Kız boş ver şimdi ırkçılık falan yaparlar 😂😂 öyle yüz vermeyince uzaklasmiyorlar mi?
Soran
1 ay
Nope maalesef bide sınıfımın çoğunluğu hintli zengin züppe bebeleri kızlarda bir tuhaf bana soğuk davranıyolar ben de hep hintli olmayan kızlarla arkadaşım (hintliler hintlilerle takılıyor genelde)
MoneeLiqht | Aşk İlişkileri konusunda 2,8b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Kardeşim bir şey sorucam ingilizceni nasıl geliştirdinde gittin? Bende ingilizcemi geliştirmeye cslısıyorum ama olmuyor sen başarmışsın tebrik ederim
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Soran
1 ay
Ben de tam anlamıyla ğniversitede öğrendim. Bol bol ingilizce grammer ve vocab çözdüm. Reading alıştırması yaptım. Üni deki yabancı hocalarla hep konuşmaya çalıştım gibi gibi
Ablacım taktik maktik yok anlamayana osmanlıyı oturtcan bak nasıl anlıyor ondan snra müsadenle kahvaltı yapcam ablacım
Soran
1 ay
Artık anlamayana öyle olcak size iyi kahvaltılar bana da iyi geceler aldım cevapları
ironly | Aşk İlişkileri konusunda 359 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
Ne yapalım yani
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Soran
1 ay
Sordum ve cevap vermek zorunda değilsiniz?
Gizli Üye
1 ay
Fiziginiz ve bakiminiz iyi o zaman
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Soran
1 ay
Spor yaparım bakıma önem veririm
Görüş sahibi
1 ay
Oyhh sizin gibiler neden Kanadada hanimefendi. Rn cok neyi begendiklerini soylerler dis gorunuste
Soran
1 ay
Eğitim için kanada dayım. Anladığım kadarıyla beyaz ten seviyolar bi de avrupalı kadınlar lol. Ama evlenmeye gelince mecbur hintli kadınlarla evleniyorlarmış tutarsızlar yani gelişmemiş ülke insanları sonuçta
Hepsini Göster Daha Az Göster
Görüş sahibi
1 ay
Sizde bwyaz tenlisiniz tabi. Peki sizin ilginizi ceken erkek tipi nasil?
Evet mecbur ailelerinin bulduklari ile evleniyorlar hele birde kast sistemi var korkunc illa ayni kasttan olacak ayricada horoskoplarina bakan buyucu gibi bisileri var oda tutmasi lazjm uyumsuzsa evlenemiyirlar cok uzun isler yani...
Soran
1 ay
@Kleopatara evet bu horoscope olayını duyunca şok olmuştum biri de reenkarne olduğuna inanıyor felan ilginç insanlar. Yabancılara da pek sıcak bakmıyolar aslında
Görüş sahibi
1 ay
Gercektenmi @kleopatara sizdemi yurtdisindasiniz?
Gizli Üye
1 ay
Soguk ve itici. ol
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Soran
1 ay
Hep öyleyim
Görüş sahibi
1 ay
Adamlar belli yoklukta
Soran
1 ay
Kanada da bir sürü kadın var
Ali111111 | Aşk İlişkileri konusunda 243 görüş paylaştı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
213Pakistan bayrakli bileklik tak djjd böylece senden ışık hızıyla kaçarlar
Çok mantıklı bir de free kashmir demiştim biraz bozulmuşlardı politik olarak ilerleyebilirim
Kız boş ver şimdi ırkçılık falan yaparlar 😂😂 öyle yüz vermeyince uzaklasmiyorlar mi?
Nope maalesef bide sınıfımın çoğunluğu hintli zengin züppe bebeleri kızlarda bir tuhaf bana soğuk davranıyolar ben de hep hintli olmayan kızlarla arkadaşım (hintliler hintlilerle takılıyor genelde)
Kardeşim bir şey sorucam ingilizceni nasıl geliştirdinde gittin? Bende ingilizcemi geliştirmeye cslısıyorum ama olmuyor sen başarmışsın tebrik ederim
Ben de tam anlamıyla ğniversitede öğrendim. Bol bol ingilizce grammer ve vocab çözdüm. Reading alıştırması yaptım. Üni deki yabancı hocalarla hep konuşmaya çalıştım gibi gibi
Anladım teşekkürler
ıyy bu hintlilerin ten rengi midemi bulandırıyor yaa
Aslında hepsi esmer değil beyaz olanda var karışık yani ama sevmiyorum çoğunu değişikler
beyaz olanları da skm iğrenç hepsi
Katılıyorummm ve kanada’da da oek sevilmiyorlar
Tahminim onlar her kesime öyledir. Hintlerin kimse yüzüne bakmıyor olabilir. Takma.
Bu hintliler her yerde ya evleride cok kotu kokuyor
Of evet bi de yemek yaptıktan sonraki kokuları berbat
Baharat manyaklarj cidden
Vizyonsuz musun Hintli ne
Ben değil ama siz baya baya vizyonsuzsunuz bir şey bildiğiniz yok. Kanada göçmen ülkesi ingilizce biliyorsanız makale atıyımda azıcık bilgilenin
makale okumama gerek yok hintlillerin zeki olduğunu biliyoruz ama pis bir memleket bilmiyorsan aç oku biraz
Galiba zeka okuma ve anlama da gerisiniz lütfen soruyu okuyun
Fazla okumadım
Tamam fekecan inandik bye
Neye inanmak isterseniz ona inanırsınız
Sabah sabah gördüğün rüyayı neden anlatıyorsun burada 😁😁😁
Yalan borcum yok
Reddederek uzaklaştırabilirsin çok kolay değil mi
Reddettim zaten lol ama yinede yılışıklar iyice kendimden uzaklaştırmaya çalışıyorum nasıl yaparım
Sovuk davran okadar 😊
Soğuk davranıyorum ama yinede konuşuyolar biraz yılışıklar
Hm kwndinden sogutmaya bak ginede. 🙂
Begendigin olursa kisa flirt et sonra birak
Nekadar boş bi soruya buda primci
Yo değilim ciddi soru
Normal yani insanız olabilir hoşuna gitmissindir olamazmı
Abicim bana taktik ver türk erkeklerinin çoğu ‘hayır’ kelimesinden anlıyor ama bunlar anlamıyor
Ablacım taktik maktik yok anlamayana osmanlıyı oturtcan bak nasıl anlıyor ondan snra müsadenle kahvaltı yapcam ablacım
Artık anlamayana öyle olcak size iyi kahvaltılar bana da iyi geceler aldım cevapları
Ne yapalım yani
Sordum ve cevap vermek zorunda değilsiniz?
Fiziginiz ve bakiminiz iyi o zaman
Spor yaparım bakıma önem veririm
Oyhh sizin gibiler neden Kanadada hanimefendi. Rn cok neyi begendiklerini soylerler dis gorunuste
Eğitim için kanada dayım. Anladığım kadarıyla beyaz ten seviyolar bi de avrupalı kadınlar lol. Ama evlenmeye gelince mecbur hintli kadınlarla evleniyorlarmış tutarsızlar yani gelişmemiş ülke insanları sonuçta
Sizde bwyaz tenlisiniz tabi. Peki sizin ilginizi ceken erkek tipi nasil?
Evet mecbur ailelerinin bulduklari ile evleniyorlar hele birde kast sistemi var korkunc illa ayni kasttan olacak ayricada horoskoplarina bakan buyucu gibi bisileri var oda tutmasi lazjm uyumsuzsa evlenemiyirlar cok uzun isler yani...
@Kleopatara evet bu horoscope olayını duyunca şok olmuştum biri de reenkarne olduğuna inanıyor felan ilginç insanlar. Yabancılara da pek sıcak bakmıyolar aslında
Gercektenmi @kleopatara sizdemi yurtdisindasiniz?
Soguk ve itici. ol
Hep öyleyim
Adamlar belli yoklukta
Kanada da bir sürü kadın var
Sevgılın old soyle
İnş bir gün olursa söylicem
Benı tanımak ıstersen sevınırım
Türk erkekleriyle ve hintli erkeklerle tanışmak istemiyorum teşekkürler. Umarım gönlünüze göre biri ile tanışırsınız yorum için de teşekkürler
Rıca ederım