Gizli Üye(30-35)+1 yılVallahi kardeşim artık bu şeylerden bıktım Eğer gerçekten Seviyorsan bundan da pişmanlık duyuyorsan ikisinden de ayrıl açık kafanı dinle He dersen ki ya benim işim amacım cinsellik oyununu oyna diyeyim Ne diyeyim
087 Yorumla
Soran+1 yılBirinden ayrılsam anlayış gösterir de öteki dünyaları yıkar
Cevap sahibi+1 yılYaksın itfaiye çağırırız ne yapalım yani şimdi yoksa ne olacak cürmüm kadar yer yakar
Soran+1 yılBeddua eder bir sürü cok aglar
Cevap sahibi+1 yılOrası da senin hatan kardeşim ne yapacağız ahı seni alacaksın bedduayı da sen alacaksın bunları yapmadığını düşünecektin yapacak bir şey yok
Soran+1 yılOff haklısın 😔
Cevap sahibi+1 yılOlanlar Olmuş kafaya takacak bir şey yok Hatasız kul olmaz deyip geçeceksin artık alıştık bunlara kafanı topla öyle hareket edersin
Soran+1 yılNe yapcam peki sogumalaruni mi beklicem
Cevap sahibi+1 yılHarekete geç soğumalarını beklersen o süreç içinde bu ikisinin de idare ettiği ortaya çıkarsa işleri karışır veyahut da gerçekten bağlanırsan Affedersin mal gibi ortada kalırsın Dost acı söyler Baba enim aktaracaklarım bu kadar iyi günler İyi akşamlar
Soran+1 yıl😔😔 off evet haklısın. İnş düzelir
Cevap sahibi+1 yılGüncellemeni şimdi gördüm Aynı şekilde ben de utangaç çekingen biriydim çekingen biri Hiç daha önce böyle bir şey olmadığı için çok bağlanır bir hatasını kabullenemez karşı tarafın vesaire vesair bu doğru bir şey olmasa da hak veriyorum bak bu seferlik hahaha ikisini dediğim gibi ikisinden de ayrıl sonra Kafana toplayınca bulursun Hadi kendine iyi bak Görüşmek üzere selametle
Soran+1 yılAhh ahh 🤕. haklısın galiba bir şekilde ayrılmam gerek 😕
Cevap sahibi+1 yılBak bu da hem tecrübe olur yani ayrılınca yiyeceğin tepki küfür edeceklerdir kesinlikle yani öyle bir karakterli insanlarsa bunu da tecrübe olarak yaşarsın ona göre erkekler seçersin
Cevap sahibi+1 yılBen bu yaşındayım sadece 2 ile çıktım bir tanesi 5 gün sürdü Onda da ben biraz senin çekingenenin olayından dolayı kıskandığım için biraz büyük laf ettim Onun güvensizlik üzerinde çok durduğu için bana yalan söylediği için ilişkisi hakkında olmadı ama ben dediğim laftan dolayı utandığım için ine konuştum Ondan sonra dedim anca dedim beni Engellersen soğurum dedim O da öyle yaptı İkincisi de dedim tripli kızdı aklı üçkuyu'daydı Ben de bıraktım O da düşüncelerini Bir ay sonra söylediği için bir ay sonra bıraktım direkt tak
Cevap sahibi+1 yılBir de direk benim lafıma Güven demiyorum da bu KS'deki Erkek arkadaşların ve bazı kız arkadaşların çoğu aklı uçkur'da ya da dalga muhabbet burayı pek kaile almadan hareket etmeyi öneririm
Soran+1 yılWayy be en azindsn hayirsizmislar. Hayırlısı olsun hakkında inşallah. Evet o da var ciddi mi ler diye dönüyor kafamda
Cevap sahibi+1 yılBana şu an ciddi ileri düşünmem Büyük ihtimal Deliler diye düşünüyorum senin bu utangaçlığını kullanmak niyetleri Olabilir çünkü bu anlattığım kızlardan bir tanesi Öyleymiş onu kullanmışlar Bu da bana söylememiş sonradan söyledi böyle bir şey yaşarsan kolay kolay Bir Daha Kimseyi Sevemezsin şüpheci davranırsın her şeyin altına bir şey ararsın ve bu da senin bir daha iyi kurmanda zorluk çekeceğine veyahut da direkt kötü yola gireceğini göstergesidir diyorum
Soran+1 yılZaten sevemiyorum. 2 kez red yedim 3. kez olanın aklı eskisinde. Benimde umudum burası oldu ama kötü yola düştüm. O kadar sevgiye açım ki. Sarıp sarmalanmak istedim sadece.
