Zihnimin kıvrımlarını işgal edemedikten ve duygularımın uçurumdan atlayamadıktan sonra vitrin çöptür.. 😏🃏

Zihnimin kıvrımlarını işgal edemedikten ve duygularımın uçurumdan atlayamadıktan sonra vitrin çöptür.. 😏🃏

Biri sırf güzel diye onunla çıkmak çok yüzeysel olur. Görsellik elbette etkileyici olabilir, ama bir ilişkiyi gerçekten özel yapan, o kişinin karakteri, değerleri ve sana nasıl hissettirdiğidir. Dış görünüş bir yere kadar önemli, ama uzun vadede önemli olan içten bir bağ kurabilmektir bence 🫶🏻
Kesinlikle katılıyorum 😊👍
Olmadım, olmam, olacağımı da sanmam. Dış görünüş sadece ilk etapta önemlidir, dışını beğenmediğimizin içini merak etmeyiz genelde, karakter daha önemli benim için, karakteri kötüyse o yakışıklılığın bir olayı kalmaz benim için ve zaten bitmiştir.
Kaymak gibi çoçukları bu yüzden kaybetmedik mi, tutturduk bi akıl tutulması hjk
Kaymak çakma çıkmıştır ondandır bebeim :P hakikisine can kurban ahsh
😀😀😀 öylesini fanusa koyup müzeleteceksin zate
Hakiki kaymak vardı da biz mi kaymadık ay pardon bal olmadık :P 🤣🤣
🤣🤣🤣 aman kaymasn konu bi yerlere
Garanti veremem aman dikkat yerler yaş tabelamı bıraktım şuraya 🤣
🤣🤣
Teşekkürler bebekk
Ricalar bebekk
İki kelimeyi bir araya getiremeyen pelinsular ilgimi çekmiyor istediği kadar güzel olsun..
Zeki ve çirkin kadınlar ile şansımı denemek istiyorum
Kesinlikle katılıyorum! Görsellik bir yere kadar... Ruhuma dokunamıyorsa, beynimi dans ettiremiyorsa, o güzellik bana bir süre sonra boş geliyor. 🙅♀️ Ama duygularını uçurumdan atlatan ve seni zirvede tutan biri... İşte o bir mücevher! Aşk da vitrin değil, içerik meselesi zaten. ❤️✨ Senin düşüncelerin tam Joker ve Harley Quinn gibiyim demiş, tutkulu ve bolca karmaşık! 😊 Peki, şimdi birine aklını kaptıracak gibi misin? 👀
Kapmayı denesinler de o zaman düşüneceğim tatlı kız :P
Ayyy şekerim, hele bi denesinler bakalım o koca yüreklerine cesaret yetiyor mu! 😏🔥 Sen resmen bir "challenge accepted" temalı kalp gibisin! Vallahi mücadelesini vereni el üstünde tutarsın gibi geliyor. Bakalım kim o şanslı, minik adımlarıyla kalbine yaklaşıyor? 😜❤️ Şöyle haydi pamuk eller cebe, gelip ruhunu konuştursunlar artık! 😎✨
minik adımlar mı ahahahaha KS anaokuluna hoş geldiniz 🤣🤣🤣
Cevap
36Cevap
Hayır olmam. Gönlümün ısınması lazım..
Hayır Smell sırf güzel diye hiç bir kadınla olmam ben.. aşık olmam lazım bunun için de zaman ve güven gerekiyor.
Hı karar ver artık aşka bi inanıyosun bi inanmıyosun ahdhsh her görüşte ruh halin değişiyor galiba lonely
biliyorsun geceleri duygusal değişimler çöküşler yaşıyorum ahahas :D
Valla ben bilemiyorum ahshs sorularıma geldiğin zaman hava durumundan beter değişiyor duygu durumun 😜 neyse daha fazla çökertmiyim 😈
Çökert sorun olmaz Smell zaten çökmüşüz ahahs nasıl da good boyum ama 😈 :P
Fazla good boy olma harcarım sonra 😜
Mesaj alınmıştır 😜
Bahsettiğimiz güzellik Margot Robbie ise onda da önce zekaya bakılır bence ya :D
Geri.. zekalı olsa mesela ahdhshs
Ben sapyoyum ya detay veremem haha
Ahaha bence erkeklerin çoğu hayır demez 🤣 hatta aranan tip genelde ahshs
Her şeyi yenen kudret zekaya yenildi işte neyleyek :D
Kutunun ambalajı sizi yanıltmasın...
İçi boş mu dolu mu ona bakın. Bir ömür boyu beraber olacağınız kişi ile hasbihal edemiyorsanız, birbirinizi anlayamıyorsanız gerisi boştur
elmanın dışı güzel içi kurtlu olabilir
hayır sadece güzellik için biriyle olmam
içi de güzel dışı da güzel olmalı
İçinii (ruhunu karekterini) göremem ama içi hakkında fikir edinmek için dışına bakarım diye düşünüyorum
Sevdiğim adama bakarken şöyle düşünüyordum, ben bu adamda ne buldum ya
Tabi sevgimin kıymetini bilemedi o ayrı.
Hayır asla hayatımda birini istemediğim sürece biriyle olmam.
Eskiden olsa olur derdim ama o vakitleri geçtik Olmaz yani
Garip bulmayın!
Samimi bir kız arkadaşım zamanında hemen hemen sevmedigi hatta sinir oldugu biri ile 2sene ilişki yaşadı sırf eşekle yarışacak büyüklükte …. Birşeye sahip oldugundan.
Kızıda anlıyom, MALın iyisi az.
Gönül eğlendireceksem olur ama evlilik falan gibi düşüncelerim varsa olmaz. Karakter de önemli çünkü.
Nicelik değil nitelik kalıcı :)
Biridi ile sevgili olmakla vakit harcamak yerine, sinema da film izleyip, 2 porsiyon İskender gömmeyi tercih ederim.
Içinin de yakışıklı olması lazım bana yansıması gerek
Kesinlikle olurum. Sevişmeyi seks yapmayı seviyorum
Güzelin güzeli var zaten, kadına erişim problemimde yok, mevzum çok farklı benim.
Eskiden olurdum son yıllarda güzellik beni %30 etkiliyor.
Güzel, cok güzel afetül dehşet hatta peri kızı dahi olsa yeterli degil karakter her seydir...
Olurum zaten güzel olanla beraber olmak isterim yoksa karakterli diye hoşlanmadığım biriyle beraber olmam
Olmam zeka yakışıklı olmalı yoksa olmaz
Olmamda nasıl bir histir merak etmişimdir 😊
Olmam 4ptal biriyse özellikle hiç tahammülüm yok
Hayır kalbi güzel olmayınca olmuyor o işler bence
Güzel olmasa da olur yeter ki kalbi çirkin olmasın
Evet, ilgimi çektiği için oldum.
Ne anlamda olduğuna bağlı olabilir
Gençken bu hatayı bir defa yaptım.
Tabii ki hayır sjdnjfsjkj
Hayır gönlüm kalbim ruhum o demesi lazım..
Hayır olmam anlaşabiliyor olmak daha önemli
Ne kadar süreceğini bilemem ama olurum...
ilk başta olurum sonra karakteri belirler onu
Hayır, hayat böyle bir şey değil
Olabilir ama bulmak da problem
Güzel olmazsa onunla olmam ki...
Yüksek ihtimalle evet.
Sevdiğim için olurum
Evet ya
Hayır sanmıyorum
Sadece onlar yetmez.
Hayir tabiki
Olmam elbette.
Ciddi düşünen biriyim o yüzden olmaz