Aşk İlişkileri konusunda 450 cevap paylaştı. Kadının açılmasına gerek yok ki, kadın sadece erkeğin adım atmasını, açılmasını ve teklif yapmasını bekliyor hoşuna giderse evet gitmez ise hayır deyip yolluyor ve bu dünyanın bütün ülkelerinde böyle! Ama iş kadın erkek eşitliğinden bahsetmeye gelince özellikle aşırı feminist kesim mangalda kül bırakmıyor 😂
Madem ki her konuda eşitiz ki ben böyle düşünenlerdenim o zaman kızlar neden hiç ilk adımı atmıyor? Veya niye hep ilk adım erkekten bekleniyor? Eşitsek her konuda eşitlik olmalı sadece işimize gelen konularda değil 😅18 Yorumla- +1 yıl
Kanka sana söylim ben bir kadın olarak adımlarımı attım ve onun cevabını bekliyorum
- +1 yıl
O zaman sen o yüzde 0.0001%'lık kısımdan olan kızlardansın! 😂 Çünkü günümüzde en konuşkan kızlar bile birinden hoşlandığı zaman direkt olarak açılmaz ve teklif etmez, burada teklif ederim veya açıldım diyenlerin çoğuda yalan söylüyor. Ve bu eleştirim sadece türkiye'de ki kızlar için değil bütün dünya'da ki kızlar böyle. Mis gibi beklemek varken, teklif edip rededilip rezil olmak istemez kimse onun için kızlar bu avantajını dünyanın her yerinde kullanıyor! Mesela sor 100 tane erkeğe kaç tanesine bugüne kadar bir bayan direkt olarak teklif etmiş? Maksimum bir iki tane çıkar onlarda kıvanç tatlıtuğ gibi çok yakışıklı olan erkeklerdir ama onun dışında kimseye böyle bir teklif gelmez ve gelmemiştir. Onun için bayanlara her zaman teklif eden olur ve hiç bir şey yapmasa bile bu böyledir ama erkek aynı şekilde teklif beklese 40 yıl boyunca bile bir kişi teklif etmez 😅
- +1 yıl
İlişkilerde nedense şöyle yaygın bir klişe var her adımı erkek atmalı diye yanlış bir şey bu
- +1 yıl
Evet doğru ve bende yanlış olduğunu söylüyorum ama hiç bir feminist organizasyon bundan bahsetmez mesela, çünkü işlerine gelmez. Mesela bu konuda da eşitlik olsa dünyanın her yerinde bir rahatlama olur ve erkekler üstünde ki o baskıda zamanla kaybolur ve herkes eşit seviyeye gelir ama bu aşırı feminist grupların işine gelmediği için lafını bile etmezler 😅
- +1 yıl
Çok haklısın Erman hocam 😅
- +1 yıl
Adam her haliyle karizma ama😂
En İyi Cevaplar
Selamlar,
Günümüzde flört kavramı çıktıktan sonra insanlar birbirlerine nasıl açılacağını unutmaya başladı. Bir başlıyorlar ilişkinin başında flörtleşmeye sevgili olsan olamıyorsun ayrılsan ayrılamıyorsun. Yani bir türlü bu ilişkinin adını koyamıyorsun.
Bence insan birine bir şey hissediyorsa direkt olarak gidip kendini ifade edebilmeli. Ben şahsen böyle düşünüyorum eğer birine karşı hislerin varsa açık açık karşısına dikilip söylüyorum. Ne kaybederim ki en fazla reddedilirim. Fakat en azından kafamdaki soru işaretleri gitmiş olur.11 Yorumla- +1 yıl
Bende katılıyorum bende çat diye söylüyorum ama sondaki sorun çıkardı buluşur buluşmaz dicem ona
- Aşk İlişkileri konusunda 20,1b cevap paylaştı.
+1 yılBirbirlerini tanımalılar, sorular sormalı rahat olmalılar. Erkeğin kafasında soru işaretleri var ise ya da sende gariplik gördüyse red yiyeceğini bildiğinden açılmaz. Ya da hoşlanmamıştır..
