Sevgilim mesajlarda sürekli iki nokta (..) koyuyor, trip mi yapıyor acaba?

Bilemeyeceğim artık, her şeye de trip tavır deyin siz erkekler..
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Valla bende o iki noktayı bazen çok kullanırım. Hatta bir arkadaşım iki noktanın anlamı ne neden koyuyorsun demişti. Evet ben o iki noktayı koyduğumda bir şey ima etmek isterim genelde 😬😬😂
Devamı varrrrr demişşşş
Devam edecek çok kelime var ama demiyorum gibi ciddi bir trip gibi
Cümleyi açık bırakıyor işte. Devamı gelecekmiş işte.
Aklını başına devşir, sana daha ne yazayım diyo
Seni düşünmeye davet ediyor eyy erkek
🙄🙄
Edebi olmaya çalışıyordur shsgd
Kadınların sağı solu belli olmaz sjsjsj
Kanka sen benimsin kara noktalı gözlüm demek istiyor sana bence
Bir noktayı anlarım, üç noktayı da anlarım ama iki noktayı ilk kez duyuyorum. Anlamı tripse yeni öğreniyorum 😄
Alışkanlık haline getirmiştir belki veya bunu ona sorabilirsin özel bir anlamı var mı? diye.
üç nokta olsa neyse de iki noktayı bilemem
üst üsteyse açıklama gelir de yan yana bilemedim ahs
Birşeyler anlatmaya çalışıyor anlaman gerekiyor
Yoksa sonunda yanarsın 😅
Bir sürü şey anlatıyor olabilir vallahi bilemiyorum 🥴 ilişkinize bayılıyorum bu arada. Görüşlerde rastlıyorum enerjiniz çok güzel, mutluluklar diliyorum
Evet bende çok sinir oluyorum sanki trip atarmış gibi. genelde insanlar haklı olduklarını vurgulamak için kullanır
... ya enerjisi yoktur kadınlar nedendir bilinmez trip tavır modunda harfler paralı gibi davranıyor ^^'
Bazılarında yazarken alışkanlık oluyor. Ben sinirle yazarsam 2 nokta koyarım ya da birden fazla.
(İşte beni anla diye)
Devamı gelecek mesajı vermeye çalışıyordur belki 🤔Gelmeye de bilir ama sen yine de gardını al ne olur ne olmaz 🤪
Yazdigi her neyse bu konu üzerine daha söylemediği çok şey var fakat bunlari senin düşünüp bulmamı istiyordur ya da triptir
İlk defa duyuyorum böyle bir şey lafın devamı var ama özet geçtim mi demek istiyor acaba
En İyi Kız Görüşü