Ruslar ve turkler?

Bir kiz ve erkegin kavgasini gordum ve yazmak istedim erkek Rus kizlarina kurban ol diyordu yani sok oldum bu nasil bir konusma sekli? Ben rusyadayim 3 yil lise okudum daha sonra universite. Uzun suredir buradayim bahsettiginiz gibi herkes asiri guzel degil. Rus erkekleri ve Rus kızlarindada hem cirkini hem guzeli var. Kiz Rus erkekleri de guzel diyor erkek kabul degil yani bu cocuklar yumurtadan mi cikiyor? Babasi da annesi guzel ki guzel oluyorlar. Neymis Rus erkekleri kotuymus cok iyisi de var cok kotusu de var tabii ki aynı turklerde oldugu gibi. Ayrica butun erkekler kizlar sarisin degil. Ben burada evliyim esim Turk daha azindan boyle bir laf sevgiliyken bile duymadim. Kizlar bunlari ozellikle sizler için yazdim kimse abartili guzel falan degil. Aynilar bizimkiler ile. Kendinizi kotu hissetmeyin yasi 15 olan bir kizin nasil rus gibi guzel olunur gibi seyler arattigini görünce yazmam gerektigini anladim lutfen kendi kadinlarinizi kucumsemeyin orada da guzeli cirkini var burada da bir fark yok. Takmayin sizi bu sekilde asagilayanlari tartismayin bile uzaklasin direk kizlar. Karakterden bahsedenler de oluyor hepiniz b*k*rete cogunuz onem veren insanlarsiniz burada çoğu kiz ve erkek ilkini lisede ya da ortaokulda yasiyor. Turk kizlarinin da tabiki kotu yanlari var ama Ruslar da harika insanlar degiller onlarin da var para goz kizlari hatta dunyanin her tarafinda var bu tarz kizlar kimse kimseden daha ustun degil Rus erkeklerininin de iyisi yakisiklisi var cirkini kotusu de sakin olun artık. Rusya'da yasamak nasil diye sorarsaniz da onermiyorum biz yakinda Amerikaya gidecegiz cok ugrastik bu kez oldu galiba 😊 hadi mutlu gunler size
Ruslar ve turkler?