Karşılıksız aşka kapıldığımızda ne yapmalıyız?

Ben öyle evlilik veya sevgili meraklısı birisi değilim hatta kendime şu an sevdiğim kişi olmayacaksa kimse olmasın gerek yok diyorum. Çünkü o benim bugüne kadar hayalini kurduğumun vücut bulmuş hali, gerek kişiliği olsun gerek benzer dünya görüşüne sahip olmamız olsun. İnsan aşık olduğu kişinin kusurlarını görmezden gelir, bende böyle bir durum yok gayet net biliyorum kusurlarını ama ben onu onlarla beraber seviyorum. Ama gelgelelim o beni sevmiyor bunun farkındayım. Ona ilk vurulduğum andan beri arkadaşca olsun bir bağ geliştirmeye çalıştım aramızda ama hiç oralı olmadı. Kaç kere yazdım konuşmaya çalıştım soğuk davrandı hep, onun bende gönlü olsaydı soğuk davranmazdı seven erkek sevdiğiyle konuşmak ister bunun farkındayım. Onun beni sevmediğini kabullendim bunun için oturup ağlamıyorum ama yine de kalbimden atamıyorum ne yapmalıyım? Alanında gayet başarılı biriyim, çevremde çok erkek var, benimle flörtleşmeye calisan herkesi reddediyorum direkt "o"nu sevdiğimi söyleyerek. O hariç herkes de onu sevdiğimi biliyor. Sizce ne yapmalıyım da bu karşılıksız aşk durumundan kurtulmalıyım? Çünkü ben onu kalbime gömüp ömrümün sonuna kadar unutmayabilirim de, ve bunu yaparım...
Karşılıksız aşka kapıldığımızda ne yapmalıyız?