- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yıl#SelamGençlik 🍀🍀
Yemek yapmaya ilgiliyim yemek yapmayı da sadece sevdiğim insanlara yaparken severim. Püf noktaları ilgimi çeker her zaman. Fakat ben kendi adıma şunu söylemek istiyorum, ne ben anaç bir kadın oldum, ne de anaç ruhlu erkek severim. Benim evleneceğim erkek dilerim işin yiyip içme kısmında olsun, beni de kalpten sözlerle ve davranışlarıyla takdir etse yeter. Gurme şefler beni cezbetmiyor erkekte farklı ilgi alanlarım var ))
#EnDoğruÂnda ❤️❤️
#TubaSueda 🍀🍀
#AşklaBaşla ❤️❤️10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Paşa gibi büyütüldükleri için bilmemesini anlarım.
Aşık olduğum adama da seve seve yemek yaparım..
Geçer mutfağa birlikte yaparız, öğretirim..
Ama bencil olmayacak. Bencil erkeğe katlanamıyorum ben.
Bilmiyorum, yapamıyorum diyip hiçbir işin ucundan tutmayan, ceset gibi yatıp hizmet bekleyen ve üstüne kadının bu fedakarlığını görevi belleyen, mecburmuş gibi davranan, bir teşekkür etmekten bile aciz erkekler benim hiçbir şeyim olamaz.
Öyle bir ilişkide de kadın gibi hissedemem zaten. Maaş sigortamı isterim asdjfjf11 Yorumla- +1 yıl
👏👏🤍
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılYemek yapmayı az buçuk bilirim. Yemek yapmak bu zamanda çok zor bir şey değil. dl ayarında iyi olunca netten izleyip tarif bulup çoğu insan güzel yemek yapmayı başarabilir. O yüzden yemek sorun değil. Yapılır. Soğanları ağlarken doğrarız soya soya sonra yemeği yeriz doya doya misss
110 Yorumla- +1 yıl
Neler yapıyorsun anlatsana biraz 👂
- +1 yıl
Menemen, mercimek, tarhana, pilav, kuru fasulye, biber dolması, tost, pizza, tatlı olarak aşure malzemeler hazır ise yokda hazır alıp yapıyorum, kakaolu çikolata soslu kek missss zor olanları alırım genelde baklava künefe vs uğraşmam 🤣
- +1 yıl
Künefe de yaparım deseydin iyiydi bak 😄
- +1 yıl
Onu sana bıraktım :dd
- +1 yıl
Bir künefe yaparım parmaklarını yersin 🤌
- +1 yıl
Görmek tatmak isterim sonra parmaklarimi da yemek isterim geriye bir şey kalmayacak 😋🤣
- +1 yıl
Yamyamsin 😂
- +1 yıl
Kabile reisi sensin ben yamyamım seni de yerim🤣🤣
- +1 yıl
Terbiyesizsin 😂
- +1 yıl
Terbiye et pişir beni 🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılYemek yapmayı öğrenmek bile istemeyen, hiiiiiç hevesi olmayan bir kadınla 17 yıl evli kaldım... Ben yaptım yemekleri, or***pu karım, çocuklu yıllar dahil yemek yapmadı...
05 Yorumla- +1 yıl
Eski eşin için bu şekilde hakaret etmen hoş değil ama 😕
- +1 yıl
Aldattı beni, sevgili yapıp... bana ettiği hakaretlerin haddi hesabı yok, bana, pandemi döneminde aile geliri azalınca "gerekirse Cinnah caddesine çık" diyebilecek kadar şerefsiz, ahlaksız, iğrenç bir kadınla evliydim
- +1 yıl
En ağır hakaretleri haketti o, o***pu a**ık karı...
