Korkak bir erkekle ömür geçer mi?

Flörtümüzün 1. Ayı çıkma teklif etmeye çalıştı. Ben kabul edecektim ama teklifi edemedi, abartmıyorum 2 saat söylemeye çalıştı. En sonunda sen söyle ne demek istiyorum amacımı biliyorsun dedi. Hep ben mi söyleyecem falan dedi. Bende kızdım teklif edeceksen etme tanımıyoruz birbirimizi dedim. Neyse biz devam ettik yazışmaya.

Sonra işte 1 ay önce bir şey anladık artık yazışma da yürümüyor, bana diyor problem Ne? Dedim 6 aydır numaramı istemedin görüşmek bile istemedin. Bana diyor bunun sebebi sensin beni terslemiştin, bunu problem gibi koyma önüme. Aldı numaramı whatsapa geçtik en sonunda.

Şimide yine teklif etmeye çalışıyor 1 gündür ama lafı asla oraya getiremiyor. Hala da sesini bile duymadım bakın. Biz 7 aydır yazışıyoruz sence neyiz diyor bana. Flörtüz dedim. Flörtten sonra ne geliyor diyor. Dedim onu sen bileceksin. Kızdı bana. 1 saat sonra yine yazıyor 7 aydır mesajlaşan iki insan ne olur. Biz neyiz, ne yapıyoruz falan diyor valla canım burnuma geldi.

Böyle biriyle hayat geçer mi yoksa ayrılayım mı? Çok iyi bir insan ama Flört etmeyi de bilmiyor zaten daha adam akıllı ilişki hakkında konuşmadık onu severim bunu sevmem gibi.
7 ay oldu. 7
Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama onunla yazışmak işkence gibi gelmeye başladı.
Korkak bir erkekle ömür geçer mi?