Konusma tarzindan da begli degilmi kardesim? seni takmiyor iste sevgilin veya konuştuğun kiz hangisi bilmiorm ama buraya attigina gore konustugn veya sevgiln ama sana deger vermedigi konusmalarinda hatta konusmalarindan cok acik ortada sn yanında olmak isterken o baskalarina yazmayi tercih ediyor ki wpa giriyor uzme kendini kapilma bosver yazma o kaybetmis belli.
Kanka bu kızlar p*ç erkeklere tapıyor senin gibi iyilerden bunalıyorlar... az p*ç olsaydın şu an sana tapardı heralde. Eski sevgili falan degilsiniz demi sevgilisiniz güya
benim de basimda boyle biri var.. kirmak istemiyorum, o yuzden soguk ve gec yaziyorjm anlasin diye. Ama anlamiyor. Acikca yazdi hoslandigini, dusunmeeigimi soyledim ama yine israrla seni alacagim diyor. Ben sadece arkadas olarak yazacaksan yaz degilse yazma dedim, "he yahu he" diye yaziyor bu kadar anlayissiz. Bu naail anlayissizlik diye sinirlerim bozuluyor. en sonunda arkadasliktan cikardim telefon listemden. yazma bir daha demek zorunda kaldim. Yani eger istemiyorsaki bu kizla konusmana bakarsak sen fazla ustune gidiyorsun, kiz arkadas boyutunda gordugunu gostermeye calisiyor. Anlayislid avranip uzak dur ak en iyisi
hmm. ozaman bilemem.. ama. bu mesajlarda gordugum boyle.. kalbim sizladi fotograflari gorunce sen ne hissettin diyorsun , kiz da " ben okulu degil sizleri ozledim diyor" sizleri diyor, yani sen benim. icim sadece arkadassin demek bu." yaparsan heriz " diye bir hamle yapmissim, onda da umarim deyip iyi geceler demis sogukca ve konuyu kapatmis. ben kizin azicik gonullu lafini goremedim bu mesajlarda. cok uzgunum bunlari yazdigim icin.. ama zaman kaybetme.. hayatina bak. herkes herkesi sevecek diye birsey yok.. beni de kac kisi reddetti umurumda degil. sende yola devam seni gercekten sevenlerle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Konusma tarzindan da begli degilmi kardesim? seni takmiyor iste sevgilin veya konuştuğun kiz hangisi bilmiorm ama buraya attigina gore konustugn veya sevgiln ama sana deger vermedigi konusmalarinda hatta konusmalarindan cok acik ortada sn yanında olmak isterken o baskalarina yazmayi tercih ediyor ki wpa giriyor uzme kendini kapilma bosver yazma o kaybetmis belli.
aranızda nasıl ilişki var bilmiyorum ama umursamıyor
Ne yapacam bu durumda
yazacağını yazmışsın sen daha bir şey yapma sen de sil onu hayatından takma
Kanka bu kızlar p*ç erkeklere tapıyor senin gibi iyilerden bunalıyorlar... az p*ç olsaydın şu an sana tapardı heralde. Eski sevgili falan degilsiniz demi sevgilisiniz güya
Dosttuz
Sanirim seni umursamiyor ve sevmiyor sevgin tek taraflı
Oda seviyor beni bunu biliyorum inamıyorum sana dedim ve tartkştın donuç bu oldu bu kıza ne yaparsam pişman olur
İşte bunu söyleyemeyecek kadar acizler. Böyle inek gibi susarlar, bas engeli mk sürünsün kank
Neden söylemiyor
Çünkü yüzü yok, iki cümle kurmaya yüzü yok. Sen daha yazma, ananın a... kadar yolun var yaz, bas engeli.
Neden yüzü yok ben anlamadım kafam karıştı bastım engeli zaten
Özele gel
Fazla iyisin bu kadar iyi olma
Ne yapmam lazım Peki
O kız mı bu geçen sefer sektir wderim yazan
Evet
aga bu kizla kanka degilmiydin
Evet kankaydık
e sal sevmio seni
Nerden anladın
kac swfer konu actin sen hatirlaidm seni sevmiyo anla
Şrfsz olsaydın kesin bırakmazsı seni
kiza aakinti olmussun.. kiz yuz vermiyor uzgunum
Akanti ne
sarkinti
Özelden komuşalım mı
bursan yazabilirsin
burdan
Kızın son durum için ne diceksiniz
Neden hiç bişe yazmadı
benim de basimda boyle biri var.. kirmak istemiyorum, o yuzden soguk ve gec yaziyorjm anlasin diye. Ama anlamiyor. Acikca yazdi hoslandigini, dusunmeeigimi soyledim ama yine israrla seni alacagim diyor. Ben sadece arkadas olarak yazacaksan yaz degilse yazma dedim, "he yahu he" diye yaziyor bu kadar anlayissiz. Bu naail anlayissizlik diye sinirlerim bozuluyor. en sonunda arkadasliktan cikardim telefon listemden. yazma bir daha demek zorunda kaldim. Yani eger istemiyorsaki bu kizla konusmana bakarsak sen fazla ustune gidiyorsun, kiz arkadas boyutunda gordugunu gostermeye calisiyor. Anlayislid avranip uzak dur ak en iyisi
yabi arrik muatap olmak istemiyor bence cunku seni arkadas olarak goruyor ve uzaklasmani istiyor
Yok tartıştık kızdan soguk yapmaya başladı zaten kendisi hergün mesaj atıyordu konuşmak için hatta benden fazla kız buluşmak istiyordu
hmm. ozaman bilemem.. ama. bu mesajlarda gordugum boyle.. kalbim sizladi fotograflari gorunce sen ne hissettin diyorsun , kiz da " ben okulu degil sizleri ozledim diyor" sizleri diyor, yani sen benim. icim sadece arkadassin demek bu." yaparsan heriz " diye bir hamle yapmissim, onda da umarim deyip iyi geceler demis sogukca ve konuyu kapatmis. ben kizin azicik gonullu lafini goremedim bu mesajlarda. cok uzgunum bunlari yazdigim icin.. ama zaman kaybetme.. hayatina bak. herkes herkesi sevecek diye birsey yok.. beni de kac kisi reddetti umurumda degil. sende yola devam seni gercekten sevenlerle
Öncelikle çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için ama kız arkadaşlığıda mı bitirmiş sevgilim olduğunu biliyor zaten
senin sevgilin mi var? ve bu kiz o kizi biliyor mu
Yok ama kendisinin peşindemişim gibi davranmak istemiyorumdye sevgilim var diyorum
Bana kız bul diyorum çevremde yok diyor o zaman ben bulacam diyorum bul ama bizide unutma diyor sınırlarını bilmelisin diyor
bu kizla muatap olma bence.. hayatina bak.. hayir gelmez sana.
Kız ne yapmaya çalışıyor sizce
seni kirmadan uzaklastirmaya calisiyor. seninle o yonde birsey dusunmuyor. sadece arkadas olqrak goruyor.
Ben teklif filan etmedim kıza
Üstelik ilk engeli ben attım sevgilim var dedim nasıl halen benden uzaklaşmak istiyor anlamış değilim
laflarin sozlerin bariz asilma.. teklif etmene gerek yok
Offf ya anladı tartışmadan önce oonuş ak için hergün mesaj arıyordu bana konuyu tıkıyorum yine birşeyler bulup açıyordu
bir fane mesajini gonder sana ilgisini gosteren?
Özelden mesaj at göstereyim burdan paylaşamıyorum
takip ettim. oradan atabilirsin
Evet senden vazgeçti maalesef.
unut sen