Aşık oldum diye her tavırlarına katlanmak zorunda mıyım? Bu ne kapris böyle. :)
#TauredKraliçesi <3 <3 <3

Hayır değiliz. Rahatsız olduğumuz bir durum varsa çözümlenmesi gerekir. "Yapacak bir şey yok, onuda böyle kabul etmek gerekir" diyerek yan tarafa çekilmek kişinin kendine yaptığı kötülüktür. Çünkü elinde sonunda o göze batacak...
Aşık olduysan katlanırsın, aşkın gözü kördür derler o ham ervahlığı üzerinden atana kadar zaten fark etmezsin. Eğer tavırları gözüne çarpıyorsa aşık değilsindir ki zaten:) aşık olduğunu sanarsın o Aslı nda başka birşeydir.
Saygıdeğer hanımefendiler zengin ve yakışıklı erkeklerin her tavrına bayılıp biz orta gelirli ve sıradan görünümlü erkeklerin hiç bir tavrımızı beğenmiyorlar. 😊
Herkesin kırmızı çizgileri vardır ve bunları iyi bilmek, bildirmek gerekir ilişkinin en başında. Çizgiyi aşana yol görünür. En azından benim için böyle.
Cevap
16Cevap
Hayır değiliz
Hayır değiliz, arada arıza çıkartmak da lazım
Sorunlar konuşulmadıkça büyür ve içinden çıkılmaz hale gelir
kimse kimseye katlanmak zorunda değil b** çıkarmadan yapılmalı her şey tirip de öyls yoksa her insanın dayanma çıtası vardır
Tabiki değiliz karşı tarafta aynı şekilde ancak sorunları karşılıklı konuşup çözmek gerek
Hayır katlanamam. Kendine çeki düzen versin. Yoksa geçmiş olsun.
Asik olan insan karşısındakinin tavırların görmüyor bence bilmiyorum
Aaa Eyşan 😁... Eyşan 😁
Görseli görünce Ezeli izleyesim geldi 😁
Her kaprisine aşık oldum diye tavır yapabilir.
( daha saçma bir cümle kuramadım, idare et)
İnsanın doğasında var bu normaldir ama bir süre sonra katlanılmayacak halde alır şahsen bir süre alttan alırım yine yaparsa ayrılırım bu kadar başit hani derler ya fazla naz aşkı osandırır.
saygi sart
sevgi kàfàmiza Gore
duygular iki tarafliysa tórpulenir
àksi durumda dile getírilir kirmizi cizginizlériniz olsun
sevíyorum diyé saygísizlik kàbul etmeyin sàkin
Zorunda değiliz tabii ki. Huzurumuzu kaçıracak derecedeyse çözümüne bakılır, değilse bu iş biter.
Ay ne katlancam be diyip katlandığım günler geldi aklıma ah ahhh
Kişiye göre değişir O.
Ben postayı koyarım ağa sessizlik iyi değil bazen
Anne tarafından hemşehri çıkmışız ben şok xd
Dglsin tbik. Tavrını koy ortaya
Asik olduysam katlanirim 🤗
Az da olsa tahammül ederim
Katlanırım sanırım ya
Bı sure sonra sogursun. Katlanilmaz
Hayır tabiki
Hayır değiliz
Hayır katlanmam