Cevap sahibi+1 yılBeni Demek istiyorum ki o reddeden reddedenlerden sonra böyle sarıp sarmalamak isterken kötü yola Düşme Bilmem anlatabildim mi Ben burada gördüklerimi insan felsefesini neyin ne amaçladığını çok iyi anlayabiliyorum O yüzden sana diyorum ki etçik kafanı dinle kız hahaha
Soran+1 yılAnlatabildin. Düştüm bile çoktan pişmanım ama oldu 😔. Etçik?
Cevap sahibi+1 yıleccik kafanı dinle ha düştüysen eglenmene bak dicem nasıl istersen
düştüne üzüldüm ama yapacak bir şey yok
Cevap sahibi+1 yılVallahi ben sırf bu konuşmaları seni o düşmesin diye yazmıştım ama düşmüşsün üzüldüm gerçekten yani Gençlik bitmiş ya Vallahi acıyorum ya herkes acıyorum sana değil hiç ama hiç neyse hayatında başarılar diliyorum selametle bu sefer gidiyorum ben
Cevap sahibi+1 yılHa bana deyince kızıyorlar Ben bu yorumu çok yaparım bir geçmiş yaşadıysa Ben kimseye acımazdım Mesela ben yaşasaydım kimse acımazdı karşı tarafta o şekildeyse umurumda olmazdı benim çizgim bu iş bittiyse karşı tarafta isteksiz her türlü devamı ederdim yani olmadığı için böyle düşünüyor olabilirim
Soran+1 yılİsteyerek olmadı sanaldan oldu. Şu an ki 2. Kişiyle yani 🥺😔
Cevap sahibi+1 yılSanaldaysa ona bir şey diyemezsin o hatadır Ben temastan bahsediyorum Olmadıysa uzak dur
Soran+1 yılYok temas edecek kadar mallaşmam 😕. Evet maalesef hata
Cevap sahibi+1 yılBak dediğim gibi hemen sanaldan yapışmışlar dikkat et Dikkat et
Cevap sahibi+1 yılVallahi mallaşmıyorum filan bilmem ama Yani çoğu düşüyor tuzağa düşersin bir anlık O reaksiyonda duramazsın kendini salıverirsin yani genelde erkekler böyle kandırıyor
Soran+1 yılBende de libido fırlamış kandım da hemen 🥲
Cevap sahibi+1 yılYani sanaldan böyle fırladıysa yakından Uçar Uçar dikkat et yani ileride böyle İslami biriyle evlenirsen veyahut da Hiç yapmamış biriyle evlenirsen anlatırsın bir şey demez Kabullenir ama ileride yüzüne vurur Bak bunu da net söylüyorum %80'e urar sinirlendiğinde vurar Aman kardeşim Onun için uzak dur Ay yeter Hadi hadi git gari hadi yazmaktan bıktım hahaha
Soran+1 yılBen hep öyle fırlamayım 😔. Evet öyle yapar haklısın bende anlatmam o zaman hıh. Kovuldum 🥺😭. Kayserili misin?
Cevap sahibi+1 yılHayır Kayseri'de değilim ama baş harfi uyuyor Sen kayserilisin herhalde
Soran+1 yılKayseri'de misin demedim nerelisin peki 😂😂 gari gariii. Yok değilim
Cevap sahibi+1 yılHe anladım zati bdn yazmakla ugrasmıyorum sesli oto yazıyordu Karadenizliyik sen nerelisin oo
Soran+1 yılDjjsjs iyimiş. Karadeniz mi 🙁. Erzurum bende
Cevap sahibi+1 yılVay Dadaş kurbane Cane Caney Neyse Dadaş Karadenizli ama Başkentte oturuyoruz Hadi Dadaş Kendine iyi bak kurbaney Vallaha kafamı yedirdin şu an iyi dedim Hadi görüşürüz hahaha
Soran+1 yıl😂😂😂😂. Anladım iyimiş. Aşk olsun kırıldım 🥲. Konuşan sensin bir kere
Cevap sahibi+1 yılE ne yapayım soru sorup duruyon ben de cevap veriyorum Allah Allah Allah haha
Soran+1 yılMerak ettim sadece ya. Özür dilerim kusura bakma meşgul ettim 😔💔
Cevap sahibi+1 yılHe yok ya Dalga sana takılıyorum Ne kusuru Ya dediğim gibi o şeylere dikkat et bu şakasına hiç şakaya gelmez ileri dediğim gibi böyle gerçekten değer verilecek biri çıkarsa yüzüne vurur bunları o yüzden lipidonunuzu sabit tutunuz yükseltmeyiniz hiçbir erkeğe de güvenmeyiniz Saygılar Dadaş kurbane Caney