- +1 yıl
Sen, aile geliri azalınca kocana "gerekirse bilmemne caddesine çık, eve para getirmek için" diyebilir misin? ben bunu duydum, karımdan
- +1 yıl
Demem tabi ayıp etmiş boş ver sen onun gibi olma, bitmiş gitmiş zaten. Allah iyilerle karşılaştırsın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
76Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılŞöyle düşünüyorum yemek yapmayı bilmiyorum diye düşünerek soruya cevap veriyorum benim için yani evlilik yapmak için yemek yapmayı bilmek ya da bilmemek önemli değil ya mesela ben yemek yapabiliyorum istersem çok güzel yemek yapabilirim karşı tarafın yemek yapmayı bilmesi ya da bilmemesi benim için önemli değil tabii ki isterim yani birisinin birlikte mutfağa filan girelim isterim ama adam bilmiyorsa da yapabilecek bir şey yok bu benim için sorun değil zamanla Öğrenir öğrenmezse de kendi bilir ben hayvan beslemeyi seviyorum zaten sjjsj Çok güzel oturtma yaparım mesela😂 Her şey tam kararında olur😂
11 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenirim elbette sorun etmem. Ancak ben yemek yapmayı bilmiyorum deyip mutfağa adımını dahi atmazsa bozulurim açıkçası. En azından yanımda dursun bir şey yıkasın ya da hiçbir şey yapmıyorsa gelsin sarılsın öpsün koklasın 😄
11 Yorumla- +1 yıl
Sevgi de karın doyurur bence ))
- Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvet olabilir. Öğretebilirim bana yardım etmek istiyorsa zaten öğrenir
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Ben biliyorsam aşk ile öğretirim 😅
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 42,9b cevap paylaştı.
+1 yılSelam gadası 🙃
Kadın dediğin yemek yapmasını az ya da çok bilmelidir. Erkeğin el lezzetine göre kadının el lezzeti daha güzel olur.10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı.
u +1 yılYemek yapmak sevgili kriterim değil
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılKeyfi olarak yemek yapabilirim. patlıcan oturtma, türlü, pilav ve güzel salata yaparım. :)
öyle her gün değişik farklı yemekler yapamam.
Evleneceğim kadın da yemek yapmasını bilmiyorsa pek de problem olmaz. zamanla öğrenir. şart değil :)11 Yorumla- +1 yıl
OoOo🤤
Gizli Üye(36-45)+1 yılTam da bunun örneğiyim pilli bebek. Onu incitmemek için ben şefim yemekleri ben halledeyim kendi elimin lezzetine alışmışım annemin yemeği bile tat vermiyor yanlış anlama demiştim. Onun da işine geldi tabi cadaloz :) Tek sorunum şu ki yemek zevki çok dar arada İtalya Meksika Lübnan vs yemekleri yapayım diyorum yok sen salçalı makarna yap diyor 😁
12 Yorumla- +1 yıl
Şanslı 😍
Cevap sahibi+1 yılYemeğe zaman harcamaması açısından evet
+1 yılEvlenirim, eğer istiyorsa ona da öğretirim hiç sorun değil aç kalmayız, hiç aç kalmayız da önemli olan yemek yapamaması değil dağıttığını toplamaması yani en azından sofra toplamada, bulaşık makinesine bulaşıkları dizmede vs. yardımcı olsun da yemeği ben hep yaparım.
10 Yorumla
+1 yılYapamıyorum, yapamayan biriyle evlenirsem vay halimize..
12 Yorumla- +1 yıl
Kaynana ile altlı üstlü oturmak zorunda bile kalabilirsiniz 🍲
- +1 yıl
Aç kalmaya razıyım.. 🚬
Yemek yapmayı bilmiyorum. O yüzden evlenirim sorun yok :D
22 Yorumla- +1 yıl
Aç kalırsın yapma 😄
+1 yılEvlenirim. Ben ona öğretirim zaten.. Bu benim için bir kriter bile değil.
10 Yorumla
+1 yılÖğreniyorum bir şeyler. Artık mutfağa emekleyerek girmeye başladım 😅
Seninle biraz konuşalım mı?010 Yorumla- +1 yıl
Benimle biraz konuşmayalım
- +1 yıl
Biraz kısmı değişebilir. Süre uzaya da bilir kısaladabilir. Reset atmak gerekiyor.
