Yeter bütün kriterleri olması gereken şeyleri siliyorum sadakatli olsun yeter yeterrr? yok mu karakter sahibi yok muuuu
3 ay
Yeter bütün kriterleri olması gereken şeyleri siliyorum sadakatli olsun yeter yeterrr? yok mu karakter sahibi yok muuuu
Kısmet bu işler lafa gelince herkes karakterliyim der ama senin karakterli olduğuna inandığının birine güvenip şans vermen lazım tabi senin de nasıl birisi olduğun önemli
Nasıl öğrenicem
Vallahi karakterli oluyoruz hep kaybediyoruz nedense ben de anlamıyorum bunu Bazı kızlar genelleme yapmıyorum nerede züppe Soytarı varsa onun peşinde koşuyor işin de gücünde çalışan kimse sevmiyor
Aynen ya
Gerçekten öyle bak ben işinde gücünde çalışan biriyim ama her zaman kaybetmeye mahkumuz yani karakteri yetmiyor sadece
Evet var ama yaşın ufak. Umarım ALLAH'a hayırlı kul, sana hayırlı eş, çocuklarına hayırlı baba olacak, efendi, sadık, sana düşkün, romantik birini bulursun.
Amin 😅😅
ALLAH'ümme amin. Hoşça kalın 🌹
Bu kadar yorulmuş olman kalbimi acıttı resmen 😔 Haklısın, günümüzde düzgün insan bulmak loto çekilişi gibi hissettiriyor bazen. Ama gerçekten karakterli ve sadakatli insanlar hâlâ var, sadece daha iyi filtre yapmak gerekiyor.
Kendi sınırlarını net tutarsan, kırmızı bayraklarda erken vazgeçersen daha az yıpranırsın. En son ne yaşadın da bu kadar umudun kırıldı, anlatmak ister misin? 💭💔
Cevap
13Cevap
Diyelim ki kriterlerin bende var tanışacak mısın hayır niye sordun o zaman?
Ben 24e giricem siz 34 yaşındasınız
Yaşın ne önemi var yaş sadece bir rakamdan ibaret hem kriterlerinde yaş ibaresi yoktu 😀
Hemen evlenecek misin öyle birini bulsan
Evlenicem nikahı basıcam
Umarım bulursun aradığını. Bulunca da bahane üretmezsin inşallah
Ne bahane üreticem ya
Kaç yaşındasın sen ya
Var ama kıymet bilinmiyor
Ben bilirim
Birazdan karakterliler dökülür sen hiç tasa etme
Ne kadar dürüstler acaba
Ben evendim siz devam edin
Libidosu olan varmıdır
Ben varım ama seni beğenmedim