Erkek arkadaşım annesini kaybetti benden ayrıldı ne yapmalıyım?

Çok güzel her şeyin yolunda gittiği, çok iyi anlaştığımız ailelerimizle tanıştığımız bir ilişkimiz vardı, annesi ben hayatına girdiğimde de hastaydı son 1 ayda hastahanede yattı yoğun bakımda her zaman yanındaydım kendisiyle yollar aradım hastahaneye görmeye gittim asla yalnız bırakmadım umudu vardı benimde öyle inanmıyorduk vefat edeceğine. Önce durumu ağırlaştı her şeye hazırlıklı olun dendi o günden sonra zaten aramıza mesafeler girdi yalnız kalmak istediğini söyledi günde 1 kere ya konuşuyorduk ya konuşmuyorduk. Annesi vefat etmeden 2 gün önce bitirmek istediğini söyledi sağlıklı bir karar almadığını şu anda acı çektiği için bu şekilde bir karar verdiğini söyledim konuştuk tamam dedi ama beni yalnız bırak bir süre dedi tamam dedim. Sonra annesinin ölüm haberini aldım, bir erkek çocuğu olarak annesine çok düşkündü annesi gençti bide. Cenaze boyunca her zaman yanındaydım bırakmadım akşam yürüdüm biraz kendisiyle konuştum güldü bırakmadın yine beni dedi, bırakmam dedim sağlıklı karar vermediğini biliyorum dedim. Kafam çok karışık yalnız kalmaya ihtiyacım var dedi hissizleştim hiçbir şey istemiyorum hayatımda dedi. Zaman verdim ertesi gün cenazede kuzenleriyle tanıştırdı beni sevgilim diye ailelerimiz uzaktan tanıyorlar birbirlerini zaten sülalesi tamamen çok sevdi beni. Barışmıştık cenazede öptü sarıldı bana aşkım hayatım falan da diyordu. Cenaze bitti ailesiyle köyde kaldı gelecek olan misafirler için babasını yalnız bırakmamak için. Bende evime döndüm artık. Aradım akşam üstü açmadı sonra biraz zaman geçti mesaj attı ne konuşmuştuk canım bana biraz zaman ver falan dedi tamam dedim yine sonraki gün bitirmek istediğini söyledi artık hissizleştiğini ilişki istemediğini ve sadece kariyerine odaklanacağını söyledi direttim biraz çünkü biz bir kere olsun kavga dahi etmemiştik ger gün iş yerine gelip 5 dakika da olsa beni görürdü gözlerimin içine bir bakışı vardı gözlerinin içi gülüyordu bana bakarken. İnanamadım bu yüzden aklımın ucundan geçmezdi beni bırakabileceği biri söylese güler geçerdim ama yaşadım işte direttim falan baktım olmuyor tamam dedim sonra engelledi beni her yerden çıkarttı tamamen hayatından. Ne yüz yüze gelmek istedi ne de sesimi duymak kaçtı benden bi mesajla bitirdi bizi. Bunu yapacak bir insan değildi ne yapmalıyım?
Erkek arkadaşım annesini kaybetti benden ayrıldı ne yapmalıyım?