Makyajsız çıkıyorum bence o kadar da çirkin değilim ama hiç sevgilim olmadı. Makyaj yapmadığım için mi sevgilim olmuyor
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sana kurban olsunlar knk. Bende zaten dogal birisiyle evlenmek isterim. Ondan degildir, belki kendin istemiyorsundur belki aramamissindir. Benim de hic olmadi ben bu yasima kadar ne bilim alakam olmadi yakindan uzaktan pek aramadim daha yeni yeni oluyor hani istiyom hevesleniyom falan…
Bende yaşım 22
Aynen bir sey olmaz knk bulunmayan nimetiz
Erkek dediğin biraz girişken olacak ama
Olsun da kime olacaz. Kizlar da ne bilim hepsi tatli dil olsa acilsak da red yiyecek olsak bile gonlumuz rahat eder, simdiki kizlarin bir cogu havalarindan gecilmiyor hep bi cool bir seyler sanmalar. Yani insan begenmeyebilir gayet normal dogal bir sey ama bunu tatli dille soylemek var, kirici olarak kalp kirmak var. Ondan sonra adamin butun seysini gideriyorsunuz belki adamin yapisinda cekingenlik utangaclik var ve cesaretini zar zor toparladi boylelikle komple gideriyorlar…
Çok saçma ben öyle biri değilim bence, bozmak ne evet ama bence o kızların görünüşü biraz havalı gibi ben çok sıradan gözüküyorum öyle bir şey yapmayacağım bellidir ama siz de bizim gibi kızlara bakmazsınız iite sorun orada başlıyor
Iste senin gibi kizlari da ben seviyom yani dogal hani cana yakin mi desem oyle bir sey sanmalar yok gayet normal arkadas gibi erkek kiz fark etmiyor ikisi de ayni arkadas gibi bi ne bilim cekingenlik olsun bi farklilik falan olsun yok ikisi de ayni bu hosuma gidiyor boyle olan kizlarda, hani tip olarak begenmek o ayri konu insan begenip begenmeyebilir ama gene arkadas ve insan olarak seviyom begeniyom oyle insanlari, dogal kendileri olmalari bir sey sanmamalari. Simdi ben seni gormedim nasil biri de oldugunu bilmiyom ama bence tipinle kisiligin cok iyidir ve cok guzeldir o yuzden dert etme ve uzme kendini, en iyisi boyle olmak dogal olmak iyi kalpli olmak...
Evet mesela bazıları kendini çok kasıyor ben özel okulda okuyorum bide düşün çok zenginler var, bende öyle bakımsız falan değilimdri de bazı kızlar sanki küçük dağları ben yarattım havasında haklısınız BİZİ DE GÖRÜN ERKEKLERRRRR 😂
Heh aynen iste boyle "ben guzelim ben seksiyim gorun beni ben burdayim" falan yok pabucum.. neyse😂😂iste oylelerini iyyy hic benlik degil gelemiyom oylelerine bi tiksiniyom nasil hareketler bunlar nasil bir model bunlar boyle dusunuyom da yok anlamsiz yani boyle modeller ozel siparis geliyor galiba😂😂
Yatmak için senin cevabını bekledim haha
aa oyle mi hahahha neden😂yatsaydin yaa yorgunsan beklemeseydin benim yuzumden
Hem cevap vermemen üzüyor bana
Geç
cevap vermemem mi uzuyor, yaa vermeye calisiyom iste bir an once yatabilirsin yorgunsan yaa bakma bana yarin da donebilirsin onemli degil knk😇🤗
Ekleyelim mi belki dertleşiriz
Olur tabi ama sen yatmiyormuydun..
Uyku tutmadı of
hayirdir inshallah neden ki
Genel tutmuyor ne bileyim gizliden çıksana
He, anneme benziyorsun sanki o konuda onun da uykusu hic tutmaz. Buyur...
uyudun herhalde bu sefer😅iyi geceler iyi uykular diyeyim bari😇
Uyudum uyandım hahah
Ksdkdk tahmin ettim gunaydiin😅bende gizliden cikip tekrar girdim😅
Yeni uyandim ve bazen boyle uyku serseminde anlamsiz bir sey soyleyebiliyom ya da yapabiliyom hshshs onu bi kontrol etmeye geldim basima geldi cunku daha once🙈😁
5 de mi uyandın
Yok 1 1 bucuk gibi, sen yeni uyanmissin gibi😅😅
Yo ben 11 de uyandım
Hee, bende dedigim gibi 1 de uyandim isteyim suan😅
Ne işi
part time knk soylesem bilmezsin
Sen okumuyor mushn
Şu an okumuyorum, iki kere gir cik yaptim. Tekrardan basvurdum okullara, birinden gorusmeye cagirildm ayin 15inde bakalim nolacak halimiz😅
Hafif makyaj yapabilirsin, bakımsız görünüyorsundur veı o kadar hazırlanmış bakımlı güzel kız varken seni seçmeleri zaten saçma olur
Saçımı falan yaparım
herkes yapıyo saçını
Doğru hahhahahahaha
fakir misin
Hayır özel okulda okuyorum hatta
kendine bakmalısın
Makyaj bakım mı
evet güzel görünüyor
Kim demiş onu sacma olur mu ogle şey millet badanasiz kiz ariyor 😅😅
resım at bakalım böl ene bılelım muneccım bku mu yuttuk gardaş
Makyajsız kızda ne biliyim
Gerçekten mi