Bu açılma işi de bir yerlere davet ile olmalı. Hoşlandığını illa ki söylersin firsat olduysa ya da buluşunca bir şekilde laf lafi açarken bile belirtirsin. Bir ilişkide uyum şart. Zaten davete icabet ediyorsan belli bir ilerleme yaşamışsınızdır.17 Yorumla- +1 yıl
Hep ben adım attım erkek ona karşı olan duygularımı biliyo bir instagram hesabının çalınmasından dolayı biliyo onu sevdiğimi ona rağmen adım atmıyo:(
- +1 yıl
Eğer ortalama bir güzellikteysen, oda boştaysa cevapsız kalmasının sebebi aşiri ilgili olman.. kendimi komple çek, bıçak keser gibi
- +1 yıl
şu an 2 haftadır öyleyim bana döner mi peki
- +1 yıl
Hiç bakmayacaksın ama onun olduğu yere.. işe yarar bu..
- +1 yıl
Yazarsa bile dönmeyecm yüz yüze sadece ilk buluşmada karşılaştık zaten
- +1 yıl
Hehh şöyle kendine değer ver.. Dönmüyorsa, istediğin gibi olmuyorsa da salla gitsin. Demek ki senin için yanlış kişi.. Şimdi baktın hiç bir şey istediğin gibi olmadı, sen uğraşırsan birlikte olabilirsiniz ama o ilişki nasıl olur o mechul işte.. Hep sen uğraşırsın, sen didinirsin, o ilişkinin kölesi olursun. Buna hiç gerek yok. Kişiliğinden olma. Gerçekten değmez. Bir ilişkinin flörte dönüp dönmeyeceği belli olur. Zorlama sakın.
- +1 yıl
Tamam sağol
Gizli Üye(25-29)+1 yılBizim ülkemizde iletişim sıkıntısı var insanlar birbirleriyle nasıl iletişim kuracağını bilemiyor. Bunun normali gidersin güzelce, senle konuşalım arkadaş olalım tavuk pilav yiyelim ceviz yiyelim dersin kabul ederse eder etmezse rahatsız etmezsin yoluna bakarsın ama bizde iş kansere dönüşüyor.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Pat diye değilde yavaş yavaş yürümeli düşman gibi sızmalı ele geçirmeli asdfgk
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılSana karşı ilgim var diyebilir ben öyle demiştim
11 Yorumla- +1 yıl
Bütün gün aklımdasın seni düşünüyorum çıkmıyorsun hiç
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılDürüst bir şekilde güzel bir ortamda açılmalılar
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 266,5b cevap paylaştı.
u +1 yılEğer hoşlanıyorlarsa iltifat edebilirler zaten bakışmalardan anlaşılır
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılTanışmıyorlarsa; öncelikle ilgisi olan ve kendine güvenen kişi tanışmak için bir mesaj atmalı, sonrasında birkaç saat sohbet edersin ve anlaşıp anlaşmadığına bakarsın. İlk birkaç gün arkadaşça eğer ısınırsanız flört olmaya başlarsınız.
Tanışmıyorsanız; eğer tanışıyorsanız işiniz daha zor görünüyor çünkü sohbet edip etmediğinize, aranızdaki samimiyete, düşünce farklarına göre vs. bir çok farklı seçenek doğuyor. Tanışıyorsanız ve açılmak istiyorsanız %70 şansınızın olduğunu bilmelisiniz. Çünkü eğer karşınızdaki kişi sizden hoşlanıyorsa veya denemek istiyorsa sizinle sevgili anlamında konuşmayı kabul edebilir, fakat böyle bir düşüncesi yoksa ve sizi arkadaş olarak görüyorsa gözünden düşersiniz ve böylece arkadaşınızdan da olmuş olursunuz.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnunla içinde birseyler varsa gidin konuşun yetişkin ise sizi anlayacaktır tabi siz de oule konuşmak anlamaya çalışmak iki tarafında çünkü dinlemeyen biri olursa aksine hareketlerde davranıyorsa mesela tanımadığınız birileriyle gezmek isterse sizide dinlemiyorsa konuşmalarınızı onunla olan aralarındaki partneri herseyini paylaşırsa birbirinizi anlayamadsiniz başka türlü yine bilmediğnz arkadaşlarıyla sorununuz varsa böyle seyler hoş birsey değildir yani kendine güvenmeli insan birazda olsa açılmalı konuşmalı dinlemeli bunlarda yoksa sizde hiç açılmayiñ derim başkaları sizden önce açılmadan 👋
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBir kadınla veya erkekle tanışmak onunla yürümektir. sonra etkileşim başlar; koşmaya başlarsınız birlikte. ilişkiniz olursa el elesiniz, sevgiliyseniz eller ve parmaklar tam kenetlendi birbirine... daha yeni koşmaya başlamışken el ele tutuşmadan açılırsanız yaptığınız iş koşarken yürümeye çalışmaktır... mesaj atarak yapilmamasi gereken hadise; zira mesajda mimik ve vucut dili gibi guclu silahlariniz yoktur...
