Bir kadın/erkek nasıl birbirlerine açılmalı?

Kadının açılmasına gerek yok ki, kadın sadece erkeğin adım atmasını, açılmasını ve teklif yapmasını bekliyor hoşuna giderse evet gitmez ise hayır deyip yolluyor ve bu dünyanın bütün ülkelerinde böyle! Ama iş kadın erkek eşitliğinden bahsetmeye gelince özellikle aşırı feminist kesim mangalda kül bırakmıyor 😂
Madem ki her konuda eşitiz ki ben böyle düşünenlerdenim o zaman kızlar neden hiç ilk adımı atmıyor? Veya niye hep ilk adım erkekten bekleniyor? Eşitsek her konuda eşitlik olmalı sadece işimize gelen konularda değil 😅
Kanka sana söylim ben bir kadın olarak adımlarımı attım ve onun cevabını bekliyorum
O zaman sen o yüzde 0.0001%'lık kısımdan olan kızlardansın! 😂 Çünkü günümüzde en konuşkan kızlar bile birinden hoşlandığı zaman direkt olarak açılmaz ve teklif etmez, burada teklif ederim veya açıldım diyenlerin çoğuda yalan söylüyor. Ve bu eleştirim sadece türkiye'de ki kızlar için değil bütün dünya'da ki kızlar böyle. Mis gibi beklemek varken, teklif edip rededilip rezil olmak istemez kimse onun için kızlar bu avantajını dünyanın her yerinde kullanıyor! Mesela sor 100 tane erkeğe kaç tanesine bugüne kadar bir bayan direkt olarak teklif etmiş? Maksimum bir iki tane çıkar onlarda kıvanç tatlıtuğ gibi çok yakışıklı olan erkeklerdir ama onun dışında kimseye böyle bir teklif gelmez ve gelmemiştir. Onun için bayanlara her zaman teklif eden olur ve hiç bir şey yapmasa bile bu böyledir ama erkek aynı şekilde teklif beklese 40 yıl boyunca bile bir kişi teklif etmez 😅
İlişkilerde nedense şöyle yaygın bir klişe var her adımı erkek atmalı diye yanlış bir şey bu
Evet doğru ve bende yanlış olduğunu söylüyorum ama hiç bir feminist organizasyon bundan bahsetmez mesela, çünkü işlerine gelmez. Mesela bu konuda da eşitlik olsa dünyanın her yerinde bir rahatlama olur ve erkekler üstünde ki o baskıda zamanla kaybolur ve herkes eşit seviyeye gelir ama bu aşırı feminist grupların işine gelmediği için lafını bile etmezler 😅
Erman hoca geçenlerde çapkın erkek yoktur çapkın kadın var dedi ve ekledi... Erkek bir kadını beğendini hisettirir ve belli eder ama kararı kadın verir! 😅
Selamlar,
Günümüzde flört kavramı çıktıktan sonra insanlar birbirlerine nasıl açılacağını unutmaya başladı. Bir başlıyorlar ilişkinin başında flörtleşmeye sevgili olsan olamıyorsun ayrılsan ayrılamıyorsun. Yani bir türlü bu ilişkinin adını koyamıyorsun.
Bence insan birine bir şey hissediyorsa direkt olarak gidip kendini ifade edebilmeli. Ben şahsen böyle düşünüyorum eğer birine karşı hislerin varsa açık açık karşısına dikilip söylüyorum. Ne kaybederim ki en fazla reddedilirim. Fakat en azından kafamdaki soru işaretleri gitmiş olur.
Bende katılıyorum bende çat diye söylüyorum ama sondaki sorun çıkardı buluşur buluşmaz dicem ona
Birbirlerini tanımalılar, sorular sormalı rahat olmalılar. Erkeğin kafasında soru işaretleri var ise ya da sende gariplik gördüyse red yiyeceğini bildiğinden açılmaz. Ya da hoşlanmamıştır..
Bu açılma işi de bir yerlere davet ile olmalı. Hoşlandığını illa ki söylersin firsat olduysa ya da buluşunca bir şekilde laf lafi açarken bile belirtirsin. Bir ilişkide uyum şart. Zaten davete icabet ediyorsan belli bir ilerleme yaşamışsınızdır.
Hep ben adım attım erkek ona karşı olan duygularımı biliyo bir instagram hesabının çalınmasından dolayı biliyo onu sevdiğimi ona rağmen adım atmıyo:(
Eğer ortalama bir güzellikteysen, oda boştaysa cevapsız kalmasının sebebi aşiri ilgili olman.. kendimi komple çek, bıçak keser gibi
Hehh şöyle kendine değer ver.. Dönmüyorsa, istediğin gibi olmuyorsa da salla gitsin. Demek ki senin için yanlış kişi.. Şimdi baktın hiç bir şey istediğin gibi olmadı, sen uğraşırsan birlikte olabilirsiniz ama o ilişki nasıl olur o mechul işte.. Hep sen uğraşırsın, sen didinirsin, o ilişkinin kölesi olursun. Buna hiç gerek yok. Kişiliğinden olma. Gerçekten değmez. Bir ilişkinin flörte dönüp dönmeyeceği belli olur. Zorlama sakın.
