Seni köpeğe veririm ama o çocuğa vermem diyen aileme inat evlendim! Şimdide barışmak istiyor ailem. Sizce ailemi affetmeli miyim?

Eşimle 2 sene sevgili kaldık. Aileme hayatımda biri olduğunu, onu çok sevdiğimi söyledim. Ailem ne iş yapıyor diye sordu. Eşimin dayısının Ankara 'da 3 tane pavyonu var. Bunlardan bir tanesini eşim işletiyor. Bende o dönem aileme herşeyi olduğu gibi anlattım. Ailem eşimi tanımadan, karakterini bilmeden o adamla evlenemezsin, hergün şiddet görürsün, köpeğe veririz seni ama o adama vermeyiz dediler. Ben aileme inat şu an ki eşime inandım ve evlendik. Evleneli 3 sene oldu, bir tanede oğlumuz oldu. Eşimden bırakalım şiddeti, bir defa kötü bir söz bile duymadım. Her zaman için iyi ki diyorum. Ailem eşimin beni mutlu ettiğini, ailesine bağlı olduğunu, efendi bir insan olduğunu anlayınca önyargıları kırıldı. Bizimle barışmak istiyorlar. Eşim bu konuyla ilgili ailen onlar senin, başımızın üstünde yerleri var, küs kalma desede benim içimden gelmiyor ailemle artık görüşmek. Sizce yanlış mı düşünüyorum? Ailemi affetmeli miyim?
Seni köpeğe veririm ama o çocuğa vermem diyen aileme inat evlendim! Şimdide barışmak istiyor ailem. Sizce ailemi affetmeli miyim?