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle bunu yaşayan biri var çocuktan hoşlanmış baya anlatıyordu bir ara üniversite de hoşlandığım çocuk var ve gitti dedi duygularını oda ona boş değildi evlendiler çocuk oldu
12 Yorumla- +1 yıl
Mükemmel ya
- +1 yıl
Evet
+1 yılÖnce bu işler arkadaşlıkla başlar bir taraf daha cesaretli olup söyler
26 Yorumla- +1 yıl
Aynen ne güzel demişsin 👍
- +1 yıl
@İzmirgeceleri35 yaş ve tecrübe:)
- +1 yıl
@Hiisslerinsoonu Örneğin, 2,5 aydır benim hoşlandığım bir kız var fakat kendisi genel olarak ciddi bir ilişki düşünmediğini söylemişti. Peki, zamanla kendimi onu sevdirip onun aklında bir şekilde yer edinip daha sonra fikri değişebilir mi sence?
- +1 yıl
@djfurkan13 değişebilir emin olmak lazım
- +1 yıl
@djfurkan13 ben bir kız olarak ciddi ilişki istiyorum ama erkek istemiyo gibi vay be hayat :(
- +1 yıl
@Ceyliiiiin_dk Şu hayatta çoğu şey ters oluyor ya. 🤔
+1 yıl"Ben sana karşı arkadaşlıktan öte bir şeyler hissediyorum"
111 Yorumla- +1 yıl
"seni görünce kalp ritmimin değişmesine neden oluyorsun"
- +1 yıl
Kardiyolog tanıdığım var derse?
- +1 yıl
@Honnéte___ en son ihtimal vereceğim şey 😂
- +1 yıl
Bi kadın bu kadar romantik konuşmamalı bırakın erkek yapsın romantikliği
- +1 yıl
İlk adımı kadında atabilir romantizmi bir taraf yapsa zaten karşı taraftan daha romantik bişey gelir emin ol mesela kadın bunu söyledi tabi erkek seviyorsa öper onu
- +1 yıl
Öper mi? Bacım sen neyin peşindesin?😁😆🤣
- +1 yıl
@Honnéte___ seviyorsa öpsün öpüşmek güzel
- +1 yıl
Çok yaz dizisi izlemişsin
- +1 yıl
Of o zaman görüş yapmayayım bende size of ne boş yaptınız mq git açık gör ne olacağını
- +1 yıl
Yaş kaç?
Öpüşmek yarı final. Umarım bu hızla finale çok hızlı çikmazsın:) Rakip tek gol atıp kaçarsa üzülürüm senin adına :) - +1 yıl
@Honnéte___ ki genelde golü atınca topuklarlar hiç şaşmaz o yaşlarda🤔
Doğru ve uygun anı beklemek bulunan ortam ve yere göre değişebilir kibar ve saygılı bir şekilde 🤷🏻♂️
10 Yorumla
+1 yıl
10 Yorumla
+1 yılBi kahve içebilir miyiz malum konu önemli gibi bana göre
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yıltaktik maktik yok bam bam bam. Fakat fair play bir oyun olmalı
10 Yorumla Açılmak zorunda değiller bence hoşlandığını belli edicek davranışlarda bulunması da bir belirti
10 Yorumla
+1 yılAynı dünya/ahiret görüşüne sahip, Yakın donanımlı 2 kişi birbirine açılmalı.
10 Yorumla
+1 yılİ love you
Mee yoo baby
Bu şekilde nsjdndnxnd10 Yorumla
+1 yılBir kalıbı yok bunun. Belli bir süre tanıdıktan sonra aniden gelen cümleleri karşı tarafa dökmen daha iyi oluyor. Eğer hazırlık yaparsan heyecandan ters tepebilir.
00 Yorumla
+1 yıl
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılo konuda hiç bir fikrim yok. bende açılmaya çalışıyorum ama bilemedim. bunun bir zamanımı var anlamadım. ne zaman duygularımı ifade edecek olsam frenliyorum.
08 Yorumla- +1 yıl
Ben duygularımı direk söylüyorum frenleme bsk sonra kaybeden olursun
Cevap sahibi+1 yılelimde olan bir şey olsa bende biliyorum da çekingen olunca olmuyor. anlamasını beklemekten başka çarem yok. yoksa kaybedicez biliyorum da yapamıyorum işte. ne yapabilirim ki?
