Çocuk türk ama japonyada yaşıyo orada salondaki duş arasında paravanlar yok. çok rahat erkekler bi de bu baya modern kısmında orada kızlarla karışıkmış, herkes herkesi görüyo yani çok rahatsız edici, ama yıllık üyeliğini bitirmesi imkansız evde duş al desem mi çok terli mi olunuyo arabaya öyle binemez mi, bakmaz ama illaki göz kayar ya da ona bakarlar of
Güncellemeler
+1 yıl
soru tam olarak şu; spor salonundaki biri o ter ile duş almadan eve gidebilir mi hiç spor salonuna gitmedim bilmiyorum duşu orada almak şart mı
Evde yıkansın be. Bune öyle. Ben sevgilim varken mecbur olmasam hiçbir kızla konuşmam ki konuşmuyorum bile ama bu basbaya vücutlarını görmek falan da neyse...
Elin gavur memleketimize bizimkini karıştırmayın, öyle bir şey olsa kimse o salona gitmez kız olarak ya da duş yapmaz ha oldu diyelim kızlerın ıraya gitmesine zaten kimse izin vermez
Birindeki hastalık sonra diğerlerine geçer bunlar zaten pis insanlar, dini inanç açısından da zaten bizim öyle olmamız mümkün değil eee onlarda inanç olmadığı için her şey normal
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
İllaki kalkar, dayanamaz istemeden de olsa kalkar, kızlar da kalktığını görünce yaklaşır ve işi pisirirler sen de böyle kendini yersin
😭😭😭😭
Spor salonunda çok yerler insanlar zor yani orada alması lazım düşü dışarıda terli gezmek hoş değil
Japonyada öyle salon yoktur uydurma ya
ismini de veriyim mi
Ver
ilk önce sormam lazım
Sor
O nasil spor salonuymuş öyle 😂
bilmiyorum ama ağlıycam of
Adini versin bizde yazilalim 😂
Benimm penisimmm kalkar zaten hic inmiyo 🙂
Neler neler donuyordur orada
Ozman sevgili olur mu?
O alirsa ben de alirim derim
öyle bi şey yapamıycağımı biliyo ordaki insanlarda utanma duygusu yok çünkü daha garibi ona da garip gelmiyo offf
Aldirmam ben olsam o dusu
evde al desem alır mı ki evi de 1 saat uzakta arabayla
E yani evde alsin ne o oyle beraber
Yav abi bu ne saçma soru yürüyün gidin.
Ya detayı oku bi şey sorduk troll da değil ayrıca
Tamam trol değil falan da. Sevgilin kızların şeyini görecek veya kızlar onunkini bu hoş mu sence? Ben öldürürüm mesela o erkekleri cidden yaparım
hoş değil zaten napıyım oraya gidip gözünü mü kapatıyım napabilirim
Evde yıkansın be. Bune öyle. Ben sevgilim varken mecbur olmasam hiçbir kızla konuşmam ki konuşmuyorum bile ama bu basbaya vücutlarını görmek falan da neyse...
o da öyle biri ama canım acıyo://
E bunu açıkça de. Gayet normal bunu belirtmen
Senin soracağın sorunun ben taaaa mk
tamam
Elin gavur memleketimize bizimkini karıştırmayın, öyle bir şey olsa kimse o salona gitmez kız olarak ya da duş yapmaz ha oldu diyelim kızlerın ıraya gitmesine zaten kimse izin vermez
ya japonyada diyorum onların kültürü öyle beş on erkek aynı büyük küvete çıplak oturup muhabbet falan ediyolar yani iğrenç iğrenç şeyler
Birindeki hastalık sonra diğerlerine geçer bunlar zaten pis insanlar, dini inanç açısından da zaten bizim öyle olmamız mümkün değil eee onlarda inanç olmadığı için her şey normal
Yalanın da böylesi
bana mı diyosun
Yok cinlere
niye yalan söyliyim mk düzgünce bişi soruyorum
O zaman sana yalan söylemişler mk
Sen nerden tanıyorsun onu
tanıştık işte
Hic buluştunuz mu
Sevgilinmi bu
daha değil gibi ve buluşmadık
Sen nerde yaşıyorsun
kesinlikle hayır
Anlat meseleyi bence burada kendini yemektense
belli ettim rahatsız oldugumu anlamıştır hemen anlıyo böyle şeyleri ama napabilir ki
Evinde alabilir mesela
işte onu sordum zaten soruda spora gitmediğim için bilmiyorum evde alınsa olmuyor mu
Rahatsız olmazsa alabilir