Şimdi şöyle ki ciddi giden yıllarca bir ilişkim oldu bazı sebeplerden dolayı ayrıldık.
Yaklaşık 1-2 hafta sonra ben yazdım ve ayrılmadan önce ona bir hediye almıştım bende kaldığını ve 5 dakka yanıma gelip vermesini söyledim ama hediyen senin olsun istemiyorum vs gibi şeyler dedi.
Ama ben hediyeyi vermekte kararlıyım.
Acaba arkadaşlarına mı versem de onlar mı götürse yoksa bi anda ansızın evine mi gidip versem?
Yaklaşık 1-2 hafta sonra ben yazdım ve ayrılmadan önce ona bir hediye almıştım bende kaldığını ve 5 dakka yanıma gelip vermesini söyledim ama hediyen senin olsun istemiyorum vs gibi şeyler dedi.
Ama ben hediyeyi vermekte kararlıyım.
Acaba arkadaşlarına mı versem de onlar mı götürse yoksa bi anda ansızın evine mi gidip versem?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evine gitmene gerek yok. Birileri vasıtasıyla ona ulaştır. Ve bitir. Gidip aciz olma onun gözünde. Güçlü kal
Dimi bence dee öyle yaparım yaa çok haklısın.
Hersey gönlünüzce olsun ❤
Çöpe atar. Ayrılmışsınız artık boş ver.
Ergen dertleri
Abi o hiç bi kız tarafından böyle sevilmemiş ki nerden bilsin.
Evet zaten benim hiç sevgilim olmadı. Bu yapmacik ilişkilerinizi görünce soğuyorum ilişki islerinden
Ya Bırakk akchdhchdjx yapmacık olsa yıllar sürmezdi ayrıca sevilmemişsin ki sevgilin olsun :)
Seçilmemiş olmam ne anlama geliyor? Kötü ya da çirkin olmama mı? Bu cevaba göre zekân hakkında fikire varacağım
Sevilmemiş *
İnsanlara ergen deme hakkına sahip olduğunu düşünmüyorum hattta insandaj önce bir kadına ergen deme hakkın olduğunu düşünmüyorum. Gercekler her zaman acıtır. Nerde ne konuşacağını bilsen ona göre hareket etsen SEVİLİRSİN :)
Sevilmemem umrumda değil 😊😂😂ama sen bu önemsiz şeyle beni vurmaya çalıştın. Ergen değil misin? Bu aşağılayıcı bisey değil ergen yaslardasin diye öyle dedim
Demek sen yaşlandınn haa üzülmeee 😹😹
Ergen arkadaşım istesem benden hoşlanıp beni sevenlerle ben de sevgili olurdum. Ama dediğim gibi alalede ılişkiler yaşayıp sevgi sevilmek kelimelerini önemsizleştirmedim. Yıllar oldu diyosun ciddiydik diyosun yasına bakınca bana gülme geliyo)
Ahahhaahaha doğru ya senin annen baban veyatta çevrenden başka biri kesin 30 yaşında taşınıp 50 yaşında evlendi. kabul edelim ki aşk nedir bilmiyosun ve ciddi ilişki de yaşa bakılmaz. Ayrica isteğin kişiyle cıkamazsın çünkü sevmiyolar seni. Boyle anlayışız birini kim sever ¿
Ergencim beni sevin diye millete yalvarmiyorum veyahut òyle bi beklentim YOK. Ama sen eksiklik hissediyorsun ki daha ergen yaşta coddo olosko bozom. Havalarına girmişsin ve komik bisey bu. Bana sevilmiyorsun diye vurmaya çalışman daha da komik çünkü ben eli yüzü düzgün ve ilişkiyi kendi tercih etmeyen biriyim ve inan gram zoruma gitmiyor ve beni güldürüyor bu tavrın🤣🤣🤣
Zoruna gittiyse yorumumu sil. Hoşuna gitti demekki tartismak silmedin
Sana dava acacagim hakaretten bay
Ceza alman için değil ailenin önünde rencide ol diye sana dava acacagim. Evine bildirim gelince görüşürüz
Davanda nasıl konuşacağımı nerde ne bok diyeceğimi bilemediğim için hanım efendi sinirlendi kendisinden özür diliyorum dersen sevinirim akvdhchdjcjdk
Ss aldım hepsini. Mahkemede de böyle hakaret edersin
Benim ailem arkamda olur ama seni görücez
Ahahah doğru ya kendilerinden utanılaf ve sahip çıkmak zorunda kalırlarrr.
Silene kadar da yazacağım yorumuna deli ol diye
Avukat annem varr istersen wp'den ulaşşş
Ama yalvarıyorum kii bi dava açç
Sahipsiz yetişmiş gibisin erkekler şimdiden el altına almış seni hahahagaga
Görüşmek dileğiylee
Ergen ya bu yasta ciddi ilişki derdinde
Havlamaaaa
Annenin avukat olması gram umrumda değil
Arkadaşlar dava açacaktı hesabını gizli yapmış
Bi ergen böyle konuşamaz hahahaha
Biri sevsin bunu
Yazık ya çocuk ama ciddi ilişki diyor gelmiş yazikkkk