Erkek arkadaşımın annesi vefat etti ne yapmalıyım?

Merhaba arkadaşlar benim erkek arkadaşımın annesi vefat etti hiçbir hastalığıda yoktu ansızın oldu ne olduysa anneannesi bile yaşıyor henüz düşünün. Bizim 7 aylık henüz ilişkimiz ama ikimizin de en uzun ilişkisi ve biz bu süreçte çok şey paylaştık o duygularını çok belli edebilen biri değil annesiyle de tanıştırdı beni daha önce kimseyi tanistirmamış günlük ilişkileri olmuş hep beni akrabalarının olduğu birkaç düğüne de götürdü neyse işte bugün 4. gunu annesinin ölümünün 3 gün boyunca gittim evlerine yanlarında kaldım destek olmaya çalıştım çok canım yansada yanında ağlamamaya özen gösterdim erkek kardeşi ve kız kardeşi var en büyük benimki ama hepsi perişan oldu kaç kere fenalaştılar ambulans geldi başlarında ki babaları olacak kişide ayyaşın teki kimse sevmiyor benimki yine dik durmaya çalışıyor ama çok kötü sadece elini tutup ben burdayım hiç birakmıycam seni birlikte aşıcaz herşeyi diyebiliyorum akrabaları felan da beni çok sevdiler çok ilgilendiler sizce ben bu süreçte daha fazla ne yapabilirim benimde 13 yıl önce babam öldü bende biliyorum o acıları ama daha fazla ne yapabilirim lütfen yardımcı olun ;(
Erkek arkadaşımın annesi vefat etti ne yapmalıyım?