Konuştuk 2 ay bana 2 yılmis gibi geldi. Normalde kimseyi takmam ondan önce de 3 sevgilim oldu zaten uzun süreli hepsi 2 yıl falan sürdü ama o 2 ayda hissettiğim şeyi kimse hissettirmedi. Kendisi ülke dışında okuyor ve 6 yıl var okulunun bitmesine ondan sonra da nerede yaşayacağı meçhul. O dedi uzak mesafe ben de isterdim ama çok zor falan neyse dedim sonra hiç yazmadım çünkü yazdıkça daha da düşüyordum gözünden hep içine attım. Normalde hiç şey yapmam aman gitti bitti derim koç burcuyum hatta ama o işte ruh eşimdi bunu bildiğin hissettim.
Denedim yok dedi yani uzaklık vs mantıklı düşünmek gerek dedi ben de daha yazmadım hep yapıcı oldum ama o tam tersi oldu daha ne yapabilirim ki. Ülkesine gidip evinin önünden uçakla seni seviyorum yazısıyla geçiş mi yapayım
5 sene sevdim dile kolay. Tek taraflıydı. Arkadaşımdı sonra yurt dışına taşındı. Hep sevmeye devam ettim hiç bıkmadan usanmadan. Hep ben yazdım o bir kere bile öldün mü kaldın mı diye merak edip yazmadı bile insan bir zaman sonra yoruluyor. Çünkü çaba hep sen tarafından var. Duvar var sanki karşında ve sen o duvara birşeyler yapıyorsun dile gelmesini bekliyorsun gibi bişeydi
Biliyor 2 ay konuştuk zaten. O ülke dışında okuyor okulun bitmesine 6 yıl var. Sürekli uzak olacağız yani ama o uzak ilişkiyi sıkıntılı buldu bana da çok güvenmedi yani giyimim , fotoğraflarım vs fizik , tip iyi uzak ilişkide aldatilmaktan korkuyorum dedi. Çok fazla dil döktüm. Keşke kalbimi alıp baksa neler hissettiğimi anlasa diye
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Her gece ediyorum namaz kılmıyorum şuanda ama kavuşturacak olan bir Allah var.
Herkesin ruh eşi vardır ya hani ben onda bunu çok hissettim. Sanki başka bir evrende tanışmışız gibiydi.
Ama uzaklıklar gerçekten engel oldu
Ne güzel, hiç konuşma şansın yok mu mesafeler isterseniz kolayca aşılabilir çünkü.
Konuştuk 2 ay bana 2 yılmis gibi geldi. Normalde kimseyi takmam ondan önce de 3 sevgilim oldu zaten uzun süreli hepsi 2 yıl falan sürdü ama o 2 ayda hissettiğim şeyi kimse hissettirmedi. Kendisi ülke dışında okuyor ve 6 yıl var okulunun bitmesine ondan sonra da nerede yaşayacağı meçhul. O dedi uzak mesafe ben de isterdim ama çok zor falan neyse dedim sonra hiç yazmadım çünkü yazdıkça daha da düşüyordum gözünden hep içine attım. Normalde hiç şey yapmam aman gitti bitti derim koç burcuyum hatta ama o işte ruh eşimdi bunu bildiğin hissettim.
Bence yaz seviyorsun sonuçta illa ki orta yol bulunur hele ki o da istiyorsa
Denedim yok dedi yani uzaklık vs mantıklı düşünmek gerek dedi ben de daha yazmadım hep yapıcı oldum ama o tam tersi oldu daha ne yapabilirim ki. Ülkesine gidip evinin önünden uçakla seni seviyorum yazısıyla geçiş mi yapayım
Seven illaki bir yol bulur usta, tek taraflı çabayla olmuyor o işler, hayırlısı diyeyim.
Aynen öyle aman sallaaa
Hayirsizsa başımdan al şunu diye dua etmisligim var
Her an ediyorum lütfen bu yorumu gören de dua edebilir mi onu çok seviyorum
İnşallah kavuşursun
amin
Evet çok dua ettim onun için bana dönsün diye
Dönmediyse belki hayırlısı buymuş
Dönmedi cok yalvardım arkasından değerimi bilmedi gerçekten severken onu ümit verdi bıraktı beni
Yalvarinca daha çok simariyorlar yapacak bir şey yok diyip devam edeceksin artık
Döner mi sence gözümün yaşına bile bakmadı Allah'a havale ettim
Yaşadık bununda kralını yaşadık
Kavuştun mu peki
Hayır
Mecburen vazgeçtim çok imkansızdı zaten
Üzdü
🚬🚬🚬
En kötüsü kalbinde o varken nasıl başkasını seveceksin
5 sene sevdim dile kolay. Tek taraflıydı. Arkadaşımdı sonra yurt dışına taşındı. Hep sevmeye devam ettim hiç bıkmadan usanmadan. Hep ben yazdım o bir kere bile öldün mü kaldın mı diye merak edip yazmadı bile insan bir zaman sonra yoruluyor. Çünkü çaba hep sen tarafından var. Duvar var sanki karşında ve sen o duvara birşeyler yapıyorsun dile gelmesini bekliyorsun gibi bişeydi
Aradan biraz zaman geçti. Şimdi kalbim birini sevmeye başladı tabi onun gibi sevemem kimseyi. Bakalım inşallah o olacak
Hayırlısı inşallah senin için daha güzel olur her şey
hayır daha çok affedilmek için dua ediyorum
Ne şanslı kızmış
Bir kişiyi adam gibi sevdim. Ondan sonra çok kızda yazdı bana konuştuk denedim ama bir hafta geçmeden onlara yapamayacağımı söyledim.
Sevdiğin kız biliyormu neden biraraya gelemiyorsunuz?
Biliyor 2 ay konuştuk zaten. O ülke dışında okuyor okulun bitmesine 6 yıl var. Sürekli uzak olacağız yani ama o uzak ilişkiyi sıkıntılı buldu bana da çok güvenmedi yani giyimim , fotoğraflarım vs fizik , tip iyi uzak ilişkide aldatilmaktan korkuyorum dedi. Çok fazla dil döktüm. Keşke kalbimi alıp baksa neler hissettiğimi anlasa diye
evet