- +1 yıl
Reset atacaz sonra kan kardeşi mi olacaz,
Kardeşiz, canız, tekiz <•••> - +1 yıl
Hayır. Hem bu konular buranın konusu değil. Aramızdaki mevzuları bura da değil yerimiz de konuşalım
- +1 yıl
Yatacak yerimiz yokmuş bizim öyle dedi sakallı dede
Sen bana racon felan bir şeyler diyordun ya bende sana bir racon öğreteyim ; bir kız hayır diyorsa ısrar e-dil-mez. - +1 yıl
Ortada hayır diyeceğin bir şey yok. O yüzden racon düşer. Sohbet edeceğiz.
- +1 yıl
Edebiliyorsan et hadi
- +1 yıl
Tavuğuna kış mı dedik? Ne bu tavır
- +1 yıl
Valla yanımda olsan ayağına da sıkardım bu tavıra şükret o yüzden
- +1 yıl
Pansuman yapacaksan sonradan olur sık
Yok bide kaşıkla ağzına verelim, yemek yapmayı öğrenecek itiraz yok
12 Yorumla- +1 yıl
Sen biliyor musun peki
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen yemek yapmayı biliyorummm 😋
No problem! aç kalmayız😄13 Yorumla- +1 yıl
Olsun yinede öğret sen onada da, hastalanınca felan kalkıp yapabilsin o da bişeyler balhatun
- +1 yıl
Bu düşünceyi destekleriyorum kesinlikle öğrenmesini sağlarım 💪
- +1 yıl
💪🏻🧡
+1 yılEvlenirim nasılsa biliyorum. Karıma pilav yapmıcam da kime yapıcam. 😎
16 Yorumla- +1 yıl
Marifet sevgi katmakta hocam 😃
- +1 yıl
Ya sarma isterse ne yapacaksın 🙁
- +1 yıl
Sarpa sararım sanırım. Yanlış yazmadım sarpa sararım istemesin onu da o sarsın
- +1 yıl
Yanlış yazdın demedik zaten 🙄
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvet, seviyorsam yemekler zerre umrumda olmaz gerekirse her gün dışarıdan söyleyip yeriz
12 Yorumla- +1 yıl
Çok pahalı ama her şey 😐
- +1 yıl
Evleneceğim kadının canı sağolsun, bir kere geliyoruz dünyaya sonuçta
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Evet evlenirim zamanla öğrenir hatta daha iyi yemekler yapabilir
12 Yorumla- +1 yıl
Hayat çok pahalı öğrenene kadar dışardan yeriz canı sağolsun diyebilirim diyorsun yaniisjjf
Şahsen ben bi bok yapmasını bile beceremeyen erkeklere cok uyuzum evlenemem en azindan sevdigi yemekleri yapmasini bilen biri olsun ya da gayretli biri olsun beceriksiz kisiyle olamam
10 Yorumlaİsterse öğretirim istemezse hep ben yaparım
Çocukluğumdan beri yapıyorum zaten
Geçen gün bezelye yemeği yaptım. Kahvaltı hazırlamak zaten bende
Aldatmayan sadık bir eş olsun mutfak kolay10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlilikler genelde aşk üzerine olduğu için kimse bakmıyor hünerlerine senin dediğin mantık evliliğinde olur.
13 Yorumla- +1 yıl
Aşk üzerine bile olsa bir tartıp biçiyorsun evleneceğin kişiyi , aşk kördür ama o kadarda değildir )
Cevap sahibi+1 yılAşk uğruna millet kimlerle evleniyor bı yemek için mi bitecek. Çok komiksin gerçekten
- +1 yıl
Gül o zaman tatlim gerilme bu kadar
yemek yapmayı bilmiyor olabilir bunda sorun yok. ama öğrenmek istemiyorsa ben yapamam uğraşamam diyorsa büyük sorun benim için
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılEşim çok iyi değildi bu konuda. Ama bende onun üzerinde baskı kurmadım. Bazen ben yaptım, bazen eşim 20sene geçti. Şimdi çok usta
10 Yorumla Evet daha eğlenceli olur gibime geliyor dunsana günlük bir tarife baka baka yapik güzel olsada kötü olmuş diyip mativasyonunu bozacan
10 YorumlaBen aşçıyım yemek yapmayı bilmeyen biriyle olmaz Eve gelip bi de evde mi yapacağım gına gelir Öğrenmek isterse kısa zamanda öğretirim o ayrı konu tabi
10 YorumlaEvlenirim çünküü ben çok güzel yemek yapıyorum
13 Yorumla- +1 yıl
Evet hepimiz şahidiz buna 🤤 ellerine sağlık
- +1 yıl
Kolay gelsin 🌷
+1 yılEvlilik düşünmüyorum ama partnerimin yemek yapmayı bilmemesi benim için sorun olmaz ben bildiğim için aç kalmayız 😅
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Öğretim başka yol yok zaten.. Sevgi olduktan sonra her şeyin bir yolu var.