Soran+1 yılHaklisin. Ben nasıl tutayım sabit 😂😂. Kendim yapmıyorum ya. Ahaha evet o da var
Cevap sahibi+1 yılIyi yap da bari ne diyeyim ileri Gitme sonra bir de şey var bak ha Ne fotomonota atarsın tehdit eder bu da var Erzurumlu Dadaş Kurbaney hadi hadi
Soran+1 yılHee günah point kazanayım. Zaten iğrenç hissettim. Foto atmadim atmam da bunu bildiğim için 🥲
Cevap sahibi+1 yılFazla Point ile biriktirme bak ileride zararlı çıkar hahaha Libido tavan yaparsa foto Mota bırakmaz gidersin yani o yüzden diyorum her zaman ileriye düşünülerek hareket et
Soran+1 yılÖyle harekete etseydim bu durumda olmazdım 😔
Cevap sahibi+1 yılsanal harici bişey olmadıysa Şu an sıkıntı yok
Soran+1 yılYok olmadı
Cevap sahibi+1 yıle tamam dert etme o kadar
Soran+1 yılGünahtır sonucta
Cevap sahibi+1 yıle tamam en basından beri diyorum onu, olduysa yapacak bişi yok daha yapmamaya çalış töbe et dadaş
Soran+1 yılÖyle yapcam ztn
Cevap sahibi+1 yıltamam dadaş ben gidiyorum artık :) 🖐️
Soran+1 yılCok mu gevezeyim 🤒. Neyse kusura bakma sıktım. Sağol görüşün için zaman ayırdığın için teşekkür ederim 🥰
Cevap sahibi+1 yılyok yok estağfurullah konuyu bitirdik ondan dedim dadaş
Soran+1 yılHaa anladım 😇
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ettim dadaşımm
Soran+1 yılRica ederim 😇😇😇
Cevap sahibi+1 yılAman ha dikkat et ha ha ha ne demiştik libidoya dikkat edeceğiz hahaha
Soran+1 yılYok düzene soktum. 2. Çocuktan ayrıldım amacı cinsellik belli etti kendini
Cevap sahibi+1 yılBen sana demiştim dadaşlım
Eyi etmişin canını yirim.
Soran+1 yıl1. Si de dün ilk defa bebekten bahsetti heyecan yaptıysan konuşmam dedi olmazsa canımız sağolsun dedi 2 ay peşimden koştu bunun amacı da mı o sence 🤒
Cevap sahibi+1 yılBilinmez dadaş agzını araa sen becerüsün :) az cilve yap bakim :))
Soran+1 yıl🤒 Ne dicem ki. Cilve mi 😶
Cevap sahibi+1 yılB planıda geçmiştir belki daha yaşı kacta cocuk bebekten bahsediyon de sen daha bebesin de :))
Cevap sahibi+1 yılHe sen becerüsün o ileri 2 kişi geçtim sen bi 2 kisi daha idare edersin :))
Soran+1 yılBenden 4 yaş büyük
Cevap sahibi+1 yıl22 mi
Cevap sahibi+1 yılBen bilmem dadaş eger yeni yenş konusmaysa seni görmeye gelecektim yok cocuk yok su yok bu yalan bence
Soran+1 yılEvet.. diyorsun 🥲
Cevap sahibi+1 yılYanii dadaş
Soran+1 yıl😔
Cevap sahibi+1 yılEvet.. Ne demek ben yalan diye okudum ama dadaş
Soran+1 yılNeyi yalan diye okudun anlamadım
Cevap sahibi+1 yılHe bir şey yok ya Sabah uyku sersemi iken yanlış anlamışım Ben demiştim ya Yeni yeni bir konuşuyor demiştim ya ondan bahset tim Sen de evet demişsin Ben onu eksik cümle sandım
Soran+1 yılAnlamadim hemde hic 🥲
Cevap sahibi+1 yılBenim en son sordugum soruya verdigin evet cevabını yanlış okudum ondan kaynaklandı sabah sabah yanlış okudum onu bahsettim
Onu bahsederken bunu anlatmaya çalıştım işler dahada karıştı dadaş:) :) :)
Cevap sahibi+1 yılO cocuk davası cevabı evet maalesef demek istemişsin ben onu sonradan algıladım o yani :)
