Aşk İlişkileri Sevgilin sana nasıl hitap etsin? HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 64 Yapay Zekaya Sor Selamlar.. Sevgilinizin size nasıl hitap etmesi erime noktasına gelmenizi sağlar? 😜😄😎 Keyifli günler.. https://m.youtube.com/watch?v=y4My9kHm7Zg"Aşkım baksana bana, Aşkım.." 🙃#heartoffire Sevgilin sana nasıl hitap etsin? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Burcumla hitap edebilir, terazim gibi. İsmimin sonuna aitlik eki getirebilir. Balım diyebilir. Bunlar hoşuma gider. En nefret ettiğim hitap prensesim kelimesi. Dehşet nefret ediyorum bu kelimeden. 3 0 Yorumla
ZweiXx21 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl "Güzelim""Bebeğim"Bazen " Yavrum." (Genelde bana yavrum kelimesi çok sert geliyor ama bazen olabilir.) İçinden ne geliyorsa 😊 2 0 Yorumla
-Felaketce- Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Erimeye meyilliysem ne dese hoşuma gider 1 2 Yorumla -Felaketce- +1 yıl Teşekkürler çikolatamm 😀❤ Yorumla HeartofFire +1 yıl Ricalar dondurmam 🤣💋 Yorumla
Pulsarr Takip Et Master Yaş: 36 , eic 89% +1 yıl İçinden gelen her şekilde hitap edebilir. Tabi hakaret de olmasın camışım falan gibi ahaha :D 1 2 Yorumla Pulsarr +1 yıl Teşekkürler Yorumla HeartofFire +1 yıl Ricalar.. Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı. Adımla seslendi nasıl ağrıma gittiiKlasik seviyorum ben aşkım sevgilim bebeğim gibi. 1 0 Yorumla
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Ömrüümmm falan dese herhalde buz gibi soğurum 😬🤦♀️🤢Afilli kelimeler hoşuma gitmiyor. 1 4 Yorumla Pulsarr +1 yıl Çünkü vizyonsuzsun :D Yorumla 54srp +1 yıl Pulsarr yaa🤦♀️ 😬😬😂Gayette vizyonluyum😎😎 Yorumla Pulsarr +1 yıl Vizyonsuzlukta markasın bak: @54srp ® :D :D Yorumla 54srp +1 yıl @Pulsarr bide marka diyo yaa 🤦♀️😬😂Kabus gibi çıktın bugün 😂😂 Yorumla
-ViviR_- Takip Et FenomenGuru Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. İsmimle seslensin seslensin ne var ne nee diyim 😀 2 1 Yorumla GekoKertenkelesi1903 +1 yıl Ne nee derken imali ve agresif bir tavir var mi yoksa sozel olarak okuyunca akillarda oyle bir senaryonun canlanmasina mi sebep oluyor sadece hahah Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,8b cevap paylaştı. Sevgilim, hayatım, gibi 1 0 Yorumla
BakirBirBey Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. adımı kullansın ya da canım falan desin öyle aşkım böcüğüm hayatım falan sürekli kullanmasını istemem laçkalaşıyor 1 0 Yorumla
Balhaatunn Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sevgilim HayatımYawrum BalımGüzelimmmSeçeneklerimiz bunlar 😄 2 0 Yorumla
TheLovex_ Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Adımla. Süslü kelimeleri sevmiyorum ama canım tatlım diyebilir 2 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Tatlım demesin yeter. Tatlım kelimesi sinirimi zıplatır 2 2 Yorumla dengeszhatuns +1 yıl Tatlim Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Çok sinir oldum şu an inanamazsın Yorumla
bostencere Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl guzelim, sekerim, bebegim, yigidim, aslanim diyor✌🏿👍🏿 2 0 Yorumla
skyseahawk Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 308 cevap paylaştı. klasik olucak ancak aşkım kelimesi kulağa hoş geliyor 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. İnsan yerine koyması yeterli 3 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı. kımsenin bılmediği bişi söylesin onu da aralara sıkıştırsın ((: 1 0 Yorumla
Besyocu123 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Düştüğüm üç kelime şaşmaz, güzelim hatun yavrum. 2 0 Yorumla
_Yıldız_ Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl İsmimin sonuna bir m harfi kondursun yeter 1 0 Yorumla
_AnaisWatterson_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl İsmimle seslensin diğer türlü vıcık vıcık 1 0 Yorumla
Bt74ever Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 836 cevap paylaştı. Adımla seslensin veya adıyla seslensin. 1 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı. İçimden geldiği gibi.. 1 0 Yorumla
zodyaklısamara_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Sabah kahvem, ahududum böğürtlenimm 1 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Hiç sevgilim olmadı olmaz da zaten 1 1 Yorumla khedy +1 yıl ben olurum Yorumla
Estacaca Takip Et Yoda Yaş: 106 , eic 86% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Baby 2 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Balım dense yeterli 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı. İsmimle etmesi kafî. 1 0 Yorumla
deneme112 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. isimimle.. 1 0 Yorumla