20 YorumlaEvlenirim tabii, yemekte yaparım çocukta😄 hiç olmadı birbirimizi yeriz...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 950 cevap paylaştı. Köle almak kalktı diye biliyorum. Ben yaparım yemek, onun sevgisi yeter.
10 Yorumla
+1 yılEvlenirim. Ben yemek yapmayı çok seviyorum. Ben yaparım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılBenim sıkıntım bulaşıklarla olur , bulaşıkları ve evi o temizlesin ben sarmada yaparım dolmada🙃
10 Yorumla Yapması güzel olur yapmasada canı sağ olsun huzur olsunda gerisi mühim değil :)
10 Yorumla
+1 yılKahvaltılık yaparım ama yemek yapamam görevlimiz vardı hep sagolsun
10 YorumlaBeraber öğreniriz. İnsan yemek yapmayı bilmiyor diye evlenmemezlik edilir mi?😕
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 836 cevap paylaştı. Neden olmasın ki? Ben öğretirim ona, birlikte yaparız.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBiz kızlar düşünürüz ama erkekler ne cevap verir merak ediyorum 🙂
10 Yorumla Ona da öğretirim, gerçi çok iyi bilmiyorum ama tariflere baka baka🙂
10 Yorumla
+1 yıldüşünmem bu temel bi hayatta kalma becerisi kendi kendine yetemeyen birini istemiyorum
10 YorumlaYemek yapmayı biliyorum. Evleneceğim kişi yemek yapmayı bilmiyorsa pek sorun olmaz ben yaparım.
10 YorumlaBirlikte öğreniriz işte ne güzel.
Ben de çok iyi değilimdir, beraber yapa yapa çözeriz zamanla.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Ben yapmayı biliyorum, o bilmese de olur öğretirim.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Olmazsa olmazlardan benim için her ne kadar ben yemek yapmayi bilsem bile.
10 Yorumla
+1 yılYemek yapmayı biliyorum ama sorun şurda bilmeseydim evlendiğinde açardım interneti yine yapardım yemek yapması zor değil ki zaten çoğumuz internetten bakarak yapıyoruz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenirim Beraber yemek yapar öğreniriz
Önemli olan sevmek sevilmek saygı görmek ve ten uyumu10 Yorumla
+1 yılBen karnımı doyururum banane ondan😂baksın başının çaresine öğrensin yemek yapmayı
14 Yorumla- +1 yıl
Evet tamda böyle yapmak lazım , iş başa düşünce her şeyi öğrenirler 😄
- +1 yıl
Aynen öyle 😂 ne sanıyorlar bizi anneleri filan mı
- +1 yıl
Öyle sanacak hale getirip sonra da biraz kadın ol diyorlar pü 😂
- +1 yıl
Ahahah benden de koca bir püü onlara
+1 yılMecbur ben yapicam artık 😼😼
Az önce yavrularima yemek yaptım mesela 😅18 Yorumla- +1 yıl
Ne yaptın minnoşlarıma 🐾
- +1 yıl
Sucuklu menemen 😋🐈 beraber ekmeğimizi bandık
- +1 yıl
Oh ellerine sağlık, afiyet olsun
- +1 yıl
Teşekkürler 🙏 bir gün seni de aramızda görmek isteriz kedicikler merak ediyorlar seni 😅🐈🐈
- +1 yıl
Tabi tabi onlarla da oyun oynayacağım onlarida oyun arkadaşım yapacağım 😄🐾
- +1 yıl
Bak aklıma yine geldi tam da unutmuştum 😅
- +1 yıl
Unutturmam, muhteşem silah çekerim tek bir düşman bırakmam🤪 hsjwmck
- +1 yıl
Şimdi yandık desene 😲😅
Niyetler iyi olsun beh. Aşılır hepsi aşılır olmadı hep ben yaparım. Hem kendi yaptığım yemeği daha çok beğeniyorum 🤗
00 Yorumla
+1 yılHe ben erkek halimle yapıcam kız yapamayacak asla istemem 😡!
