Seviyorsunuz, kafalarınız uyuşuyor, cinsel hayatınız iyi, ama yemek yapmayı bilmiyor. Bu soruyu yanlış anlamayın lütfen.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYemek yapmayı bilmeyebilir bunu anlarım. Ama yemek yapmayı öğrenmemesini anlayamam. Açsın interneti dünya kadar video var. Yemek tarifi kitapları var okusun çok zor değil.
Yemek yapmayı bilmeyen biri ile evlenirim, ama yemek yapmayan biri ile evlenmem.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Yeme & İçme konusunda 338 cevap paylaştı.
+1 yılCinsel, fiziksel, zihinsel, ten, ruh vs bunlar önemli zaten gerisi teferruat yemeği her türlü yersin, dışarda yersin, aşçı tutarsın gelir yapar yersin gelir durumun iyi ise değilse gene dert değil uyum varsa birlikte yaparsın icabında veya bir gün sen yaparsın yarın o İnternet diye bir şey var bir dünya tarif var
00 Yorumla
+1 yılOlur neden olmasın insanlar zamanla neler yapıyor öğreniyor empati yapmak lazım kız okuluna odaklanır işinde yoğundur ailesinde ona ön ayak olmamıştır o kişiye insan yanlış düşün memelidir
00 Yorumla
Yani internetten bakarak yapılabilir, seven insan karşındskine de zaman verir illaki, zamanla yapa usla da öğrenilir el alışır kıvam tutturulur.. Önemli olan güzel yapmak degil önemli olan en kötüsünü bile karşındski kişinin olsun diyip es geçiyor olması
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
87
Cevap
113Cevap
Yeme & İçme konusunda 718 cevap paylaştı. Yapmayı bilmemek çok zor bir kelime bence. Bakıp internetten yapabilir herkimse. O yüzden evlenirim 🖤
80 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 66,6b cevap paylaştı.
u +1 yılEvlenirim.. ben yemek yapsın diye evlenmiyorum ki.. ben aşık olduğum için sevdiğim kadının mutluluğu için evlenirim
10 Yorumla
+1 yılYemek yapmak büyütülecek bir şey değil tarife bakar yaparsın zaten ama bilmiyorsada az biliyorsada öğrenir ya da imkanımız varsa dışardan yeriz veya ben yaparım bu kadar dert edilcek bir şey yok yurt dışındaki çiftelere bakın örneğin yemek yapmak için çok zaman harcamazlar veya abartı sofraları özel günler haricinde yapmazlar bencede az ve öz beslenmek bizim sağlığımız içinde daha iyi bu türkiyedeki bir tabu sadece ve saçma
40 Yorumla
+1 yılAnnem izin vermez. 😄 Evlenirim, neden evlenmeyeyim? Problem olacağını sanmam. Zamanla öğrenir, YouTube'da bir sürü yemek kanalı var.
50 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılMal gibi, s.. lak gibi o hatayı yaptım. Öğrenmek de istemedi, heves etmedi uyuz, lanet karı... 17 yıl boyunca, çocuklar doğduktan sonrası dahil, o iş üzerime kaldı yapmayı seviyorum ve becerikliyim diye... Şimdiki aklım olsa, s.. kseler yemek yapmayı bilmeyen bir kadınla evlenmezdim. Boşanıyorum ve kurtuluyorum tembel, beceriksiz, uyuz, lanet olasıca pislik şerefsiz o.. pu bir kadından...
20 Yorumla
+1 yıl
Sadece menemen yapsin yeter
ve erkek olarak ben bile bunu yapabiliyorsam yapsin dicem
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYemek yapmayı bilmek / bilmemek diye bir kalıbı ben kabul etmiyorum açıkcası..
atıyorum insan cinselliği de bilmez ama yaşayarak öğrenir..
İnternet elimizin altında iki tarifle , iki video izlemeyle bir kötü bir iyi yemek yapılır ayrıca eşinle birlikte de yaparak öğrenebilirsiniz.
yani yemek yapmayı bilmiyor ee evlenilmez yani kimse kimseyle karnını doyursun diye evlenmesin bir zahmet ha ama tabii ki de yemek de bir ihtiyaç zamanla öğrenilir yapılır.
20 YorumlaEvde yemek kaynayacak yok öyle bir şey. Kimse masterchef ol demiyor en azından evininin erkeğinin mideye bişey girecek kadar elinizden gelebilecek yemeklerden öğrenmelisiniz. Dolabın çivisi çıksa usta çağıran 'er-kek' le ömür geçer mi?
10 Yorumla
+1 yılYemek yapmak feminen bir özelliktir ve kadında aranır. Erkeğin yemek yapamıyor olması bana göre önemli bir eksiklik değildir. Tabii arada tava işi ya da mangal tarzı et yemekleri yapmak istemesi hoşuma gider.
110 Yorumla- +1 yıl
Yemek yapmanın feminen maskulen gibi kalıplara sığdırılmasını kesinlikle doğru bulmuyorum bu asla cinsiyetçi bir özellik değil. Kim yapmak isterse o yapar veya o an kim bunun için müsaitse o yapar. Bir cinsiyet yapacak diye bir kaide yoktur. Kadınların kendi ayakları üzerinde durabilmesi kadar erkeklerin de durabilmesi önem arz etmektedir. Herhangi bir insanın yemek yapmayı bilmemesi eksikliktir çünkü mağarada da yaşasa o karın doymak zorundadır. Herkes öğrenmeli hayatta da eşit şartlarda sevgiyle yaşanmalı. Üzerime vazife olmayabilir yorumunuza cevap vermek fakat saygısızlık içeren bir şey söylemedim. Ben de fikrimi belirtmek istedim. Teşekkür ederim iyi günler dilerim.🙃😂
- +1 yıl
Yemek yapmak feminen miymiş? Neyse bugün de gülecek malzeme çıktı bana. 🤣
- +1 yıl
@LimonluPastanınHüznü Maskülen bir özellik olduğu da söylenemez. Kadınlar musluk tamir ediyor mu?
- +1 yıl
@FikretinMücadelesi Ben ediyorum.
Yemek yemek insanın en temel ihtiyacı ise yemek yapmayı bilmek yaşayabilmek için her insanda bulunması gereken temel beceri.
- +1 yıl
@LimonluPastanınHüznü Tamam sen ediyor olabilirsin. Kadınların yüzde 99,99'u erkek işlerini yapamaz. Yapmak veya öğrenmek zorunda da değil.
Yemek konusuna gelince her erkek bir yumurta kırıp menemen yapacak kadar yemek yapmayı bilir rahat olun tek başına olsak da aç kalmayız. Aşçılık gibi bir meslek üzerinde yetişmediyse bu kadarı kafi ama bir kadının yemek portföyü de erkeklerden fazla olmalı yani.
25 yaşında olup da bir erkek kadar bile yemek yapmayı bilmeyen kızlar var ki çüş diyorum ben onlara. - +1 yıl
@Melins Çalışan kadınlar için söylemiyorum. Türkiye'de işgücünün yüzde kaçı kadın ki. Bir kadın çalışmak zorunda değil. Çalışmak kadın için tercihtir. Lafım çalışan kadınlara değil.
Hayatı boyunca asalak gibi yaşayıp da yemek yapmasını öğrenmemiş, İnstagramda influencer olmak dışında hiçbir hayalî hedefi olmayan tipler için söylüyorum.
Valla hiçbir delikanlı adam karısına git çalış demez. Hatta kadın çalışmak istese bile benim maaşım yetmiyor mu çalışmana gerek yok der. Ha siz kendinize soğan erkeği gibi adamlar buluyorsanız onlar sizin çalışmanızı ister tabi. Hatta öyle zero tipler var ki kadın çalışsın para kazansın ben de yemek yapayım evde diyen erkekler. Bunlar iğdişi olmuş tipler zaten. - +1 yıl
@FikretinMücadelesi her zaman ki gibi gerekli acıklamayı yapmışşsınız Fikret Bey. Teşekkürler
- +1 yıl
@TheGirlTakingRedPill Ne demek efendim rica ederim. Elimizden geldiği, yüreğimizden döküldüğü kadar. Kafa/kalp izdivacının meyvesidir bütün yorumlarım.
Beni bilen bilir. Ben Fikret. Fikret Doğan. Namı diğer Fiko. KS'nin nabzı, toplumun vicdanı... Hayatta tüm muharebeleri kaybettim. Hiçbir beklentim yok geleceğe dair. Tek Arzum bu platformda insanların hem zihinlerini aydınlatıp hem de yüreklerini titretecek gerçekleri dile getirmek. Bu saatten sonra Fikretin tek mücadelesi bu. - +1 yıl
@FikretinMücadelesi eyvallah
+1 yılYemek yapayı öğrenmek hiç günümüzde ki kadar kolay olmamıştı. İnternette okadar imkanlar var, öğrenirsin. Diğer türlü uyuşacağın biri olursa ne ala. Yemek konusu ne ki
10 Yorumla
+1 yılYa ne sacma sorular ya Allah askina benim annem yemek yapmayi bilmiyordu evlendi babam ogretti ne babam ne de babamin ailesi yadirgadi bunu. Asil ihanet eden ve aklini kullanamayan kadin erkek olsun bu tur kisilerle evlenilmez yok yemek yapmayi bilmiyor evlenir mi evlenilmez mi kendinize gelir arkadaslar eger sectigin sigir ve dar kafali degilse zaten bunun bir sorun olmadigini bilir yani.
00 Yorumla
+1 yılSevişmeyi biliyor ama cinselliği biliyor ama öpüşmeyi biliyor ama fanteziyi biliyor ama cilveyi yapmayı biliyor ama, ammaaaa yemek yapmasını bilmiyor, ye iç yat dıç misali😏
00 Yorumla
+1 yılBu soruyu erkeğin sorması gerekiyordu ama yemek yapmayı bilmiyorsa öğrensin cinselligi nasıl ogrendiyse onuda öğrensin aç olunmayacagina göre heryerde yemek tarifleri var zor değil yeterki istesin
00 Yorumla
+1 yılhepsi var da bir yemek eksik kaldıysa bırak birazda esnaf kazansın, biraz dışardan biraz deneme yanılma yolu evde yapılan yemek, Hayat çok kısa yemek bence kafa takılacak son nokta.
00 Yorumla
+1 yılbir durumu bilmemek normal bir durumdur
nedeni ise o kişinin bunu bilmemesidir
ama bilinmeyen bir şey öğrenilebilinir
evet yemek yapmasını bilmeyen biri ile evlenirim00 YorumlaBilmemesi mesele değil öğrenmek istemeye hevesli olmaması mutfak kadın işidir erkek adamın mutfakta işi ne demesi daha büyük problem o tip biriyle evlenmek istemezdim
00 YorumlaBilmemek normal nasılsa insan bilmediğini gayet zamanla öğrenir. Hayat böyle bişey. Bu kadar katı düşünen de varsa mağrasına dönsün 😅
10 YorumlaDaha eğlenceli olmaz mı beraber farklı tarifleri deneyip kötü yapamak kadın ve erkek için de geçerli bence
10 YorumlaKimse annesinin karnında öğrenmiyor gerek yemek yapmayı gerek bir şey tamir etmeyi. Hayat müṣterek ise birlikte ve zamanla her şey öğrenilir
10 YorumlaAnama yemek yapmayı babam öğretmiş. Ayrıca yemek yapmakta ne var yani. Şu soruya hayır diyen eş değil mutfak robotu arıyordur.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen evliyim ve evlenmeden once hic yemek yapmazdim pilav yapmayi bile bilmiyordum 2 yildir evliyim ve su an acaba ascilik mi yapsam diye dusunuyorum 2 yilda her gun yemek yaptim ve ne kadar kolaymis herkes yapabilir gecen gun evde pide yaptim ve on numara oldu yemek yapmak gozunuzu korkutmasin yapa yapa ogreniyorsunuz
21 Yorumla- +1 yıl
tebrik ederim
- Yeme & İçme konusunda 480 cevap paylaştı.
+1 yılBilmeyebilir. Hayat herkese esit davranmiyor sonuçta belki de başka sorunlarla bogustu geçmişte.
20 Yorumla
+1 yılBilmesin nolcak ya beraber yaparız internetten bakarız bilenlere danışırız çözümü basit
20 Yorumla
+1 yılhimm hayır birimizin açığını diğeri kapatıcak tabi ki 😂
20 YorumlaYeme & İçme konusunda 402 cevap paylaştı. İhtimali bile olamaz. Kadınların yaptığı tek şey ev işleri ve yemek. Onu da bilmiyorsa ne işe yarar
00 Yorumla
+1 yılYemek nedir ya öğrenir ki illa. Ama şu zamanda bir insanla hem cinsel hemde kafa olarak uyuşan biri bulup bırakırsa falan canım
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen öğretirim.
Bütün sıkıntısı o olsun.
Çözülmeyecek bir sorun değil ki.
Taktığınız şeye bak.00 Yorumla - Yeme & İçme konusunda 303 cevap paylaştı.
+1 yılSeviyorum, kafalar uyuşuyor, cinsel hayat iç açıcı değil, yemek yapmayı bilmiyor. Bende durum bu
00 Yorumla Anlaşılır ve evlenirlinir kadın bilmese erkek bilir ikisinde bilmese yapa yapa öğrenilir bu evlenmeye engel değil
30 YorumlaBen yapmayı biliyorum hiç problem değil onada öğretirim
10 Yorumla
+1 yılEvlenirdim zaten böyle şeyler aşılabilir eşimle beraber yemek kursuna giderdim
10 YorumlaYeme & İçme konusunda 662 cevap paylaştı. Evlenirim birlikte nefisyemektarifleri. com videoları izleriz
10 YorumlaYemek değil de çiğ köfte önemli neyleyim çiğ köfte yoğuramayan adamı 🤔🤔
10 Yorumla
+1 yılyok ya evlenmem ne diye alacam öyle erkeği ne yicez sonra taş mı
10 YorumlaÖğrenmek için çabası ve isteği varsa evet evlenirdim.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYorumlara baktım da koptum :)) bunları farklı şekilde doyur yemegi biz yaparız demişler. Evin içine gir ev işlerini yig bunlara bak bakalım aşk karın doyuruyormu :)) hele çocuklarda olsun...
10 Yorumlayani youtube bosuna mi var 1 yakar ,2 tuzlu yapar ,3 de olur bu is
10 Yorumla
+1 yılEvet.. çünkü öğrendiklerinde En güzel yemek yapanlar onlardan çıkıyor 😊
00 Yorumla
+1 yılAşçı olması gerekmiyor. Birkaç çeşit yemek bilse yeter. Ara sıra dışardan da söyleriz.
00 Yorumla
+1 yılElbette evlenirim yemek beraberde yapılır öğrenilirde. Uyum varsa gerisi gelir
00 Yorumla
+1 yılEğer o da yemek yapmayı bilmiyorsa aç kaldık demektir. 🤣
00 YorumlaBen kendi yemeği kendim yaparım her zaman çünkü benim sevdiğim tarzlar farklı
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBen de baka baka yapıyorum öğreniriz beraber nolcak
00 Yorumla
+1 yılasla evlenmem konu yemek yapamaması degıl ogrenmemesı tembel olması
00 Yorumla
+1 yılBilmiyorum diye birsey yok ki en kolayı intrrnetten bakılsa bile yapılır yani
Evet evlenirdim00 YorumlaAçıklamadakiler uyuyorsa yemeği ben de yaparım sorun yok
00 Yorumla
+1 yılYemek yapmayı bilmeyen net twmbeldir aga erkekte kadında yemek yapmayı bilsin yani.
00 Yorumla
+1 yılYouTube de tüm yemekler var bakar bakar yaparz xnsmsm
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Elbette, yapa yapa öğrenir. Bu yüzden kimse sevdiğinden vazgeçmez zaten.
00 Yorumla
+1 yılHiç sorun olmaz yapamaya bilir hersey çok çok güzelse gerek yok ben ona yaparım zevkle
00 Yorumla
+1 yılÇaba varsa okey. Ama hani armut piş ağzıma düş mantığında bezgin bekir gibi yaşayan biriyse zor.
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvet birlikte eğlenerek öğrenirdik bu bir kriter değil...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAklı başında bir erkeğin evlenme amacı çocuğuna iyi bir anne olmasıdır bence ev işleri çocuk bakımı ve yeme içme konusunda istekli ve bilgili olmasını ister.
00 YorumlaEvlenirim, bende mutfakta pek iyi değilim. Birlikte öğreniriz herşeyi
00 Yorumla
+1 yılEvlendikten sonra bile öğrenenler var bilmemek değil öğrenmemek ayıp.
00 Yorumla
+1 yıliyi kazanıyorsa yorsa görmezden gelinebilir bir kusur.
00 YorumlaBen her konuda tamamlayabiliyorsa sadece yemek yapamıyorsa Tabii ki evlenirim
00 YorumlaO zaman her gün menemen yemeye razı olmak zorunda kalır.
00 YorumlaYemek yapmayı biraz da olsa öğren evleneceğin adamı zehirleme
00 Yorumla
+1 yılÖğrenilir yemek yapmak zor bir şey değil sadece uğraştırıcı
00 Yorumla- Devamını Gör (140)
Devamını Gör(185)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?