Karpuzun bile dışı güze lama bazen içi kof olabiliyor. :) Test etmek lazım. :)
#TauredKraliçesi <3 <3 <3

Hayır, hiç ilişki kurmaya çalışmadım. Dış görünüşü olup da kişiliksiz olsa ne yazar? Ama bazı insanlar da görüyorum, sırf güzel veya yakışıklı diye yanaşmaya çalışıyorlar ya, onlara da akıl fikir diliyorum cidden.
Karakteri kötü olduktan sonra güzel olması bir anlam ifade etmiyor. Karakteri iyiyse o güzelliğin bir değeri var. Dışı Mercedes içi çöp arabası gibi olan kadını ben almayayım. Kendisi adım attığında da almadım zaten.
Böyle ilişkiler oldu tabi ama uzun sürmüyor güzellik farklı ruhun hissetmesi lazım
İç güzellik söylentileri direk yalan.
Cevap
29Cevap
Yakışıklı insanlar ilgimi çekmez. Yani dümdüz adam sevmiyorum..
Olmuştu ama başarısız oldum
Tam bir demiseksüelim. Bi tarafım bahsettiğiniz özellikte kişilere gıpte ediyorum. Benim için güzellik çok geride kalıyor. Benim değer verdiğim kişinin bana değer verdiğini hissetmeden ilişki olamaz.
Olmadı. Sadece güzel diye bir hanımefendiyle konuşmaya çalışmadım, kimsenin gidip masasına oturmadım. Birlikte vakit geçirip, ilgi alanlarını keşfetmem lazım ilişki kurmak için.
hayır tam tersi tip kötüyken karakteri tanıdım
hani bi söz var ya habeş maymunlarını tepemize çıkardık bundan sonra ben de tipe bakcam diye
tam olarak o şu an shdndn
Oldu hakkında hiçbir şey bilmiyordum ama çok güzeldi etkilenmiştim.. yaşım büyüdükçe güzelliğe kapilmamam gerektiğini ogrendim
Bizim ülkemizde çoğunlukla dişi sinek olsun konuşmak için Can atan insanlar var
Onun için bu soruyu gelişmiş ülkeler için geçerli olması lazım
Oldu tabi ama karakteri tahmin ettiğimiz gibi çıkmadığı için artık öyle yapmıyoruz. Artık karakteri önceliyoruz.
Baştan biteceği belli ilişki tipi olduğu için bulaşmam
Gönül güzelliği benim için önemli. Güzellik gelip geçici.
İlişki başlatmak için benim hiç çalışmama gerek olmayan güzel kızlardan bana gelen kolay fırsatlarla bile çok istesemde ilgilenmedim. cinsel özelliklerimde onların beklentilerinin üstündeyken
Hayır, güzel olabilir ama kişilikte önemli benim için
Hayır. İçim almıyorsa isterse biskolata erkeği olsun. Isınmazsam ilişki kuramam.
Hayvan seviyor mu? Hangi partiye oy veriyor? Burcu ne? (Çok önemli olmasada) lüks meraklısı mı? Dürüst mü? Bu arada xper 3 oldum 🙄😅
Güzel olmayan kızla ilişki kurmaya çalışmam ki zaten 😅😅
Dış güzellik önemli ama her şey demek değil. Çiftler arasında uyum daha önemli.
Evet ama sohbeti tatlı olmayınca yallah diyorsun
Olmadı
ay hayır dış değil iç güzellik önemlidir
Evet oldu elde edene kadar elde ettim ve bitti
Zamanında oldu ama çekilmiyor gerçekten.
şu an herkes öyle yapıyor içi çoğunun boş
American pie: Band Camp
Eskiler bilir 😅😅
Herkesin güzelliği kendine. Hayır olmadı
Özenle uzak duruyorum
Olmadı
Olmuştu
Olmadı
Gençlikte olmuştur illaki
Genelde cebine bakarım 😋
Hayır
Oldu
Hayır asla sırf güzelliğine göre yapmam.
Olmadı bende
Yaptığım oldu
Hayır asla
zamanında yaptım..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?