Arkadaşlar şimdi ben üç ay önce bir kızla tanıştım ve birbirimize sırılsıklam aşık olduk, sonra hata yaptım , bir konu hakkında yalan attım ve güvensizlik oluştu. i
İkimiz de baya cirpindik, acı çektik , didindik ama güvensizlik ya işte temel sarsıldı biraz, en son ben onu engellemeye çalıştım yapamadım , o da bana dedi ben de engellemeye çalıştım yapamadım , çok keşke dedi kız "beni çok sevdiğini o coşkuyu kalbimde hissettim dedi çok ağladım dedi " ama en son beni Instagram'da engellemiş ama wp de engellememis idi attığım mesaja görüldü yaptı ama şimdi wpden de engelledi gizli bir uygulamadan profiline baktım arada foto atiyor foto atma sebebi ne olabilir hem fotolarda çok mutsuz gözüküyor o kadar gözyaşı o kadar şey yalan mıydı yani sizce ne düşünüyor ne yapmaya çalışıyor , unutmuş mudur beni , yorum yaparsanız sevinirim?
İkimiz de baya cirpindik, acı çektik , didindik ama güvensizlik ya işte temel sarsıldı biraz, en son ben onu engellemeye çalıştım yapamadım , o da bana dedi ben de engellemeye çalıştım yapamadım , çok keşke dedi kız "beni çok sevdiğini o coşkuyu kalbimde hissettim dedi çok ağladım dedi " ama en son beni Instagram'da engellemiş ama wp de engellememis idi attığım mesaja görüldü yaptı ama şimdi wpden de engelledi gizli bir uygulamadan profiline baktım arada foto atiyor foto atma sebebi ne olabilir hem fotolarda çok mutsuz gözüküyor o kadar gözyaşı o kadar şey yalan mıydı yani sizce ne düşünüyor ne yapmaya çalışıyor , unutmuş mudur beni , yorum yaparsanız sevinirim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Sen ne hakkında yalan attın?
Attığım yalan burada söyleyemem ama tüm işi bozdu
Söyleyip siler misin peki?
Aslında şöyle ben bununla aynı okulda okuduk o benden 2 yaş büyük ve ben buna yaşıt olduğumuzu söyledim hem ben bununla aynı unideyken başka uniye yatay geçiş yaptım ve bunu ona hiç anlatmadım aynı okuldan mezunuz sanıyordu ve yasitiz sanıyorduk işte güvensizlik oluştu ve o tatmin olmadı güven konusunda ve olaylar zinciri anlattığım gibi gelişti
Ahh yaş konusunda keşke yalan söylemeseydin. Ama eğer seni gerçekten sevseydi yaşına bakmazdı. Mesela benim bir önceki ilişkimde 5 yaş fark vardı çok güzelde sevdim her yalanıyla kabullendim. Sonunda naptı hadi ordan olup gitti. İnsanlar böyle işte çok seversen arka taraf tavan yapıyor. Gerçekten seven hatanda, yalanında, üzüntünde herseyinde hem yanında olur hem kabullenir.
hadi ordan olup gitti* yazicaktim klavye hatasi
Yaaa aslında bu daha fazla yalanimin olduğunu düşündü , yoksa yaşa takilmazdi bence ama o gözyaşları o sitemler yalan mıydı beni neden engelledi şimdi gizlice fotolarına bakıyorum çok mutsuz bir siması var ne cidden aklıma gelmediği saat yok 😔
Ya cidden güven yoksa ilişkide yok. Ayrılmanız iyi olmuş. Çünkü daha fazla kavga ederdiniz. Seni anlıyorum. Seviyorsun unutamıyorsun. Zaman herşeyin ilacıdır. Ve kız eğer üzüntülü şeyler atıyorsa sıkıntılı. Yani kendisi engelleyip kendisi mi ağlıyor ne alaka? Güvenmeyip ayrılan kendisi. Sende üzülme bence aynısını yap engelle heryerden.
Yok fotoğraf atıyor doğum günü fotoğrafı mesela yüzü hüzünlü sonra arkadaşının nişanına gitmiş yüzü somurtkan bilmiyorum ya ama cidden gattar davrandı bana engeli kaldırır mı bilmiyorum ama kaldirsa bu sefer kolay olmayacak onun için
Güvenmeyip engellediyse geri geldiğinde eskisi gibi olmicaksiniz. Bunları düşünerek gitseydi. Kimse eskisi gibi olamaz unutmayalım.
Olamaz ama kız itiraf etti ded"i seni çok sevdim o coşkuyu kalbimde hissettim dedi , çok acı çektim, inşallah benim yaşadığım acıları sen de yasamazsin dedi "bu ne demek kanka şimdi böyle diyen bir kız beni engelledi ben de biliyorum eskisi gibi olmayacak ama fotolarda yüzü iki karış bu mutsuz anlamına geliyor sence beni düşünüyor olabilir mi?
Seni düşünüyor olabilir unutamamış olabilir. Ama unutmaya çalışıyordur büyük ihtimal. Knks sen hiç istifini bozma aynı şeyi yaşadım ama farklı o kullanıyor. G@t gibi geri gelicekler eğlenmene bak. Eninde sonunda unutamadığı için dönecektir. Birde seviyorum diyip bir iki yalana güven kırılması çok saçma. İnsan hata yapar. Hatanı kabul etmemiş.
Kanka o da direndi ama beni unutamaz, ben yakışıklı biriyim kanka , hayatımda böyle bir şey yaşamadım ya ben çocuk gibi ağladım onun için hiç yasamadigim şey aşık böyle bir şey işte o da seviyor idi hata mı kabul etmedi şimdi böyleyiz bakalım ne yapacak
Peki ciddi ilişkiyse eğer bir soru sormak istiyorum meraktan. Kelebek hissi falan oluyor mu. ya da nasıl hissediyorsun onun yanındayken falan . Bide ağlatan ağlar keyfine bak boş ver sen anlıyorum baya sevmişsin değer bilmiyorlar.
Kanka cinsellik olarak fazla bir beklentin olmaz biz erkekler sürekli cinsellik düşünürüz ama aşık olunca cinsellik olmaz biz de sürekli benimseriz onun her harekwtine değer veririz onsuz nefes alamayız evlilik düşünürüz kalbin bir hoş oluyor temiz duygular besliyorsun yani kısaca
Anladım knk saol yinede sende kafana takma geri gelecektir elbet.
Valla kanka çok sanmıyorum geleceğini ama eğer severse gelir bilmiyorum ya ama sence o da cidden aklına geliyor muyum
Knk geri döner karma gerçektir Allah'ın adaletine güven sen bende mesela onun yüzüne duygusuzlastim bir şey hissetmiyorum insanlar hep zarar. Ama Allah'ın adaletine güven. At gibi giden it gibi gelirrr.
Heeee