Bizim ülkemizde iletişim sıkıntısı var insanlar birbirleriyle nasıl iletişim kuracağını bilemiyor. Bunun normali gidersin güzelce, senle konuşalım arkadaş olalım tavuk pilav yiyelim ceviz yiyelim dersin kabul ederse eder etmezse rahatsız etmezsin yoluna bakarsın ama bizde iş kansere dönüşüyor.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Pat diye değilde yavaş yavaş yürümeli düşman gibi sızmalı ele geçirmeli asdfgk
Sana karşı ilgim var diyebilir ben öyle demiştim
Dürüst bir şekilde güzel bir ortamda açılmalılar
Tanışmıyorlarsa; öncelikle ilgisi olan ve kendine güvenen kişi tanışmak için bir mesaj atmalı, sonrasında birkaç saat sohbet edersin ve anlaşıp anlaşmadığına bakarsın. İlk birkaç gün arkadaşça eğer ısınırsanız flört olmaya başlarsınız.
Tanışmıyorsanız; eğer tanışıyorsanız işiniz daha zor görünüyor çünkü sohbet edip etmediğinize, aranızdaki samimiyete, düşünce farklarına göre vs. bir çok farklı seçenek doğuyor. Tanışıyorsanız ve açılmak istiyorsanız %70 şansınızın olduğunu bilmelisiniz. Çünkü eğer karşınızdaki kişi sizden hoşlanıyorsa veya denemek istiyorsa sizinle sevgili anlamında konuşmayı kabul edebilir, fakat böyle bir düşüncesi yoksa ve sizi arkadaş olarak görüyorsa gözünden düşersiniz ve böylece arkadaşınızdan da olmuş olursunuz.
Bir kadınla veya erkekle tanışmak onunla yürümektir. sonra etkileşim başlar; koşmaya başlarsınız birlikte. ilişkiniz olursa el elesiniz, sevgiliyseniz eller ve parmaklar tam kenetlendi birbirine... daha yeni koşmaya başlamışken el ele tutuşmadan açılırsanız yaptığınız iş koşarken yürümeye çalışmaktır... mesaj atarak yapilmamasi gereken hadise; zira mesajda mimik ve vucut dili gibi guclu silahlariniz yoktur...
Öncelikle bunu yaşayan biri var çocuktan hoşlanmış baya anlatıyordu bir ara üniversite de hoşlandığım çocuk var ve gitti dedi duygularını oda ona boş değildi evlendiler çocuk oldu
Onunla içinde birseyler varsa gidin konuşun yetişkin ise sizi anlayacaktır tabi siz de oule konuşmak anlamaya çalışmak iki tarafında çünkü dinlemeyen biri olursa aksine hareketlerde davranıyorsa mesela tanımadığınız birileriyle gezmek isterse sizide dinlemiyorsa konuşmalarınızı onunla olan aralarındaki partneri herseyini paylaşırsa birbirinizi anlayamadsiniz başka türlü yine bilmediğnz arkadaşlarıyla sorununuz varsa böyle seyler hoş birsey değildir yani kendine güvenmeli insan birazda olsa açılmalı konuşmalı dinlemeli bunlarda yoksa sizde hiç açılmayiñ derim başkaları sizden önce açılmadan 👋
Önce bu işler arkadaşlıkla başlar bir taraf daha cesaretli olup söyler
@Hiisslerinsoonu Örneğin, 2,5 aydır benim hoşlandığım bir kız var fakat kendisi genel olarak ciddi bir ilişki düşünmediğini söylemişti. Peki, zamanla kendimi onu sevdirip onun aklında bir şekilde yer edinip daha sonra fikri değişebilir mi sence?
@djfurkan13 ben bir kız olarak ciddi ilişki istiyorum ama erkek istemiyo gibi vay be hayat :(
Bir kalıbı yok bunun. Belli bir süre tanıdıktan sonra aniden gelen cümleleri karşı tarafa dökmen daha iyi oluyor. Eğer hazırlık yaparsan heyecandan ters tepebilir.
"Ben sana karşı arkadaşlıktan öte bir şeyler hissediyorum"
İlk adımı kadında atabilir romantizmi bir taraf yapsa zaten karşı taraftan daha romantik bişey gelir emin ol mesela kadın bunu söyledi tabi erkek seviyorsa öper onu
Of o zaman görüş yapmayayım bende size of ne boş yaptınız mq git açık gör ne olacağını
Yaş kaç?
Öpüşmek yarı final. Umarım bu hızla finale çok hızlı çikmazsın:) Rakip tek gol atıp kaçarsa üzülürüm senin adına :)
Kibarca açık sözlü halde konuşmalı
Lafı uzatmaya gerek yok yani
"Kadınım, erkeğim olur musun?" diyerek açılabilirler :))
o konuda hiç bir fikrim yok. bende açılmaya çalışıyorum ama bilemedim. bunun bir zamanımı var anlamadım. ne zaman duygularımı ifade edecek olsam frenliyorum.
Ayna karşısında otur ve kızı hayal et ona açıldığını falan eminim ki yararlı olacaktır
Doğru ve uygun anı beklemek bulunan ortam ve yere göre değişebilir kibar ve saygılı bir şekilde 🤷🏻♂️
Bi kahve içebilir miyiz malum konu önemli gibi bana göre
Eğer hoşlanıyorlarsa iltifat edebilirler zaten bakışmalardan anlaşılır
taktik maktik yok bam bam bam. Fakat fair play bir oyun olmalı
Aynı dünya/ahiret görüşüne sahip, Yakın donanımlı 2 kişi birbirine açılmalı.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş