Aşk acısı çekiyorum lutfen yardımcı olun?

6 yıllık bir ilişkim var çocukluktan beri beraberi 22 yaşındayım oda aynı yaşıtta biz hep beraberdik hiç ben onu ne o beni yanlız bıraktı biz hiç yaşadığımız yerden ayrılmadık işte gezme olsun tatil olsun gitmedik hep yan yanaydık neyse benim amerıkaya gitmem gerekıyordu çünkü sevdıgım kadınla evlenmek ıstıyorum yaşım genç gıdeyım para yapayım iyi hayat yaşatayım için gitme kararı aldım kız arkadaşım pek sıcak bakmadı gıtme dedi felan dedım 1 yıl dişini sık yemıycrm içmicrm para yapıp seni gelıp alıcam dedım ben çıktım yola geldım amerıkaya 4 ay oldu amerıkaya gelelı işte geldım psikolojim bi bozuldu hiç ülkemden dışarı çıkmamışım çok zor geldı işe psikolojim bozuk felan kız arkadaşım yazıyo edıyo ılgılenıyo güzel şeyler söylüyor ben tepki vermıyorm yazmak ıstıyorm yazamıyorum bi kız oyle uğraştı etti benden tepkı yok benden ayrıldı sonra 1 ay geçtı ben 1 ay boyunca işte gittiğinin farkında değilmiş gibi yaşıyordum sonra bi anda aklıma bi geldı sureklı onu düşünmeye başladım işte yerımde duramıyordum onu istiyordum barışmak yazdım istemedi ben senınle ılgılenırken bakmadın bana etmedın şimdide ben bakmıcam dedi engelledı heryerden ulaşmak ıstıyorum ulaşamıyorum arkadaşlarıma arattırıyorum yok ıstemıyorum dıyor başka telefonlardan arıyorum yıne yok kızı çok bunalttım ama napım barışmak ıstıyorum tutamıyorum kendımı sonra 1 ay geçti yıne yazdım bıyerden yine yok sonra ben kafamda kurmaya başladım sen dedım başkasına aşık oldun onunlamı gezdın ettın başkamı var öylede böylede kafamda kuruyorum halbükü oyle bişey yok kızı yok yere suçladım baskı yapıyorm barışıcaz dıye işte annemı babamı ıkna ettım gidin isteyin o kızı bana alın onsuz ben yapamam dıyorm kıza dıyprım babam annem seni isticek barışıcaz iyi olucaz diyorum gelıcem 5 ay sonra dıyorum yok diyor ıstemıyorum diyor ama benı sevdıgındende emınım napıcam ben şu an kaldım böyle
Aşk acısı çekiyorum lutfen yardımcı olun?