- +1 yıl
Ayna karşısında otur ve kızı hayal et ona açıldığını falan eminim ki yararlı olacaktır
Cevap sahibi+1 yılayna karşısında prova. hiç sevmediğim şey. kendime bakamadığımdan değil bana aptalca geliyor. kendimle konuşurken aptalca hissediyorum. prova saçma sapan bir şeye dönüşüyor.
- +1 yıl
Şu sözü unutma kendi kendine konuşan insanlar zeki insanlardır
Cevap sahibi+1 yılzekanın sınırlarını aşan insanlarda vardır. onlara sorsan hayatında bir kez bile böyle bir şey yapmamıştır.
- +1 yıl
Açıl nasıl açılırsan böyle kalırsan kaybeden taraf olacaksın
Cevap sahibi+1 yılemin ol bunun farkındayım. çekingenliğime set çekemiyorum. ben buyum.
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılVın bas gaza işte sana tas kafa diye girmeli mevzuya
10 Yorumla Direk düşünmeden senden hoşlandım diye konuya girmeli
00 YorumlaKibarca açık sözlü halde konuşmalı
Lafı uzatmaya gerek yok yani00 Yorumla"Kadınım, erkeğim olur musun?" diyerek açılabilirler :))
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılEmin olduktan sonra. Tamamen emin olduktan sonra açıldım hep
10 Yorumla direkt söylenmeli bence dolandırmaya gerek yok
11 Yorumla- +1 yıl
Bu da çok hoş
+1 yılSeviyorum sevıyor musun, ağlıyorum duyuyor musun, özlüyorum...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadınlar baboyların her tarz açılışına aşık, efendi adamların her açılışlarına düşman oluyor.
00 YorumlaBenimlen evlenirmisin
10 YorumlaKabak çiçeği gibi birden ve apaçık
10 YorumlaBodozlama tekniği en güzeli. 😀
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. İlla açılacaksa sevgisini söylemeli
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılZamanı gelince açılmalı
10 Yorumla
+1 yıldirek acilmali kabul gorur veya gormez
10 Yorumla
+1 yılspotene gelişmeli her şey
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇamaşır suyuyla 😂 nasıl olacak konuşarak tabiki
10 Yorumla
+1 yılPandomimle ya çok romantik olur 😍😍
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Egerki samimiyetin varsa direk söylemelisin
10 Yorumla
+1 yılBen beceremiyorum o yüzden şaak diye söylüyorum
03 Yorumla- +1 yıl
Bende
- +1 yıl
Doğrusu da bu 🤌 netliğin köpeğiyiz
- +1 yıl
Aynen 😅
+1 yılEn çok seven açılmalı.
10 Yorumla
+1 yılAcilmasinlar ya icine sciyorlar her seyin
00 YorumlaOlduğu gibi tamamen doğal
00 YorumlaSürpriz kutularını açar gibi, ansızın ve aniden🤪
00 Yorumla
+1 yıldirek.. böyle lök diye
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılselam nasılsun diyerek
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Direk olmali
11 Yorumla- +1 yıl
Bencede
+1 yılErkek cesur olup söylemeli duygularını
10 Yorumla
+1 yılKarşılıklı
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKarşılıklı fermuar açarak..
00 Yorumla
+1 yılAcilmak mi kaldi ya
11 Yorumla- +1 yıl
Bilmem
+1 yılAsla açılmam.
05 Yorumla- +1 yıl
Somra kaybettim diye ağlama
- +1 yıl
Açılınca kaybediyorsun zaten. Denendi, onaylandı.
- +1 yıl
Hepsi öyle değil
- +1 yıl
Olabilir ama bende artık güven kalmadı. Dilerim senin de o güzel kalbini hiç kırmazlar.. Hep böyle umut dolu olabilirsin.
- +1 yıl
İnşallah Amin
Çok zor hakketen ya.
05 Yorumla- +1 yıl
Zor değil doğru zamanı bulup söyleyin
- +1 yıl
Kalbimin ritmini bozma sebebi oldun sana karşı çok yoğun duygular hissediyorum kendimi sensiz bir parçam eksik mişim gibi hissediyorum devam ettir sen artık
- +1 yıl
Çocuğa eğer buluşursak öyle dicem
Üstten başlayıp, aşşağıya doğru 😀
00 Yorumla
+1 yılDirekt söylemeli
00 YorumlaHalayla
00 Yorumla
+1 yılacılmasınlar
00 Yorumla
+1 yılakışına bırakmalı
00 Yorumla
Detaylı bilgi