GGüvenilir gerçekten seven erkek bulnak neden bu kadar zor?

Öyle maalesef Şu an günümüzde gerçekten sevene denk gelmek oldukca zor kimileri takılmalık gözle bakıyor kimileri heves uğruna kimileri farklı gözle bakıyor gerçekten üzücü bir durum sizin karsınıza çıkması bu tür insanların gayet normal çünkü sadece sizin karsınıza çıkmıyor bir çok ama bir çok kızın karsısına böyle tür kisiler çıkıyor maalesef ve umut kaybı oluyor kızda ister istemez bu durumda yapmanız gereken her ne olursa olsun umudunuzu kaybetmemek olacaktır ve karsınıza biri çıktı hemen ona pas vermeyin bu iyidir belki falan diye düsünmeyin her zaman flört falan olmadan konusun ve sevgili olarak düsünmeyin zaten ilerisi gelir unutmayın sizinde karsınıza doğru biri çıkacaktır bir gün.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Lütfen bırakın bu ayakları, bugün toplumda kadınlarda erkeklerde aynı şeyi söylüyor, herkes düzgün insan arıyor, ama şunu net bir şekilde söyleyebilirim ki, en kral, kız kardeşim olsa evlenmesinden mutlu olacağım adamlar yalnız yaşıyor, hepsi de kızlar tarafından üzülmüş ve red almış haldeler, kadınlarda pek bu duruma rastlamadım, bu cevap senin özelinde değil, konu özelinde genelleme yapıyorum yanlış anlama ama kadınlarımız BMW si olan erkek beklemeye devam edebilir, altın gibi erkeklerimiz yurt dışı yolladında inan bazen üzülüyorum gördükçe.
Güvenilir bir kadın bulmak neden zorsa o yüzden zor.
Çünkü kadınlar için cinsellik daha önemli bir konu ülkemizde. Özellikle sosyal medyadaki erkeklerden zerre haz etmem ama güvenme meselesi iki taraflı bir konu.
Millet 3-5 tane kişiye aynı anda nasıl yazıyor valla helal ben olsam kafam karışırdı
beklediğin tür erkek önce saf severler sonra terk edilirler kalpleri kırılır bunun üzerinden geçtikten sonra hayatı hızlı yaşamaya ona buna yavşamaya başlarlar tadını aldıktan sonra elinde sonunda tek birini ararlar o yüzden zaman vermen lazım kabuğumuz daha kırılmadı :D
boş ver ben bunlari düşünmek yerine artık daha faydalı şeylerle uğraşıyorum ne de olsa temiz kız sayısı bana denk gelmeyecek kadar az
Zor değil aslında göz ardı ettiklerinize ve ya arkadaşlıktan öte geçemediğiniz kişilere bir bakın derim
Seven insan bulmak zor sevilen para var heves ve zevkler var insan yok.
Ortam öyle sadece erkek değil cinsiyet fark etmiyor kimse kimseye güvenmiyor ama herkes birbiri ile
Bu dönem iletişim dönemi sevgili bulmak iki taraf içinde çok kolay hale geldi
Kolay olan şey değersiz olur 😊
Gerçekten öyle çok zorlaştı doğru düzgün biri yok hepsi alemci
Ben 19 yaşındayım 1 tane sevgilim bile olmadı hemcinslerime şaşırıyorum o kızdan o kıza atlıyorlar nerden buluyorlar tamam bende tip yokta sadakata önem verendemi yok
ben tek kişiye bağlı olcam
Erkekte ayni bayanlarda aynı anda 3 -4 kişiyle konuşuyor kiminle takılsam dusuncesinde
Doğru insanı tercih edemediğin için bende
Zor değil gormek fırsat vermek gerek
Sana öylesi denk gelmiş
Zordan da zorr
evet zor kendimden biliyorum
Evet ne olacak böyle
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş