapalım ne yapacaksak ev işlerinden tutta yemeğine kadar. Mesela gerekirse ben yemek yaparken tutup kolundan hadi bırak yemek yapmayı dışarıya çıkıyoruz diyip onu güzel bir yere götürmek isterdim vs.
İyi de senin dediğin eski nesilde kaldı. Korkma gerek yok yani🤷🏽♀️
Korkmana*