Soran+1 yılO cocuk davası cevabı evet maalesef demek istemişsin ben onu sonradan algıladım o yani 🤔🤔🤔🤔
Cevap sahibi+1 yılHe öyle ondan bahsettim
Eig için teşekkür dadaşlım
Soran+1 yılAnlamadım demek istemiştim jsjsjs. Rica ederim
Cevap sahibi+1 yılHe tamam işte anladım onu :) :)
Soran+1 yılHdjsjdj neyse sağol ya 🥰
Cevap sahibi+1 yılDadaş sen misin ya Nerelerdesin o hahaha
Soran+1 yılYoo iyim sen
Cevap sahibi+1 yılSen Dadaş değil miydin ya niye yok dedin ha ha
Soran+1 yılDadasim
Cevap sahibi+1 yılHe bende onu dedim yok dedin dadaşlım :)
Soran+1 yılAnladım 😇
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
+1 yılilk baştakini terk edecen çünkü onu sevmemişsin sevseydin ikincisi olmazdı
09 Yorumla
Soran+1 yılİkinciye de pek bi hissim yok ikincisi pis biri yani zina yapmış 1. De dinli imanlı o bunları haketmiyor ben de onu haketmiyorum 😔
- +1 yıl
O zaman ikisinde de uzaklaş
Soran+1 yılİlki baya beddua eder bana 😔
- +1 yıl
Haklı
Soran+1 yılEvet ama ayrıldım diye aldattigimi bilse söver gebertir beni
- +1 yıl
Sen demesen kimse bilmez
Soran+1 yılAma hata yapıyorum. Bu arada yanliskla istwk attim kb
- +1 yıl
valla bilmiyorum senin ilişkin özgürsun
sıkıntı yok
Soran+1 yılOff peki. ☺️
+1 yılAğlama emojisi koymuşsun ya zaten direkt haklı oluyorsun bu şekilde. Yolun açık olsun çift bahtlı.
05 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
- +1 yıl
Başlangıç için kişi sayısı fazla
Soran+1 yılEvet biliyorum. Niye böyle yaptim bilmiyorim
- +1 yıl
Kendi eksiğin bu. Bir başkası tamamlayamaz
Soran+1 yılBenim eksik olan tek şeyim sevgimdi. Ama şimdi offf iğrenç
İlerde kimseye güvenmeyeceksin kardeşim geçmiş olsun
09 Yorumla
Soran+1 yılZtn güvenmiyorum
Soran+1 yılOff haklısın vallahi ama yaptım bi itlik başım belada
Soran+1 yılAnamı ağlatır birisi baya bela okur 😔
- +1 yıl
Güncellemeni de okudum. Ben 24 yaşındayım lise zamanlarımda aynı senin gibiydim erkeklerin ilgisi o kadar hoşuma giderdi ki başka illerdeki erkeklerle seks konuşurdum düşün yani. Ama sonra kendimden nefret ettim. Şu an güzel bir ilişkim, mantıklı bir sevgilim var. Ondan hep şüphe ediyorum çünkü ben geçmişte hata yaptım ve o da bana yapar mı diye aklımda yer ediyor. Aklıma geldikçe kızıyorum kendime. Bu kadar açık ve uzun yazmamın sebebi senin de aynı pişmanlığı yaşamaman için umarım ders alırsın
Soran+1 yılBende öyleyim işte kendimi açtım çekingenlik gitti o... ediyormus gibi resmen. Off. Maşallah Allah tamamına erdirsin. Evet sende haklısın 😔. Bende kızarım kendime eminim ki. Off sağol ya kafamı açtın 🤕🥺
Soran+1 yılOldu evet. İnşallah teşekkür ederim 😊❤️
Takil boş ver böyle mutluysan
03 Yorumla
Soran+1 yılAldatıyorum ama resmen
Soran+1 yılOff ssvmalama başa bela
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiç yakalanma riski olmuyor mu?
019 Yorumla
Soran+1 yılİkiside sanaldan burdan yani
Cevap sahibi+1 yılO bende de var 4 kişi ile oldum ben 🙄
Soran+1 yılMaşallah
Cevap sahibi+1 yılAma hepsi de çok tatlı çok samimi kişiler. Hepsiyle de çok güzel anlaştık
Soran+1 yılÖğrendiler mi bari
Cevap sahibi+1 yılBirisi biliyordu. Diğerleri bilmiyordu. Sende peki?