00 YorumlaYemek yapmaya gerek duyacak bir hayat planlamiyorum
00 Yorumla
+1 yılTek dert bu olsun tabiki evlenilir açarsın youtube dan baka baka yaparsın zaten çoğu insan evlendikten sonra öğreniyor yemek yapmayı
10 YorumlaMeslegim mutfak üzerine. Bilse güzel paslaşırız. Bilmezse cekistiririm tatlı tatlı. Yataga bahane olur😉
10 Yorumla
+1 yılBir eve iki aşçı fazla zaten
15 Yorumla- +1 yıl
Ya aşçı hastalanırsa (c19) ya kolu kırılırsa ya alzheimer başlarsa
- +1 yıl
O zaman zaten ölür yemeğe ne gerek var 😂
- +1 yıl
Neyse sana çene yapmayacam sus be kadın diyorsun sonra zoruma gidiyor yoksa buna da bir cevabım vardı 😂
- +1 yıl
Tamam içinde kalsın o laf kadın insan bayan kızı iyi akşamlar. Bu arada YemekSepeti var herkes tek tuşla sipariş verebilir 😂
- +1 yıl
Sana da iyi akşamlar son erkek bükücü kişisi
+1 yılEvlenirim. Ütü ve bulaşık onun olur ama 😁
12 Yorumla- +1 yıl
Ütüyü ben yapacam sana yaptırmam dese bana varımı yoğumu her şeyimi üzerine yaparım 😄
- +1 yıl
Hahah öylesini bulursak bırakmayız zaten 😂😂
+1 yılBen ona yemekler yaparim o da bana bilmediklerim de yardimci olur yuvarlanir gideriz. Mutfakta ben.. o 🫣🤌😁
10 Yorumla
+1 yılÖğrenecek sürekli ben yemek yapmam çünkü
11 Yorumla- +1 yıl
Hayat müşterektir, bence de öğrenmesi şart
+1 yılÖğrensin bir zahmet sürekli benden mi beklicek..
13 Yorumla- +1 yıl
Bunun hastalığı var , doğumu var vs
- +1 yıl
Uzak bir yere gitsen arkadaşına ailene falan evde aç aç oturcak mı 😂 kendi için öğrensin
- +1 yıl
Oturmaz bir de utanmadan yemeğimi yapta git der 😂
Bulaşıklar ondansa evet
11 Yorumla- +1 yıl
Mantıklı bir anlaşma )
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Yapamıyorum diye bir şey yok ki
114 Yorumla- +1 yıl
Yeteneksiz yapamıyor ya da isteksiz bu konuda , mesela
- +1 yıl
Pis boğazlı biri olarak seni çok iyi anlıyorum 😄
- +1 yıl
Ellerine sağlık
- +1 yıl
Bende şey istiyorum şu an , biber dolması 💚😄
- +1 yıl
Geçen seneden mi kalma 😂 zehirlenmeyesin
- +1 yıl
Anladım, afiyet olsun. Ben taze taze sarıp yemeği daha çok severim
- +1 yıl
Bazı yemekler 1 gün dinlenince çok daha leziz oluyor onların dışında evet katılıyorum günlük yapılmalı ve günlük tüketilmeli yemekler
- +1 yıl
Ben ısrafa karşıyım Dünyada en çok ekmeği çöpe atan biriyiz hem taze zamanında yemek varken her şey zamanında güzel diğer konuya gelirsek bazı ürünler dondurulup kışın bile doğal tüketilebilir domates vb bir çok ürün ben iyi bir balık ve mangal yaparım dondurulmuş balık tüketimi yapmam lezzetini kaybediyor mesela ne yazık ki kışın bile stok balıkları yemek zorunda kalırız satın aldığımız yerden.
+1 yılBilmese bile uğraşması gerek, tek bir kişiye yüklenmek anlamsız. Kız erkek fark etmez
10 Yorumla- Devamını Gör (65)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat