Sevgilim sürekli bildirimden yazıyor?

Sevgilim sürekli bildirimden yazıyor whatsapptan mesajlaşıyoruz ilk önceleri sesimi çıkarmadım ama artık bir noktadan sonra rahatsız edici olmaya başladı soruyorum işin mi var evdeyim işim yok müsaitim diyor ama bildirimden yazıyor bu konuyu ailemle paylaştığımda da şüphelendiler teyzem sanki çevrimiçi olmaktan korkuyor başka biri varda onun sen neden sürekli çevrimiçisin demesinden korkuyor gibi davranıyor dedi bende sevgilime bu konuyu belirttim neden bildirimden yazıyorsun dedim ekran kapalı sen mesaj attıkça yazıyorum diye saçma bir şey söyledi bundan sonra bildirimden yazma dedim atarlandı kızdı sonradan tamam dedi o günden sonra yazmadı ama aklım karıştı bir kere içime kurt düştü instagram şifresini istedim verdi bana akrabam haricinde hiç kız yok falan filan demişti ama hesaba girdim var sorduğumda da arkadaşım dedi hani yoktu dedim arkadaşım demeye devam etti sonra aradı değişiyorum şifreyi bundan sonra isteme benimle de düzgün konuşacaksın gibisinden atarlandı acaba bana bildirimden yazıpta instadan onunla mı konuşuyordu diye merak ettim ayrıldık şu an ayrıyız ne yapmam gerekiyor sizce haklı mıyım bu konuda?
Sevgilim sürekli bildirimden yazıyor?