Yaşanmışlık, bulunulan Hayat mücadelenın evresi, biolojik denklik (enerji/dincilik seviyesi, fiziksel görünüş, kadının doğurganlığı, erkeğin sperm kalitesi vs) gerek Aile Planlamasında, Ailelerin rızası alınırken ya da kafa Uyumu bakımından.. .. ciddi bir Yola evrilen bir İlişkide yaş farkı ne denli önemli?bence yaş farkının belirli bir çerçeveyi geçmemesi gayet önemli, sizce? 🙃Belki düşer diye karşı Cinste olgunluğu/çıtırlığa/delikanlılığa mehtler dizen önemsiz diyenler iş ciddiye binince ilk r yapıp, davul bile dengi dengine diyerek yaşca yakın anlaşabilip elalem/aile eleştirisine maruz kalmayacaklari yaşca Yakınları mi tercih eder? Yoksa tam aksine karşı cinsin gençliği ya da olgunluğu ile beraberinde getirdiği Avantajları ile çok daha rahat mi uyum sağlanır? 🙃
Yoksa Sevginin olduğu yerde Rakamların zaten başlı başına önemi yok mu? 🙃
Ciddi bir İlişkide yaş farkı ne denli önemli bir Faktör sizce KS Canlar? 🤵👰
yas farkı tabi ki önemlidir yani. ama ben öyle kadının dogurganlıgı olarak bakmıyorum. hadi kendimi değerlendireyim senin soruların üzerinden. cocuk işi ayrı bir iş. ona ayrı bakıyorum. Yaşanmışlıklar acısından değilde soyle diyim baglantılı. cok kucuk kız hayatı yasıcam. bir kac erkeği kendime asık edicem. gezcem kafelerde takılcam trikko barbelacci içicem. gece klubu vs arzularıyla olur. o acıdan bakarım. o dönemdeki kız ciddi ilişki istemez. sevgilisi olsun onu gezdirsin. karısı olmak istemez yani. hoppidi kız evresi denir bu evreye. biyolojik denklik. evet bu onemli ama bu acıdan 20 yas farkı bile ok dir. bu aralıgı cok acar. 18 lik bi kız kadın olmus olabilir. erişkin diyim. 48 lik dinc iyi durumda bi adamda olabilir. 30 oldu bile:D dincilik de farklı perspektif. o artık düşüncesel uyum kısmında. enerji olarak da ben ararım. ama bu da pencereyi cok acar. kimisi de enerjik erkek sevmez. ama buna şahsen katılıyorum. 30 yasını gecmiş olunca kızlar olgunlasıyor. kanımca. geneli. ve o genc kızlık edası gidiyor. o yüzden tercihim değil. böyle kıpır kıpır olmalı. fiziksel olarak da yas farkı aranır. ne kadar genc gosterirsen göster illaki vucut bir yerden patlar. yargı dizisinde ılgazı oynayan eleman mesela. pars ondan genc. ama ozetle ben ararım. hani bir kızla birlikte oldugun hissiyatı ıcın bu gerekiyor bilinc altında. misal aynı dizide ceylinin ablasıyla evlenen bi erkek bence kadınla evlenmiş algısına kapılır. kızlara evlilik yakısıyor diyeyim. kadın kız ayrımını da burada gencine kız olgununa kadın seklinde tanımladım biraz. tabi kalp kırmak değil niyetim. ama bilinc altında olan bakıs acısı cogu erkekte boyledir bence. aile planlaması cocuk dediğim gibi benim nazarımda cok manası olan seyler değil. ben kendime eş bulayım sonra ki iş öbürü. illla baba olma niyetimde yok. kız dogurgan olmasa bir tarafım da olsun bu da iyi dicekmiş gibi. tabi allah göstermesin. işin şakası. ama demek istediğim su. cocuk olmazsa da ayrı avatanjın var. hatunla gez. mis gibi. engel yok. maddi kaybın yok tüm para senin. cocuksuz kız gezici olur hem. seks se seks. cocuk offline yapar kadını bir süre. sonra ise büyüdü etti. tabi güzelliğini de alır kadının. dogum. vucudu değişir ister istemez genelde diyim. aile rızası kısmına da katılıyorum. bi az cok ederi vardır insanında. davul bile dengi dengine denir ya. bu her anlamdadır. sen okut et yetiştir büyük mis gibi canım güzel kızın olsun 20 yasında anababa olarak misal diyorum okulda ogretmenine asık olsun 50 yasındaki. evlensin. adam karısından bosanıp onu alsun. bu lisede olmustu.
benim acımdan önemli diyebilirim. ama en kritik kısmı kızlar erken yetişir. erken olgunlasır erkeğe gore o yzden kızın kucugu iyidir ve 5 6 7 8 hatta ok dir. zorlasan 12 bile olur bence. ama otesi abartı. onemli olan uyum ama. zihniyet olarak. hayat felsefesi olarak. benim en cok dikkat ettiğim odur.