Soran+1 yılBilmiyorlar bilseler anamı aglatirlar
Cevap sahibi+1 yılDikkatli olman lazım. Bir anda birine yazıyorum diye diğerine yazarsın 😃 ele verirsin kendini
Soran+1 yılFarklı yerlerden konuşuyoruz
Cevap sahibi+1 yılO zaman daha sağlam. Ben yanlış kişiye yazmıştım da 😃
Soran+1 yılNoldu peki
Cevap sahibi+1 yılBiraz kıvırdım şaka yaptım falan baya dil döktüm 😃 ama yemedi tabi. Kız resmen adım adım izlemiş beni
Soran+1 yılYemez tabi ee sonra noldu
Cevap sahibi+1 yılÇok fena yakaladı ama nasıl anladı çözemedim. Asıl yazmak istediğim kızı buldu. Sonra bunlar kafa kafaya verdiler ortalık karıştı tabi 😃 😃
Soran+1 yılSaç baş girdiler de muq
Cevap sahibi+1 yılYok yazışarak bağ kurdular 😃😃 yan yana olsalardı ne olurdu bilemem ama beni yerlerdi herhalde
Soran+1 yılHaklılar jwjwjwns
Cevap sahibi+1 yılHaklılar tabi 😃 ama adrenalin dolu zamanlardı 😃
Soran+1 yılJxjssjj
+1 yılNeden ama 😊
05 Yorumla
Soran+1 yılBirini gerçekten sevmiştim ama sonra soğudum ayrıldık arkadas olarak sonra tekrar teklif etti cok koştu peşimden bende üzülmesin diye kabul ettim. Libiodom uçuk kaçık başka biriyle de cinsellik konuştuk sonra hoşlandım ve sevgili olduk 😕🤕
- +1 yıl
Hım anladım peki bişe sorabilir miyim ama buradan sormasam olur mu
Soran+1 yılBurdan sor Allah rızası için
- +1 yıl
İki dakika yaz işte
Soran+1 yılYok
Gizli Üye(36-45)+1 yılVajinanın keyfi bilir.
039 Yorumla
Soran+1 yıl🙄
Cevap sahibi+1 yılikisi de iyi siqiyorsa mutlu olman lazım.
Soran+1 yılBiri hic yapmamış diğeri de 4 kişiyle birlikte olmuş ama mevzu bu değil 😒
Cevap sahibi+1 yılSiqişmiyorsan neden oru... luk yapıyorsun.
Soran+1 yılBaknsenin beynini.. bas git manyak hetif
Cevap sahibi+1 yılŞık... lık kızdı. Biri iyi siqemiyor galiba. Bana gel sen.
Soran+1 yılSeni siq.. Cem gorcen bas git srfsz
Cevap sahibi+1 yılZıplarsın. Dibine kadar içinde hissedersin.
Soran+1 yılOlm bas git p**
Cevap sahibi+1 yılBasıp gideceğim. İş bittikten sonra.
Soran+1 yılBb hadi
Cevap sahibi+1 yılKeyif aldın mı 😂
Soran+1 yılYok
Cevap sahibi+1 yılDön, bir kere daha yapayım.
Soran+1 yılLan olm gitsene sapık misin sen
Cevap sahibi+1 yılDaha bir şey yapmadım, ne çığlığı atıyorsun 😂
Soran+1 yılHee aynen. Şikayet edecek bak
Cevap sahibi+1 yılKötü bir şey yapmadım ben.
Soran+1 yılAynen masumsun
Cevap sahibi+1 yılÇok masumum.
Soran+1 yılAyn melek
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim canım.
Soran+1 yılVallahibsinirlerim fırladı bak gitt defol
Cevap sahibi+1 yılZıplatırım seni 😂
Soran+1 yılRüyanda
Cevap sahibi+1 yılUyu da zevk almaya bak o zaman 😂
Soran+1 yılGebertirim seni 😊
Cevap sahibi+1 yılZevkten mi 😂Ben seni daha çok, o zaman 😂
Soran+1 yılLam olm bas git sevgilim var delirtme beni
Cevap sahibi+1 yılDelirteceğim seni, çarşafı yırtacaksın 😂
Soran+1 yılAyn
Cevap sahibi+1 yılBir saat yeter mi sana 😂
Soran+1 yılAyn.
Cevap sahibi+1 yılHadi yine iyisin. Bir saat içeride kalabiliyorum.
Soran+1 yılAferin
Cevap sahibi+1 yılHer şey senin için.
Soran+1 yılİstemiyorum zorla mı
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin.
Soran+1 yılOk
Çok beceriklisin
05 Yorumla
Soran+1 yılOfff biliyorum knk 😕
Soran+1 yılYok
Soran+1 yılBiri tamam der de öteki baya beddua eder. Çünkü hergun mutlu olsun diye seviyorum seni diyorum bir sürü iltifat
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar