Aşk İlişkileri Sevgilinizi telefonunuza nasıl kaydedersiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor En favori kayıtlarınızı söyler misiniz? Güncellemeler+1 yıl Ben amor (aşk) / my boy (erkeğim)/ Mine (bana ait) birini yapıcam hangisi olsun? Sevgilinizi telefonunuza nasıl kaydedersiniz? Cevapla Telefon Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. Vardı aklımda bir şeyler ama sevgili olmadık 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. Sevgilim ya da hayatım olabilir 0 0 Yorumla
Doludoluhayat33 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Ben eski sevgililerimi amore senoritta falan die kaydetmisdim 😂 o zaman ergendim sanirim ama bu ikisi bendim sarkida gecen sozler sarkida askla ilgili falan suankide möhendis die kayitli 😂 0 0 Yorumla
Kara_miyav Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Arkadaşım sevgilisini 42 diye kaydetmişti o an biraz cıvık gelse de sonradan aslında o kadar da kötü bir fikir değilmiş dedim 1 0 Yorumla
-PerhapsLove- Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl İsmiyle ve sonuna bey takisiylaBöyle iyi oluyormuş 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı. Manita 1 Manita 2 Manita 3 Diye sıralıyorum ben 0 0 Yorumla
OverCross Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl My feeder diye kayıtlı. (kendi isteği) 0 0 Yorumla
InoriYuzuriha Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Baby diye kayıtlı çünkü ona hep öyle seslenirim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hayatımın aşkı diye kaydederdim ama yok 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cringe geldiği için yorumu gizledim ulan ne hale geldik be Yorumla
minikkladyy Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı. Sevgilim diye 0 0 Yorumla
emreJ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 32% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. At hırsızı 0 0 Yorumla
İtalyanKürdo Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kurt bakışlım 0 0 Yorumla
ByToRo Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Benim karı diye 0 5 Yorumla ByToRo +1 yıl Kroyum ama para bende zahhahah Yorumla Soran +1 yıl Hem kro hem parasıyla bi yere gelebileceğini sanıyo Extra en*i Yorumla ByToRo +1 yıl Bir yere gelemediğimi kim söyledi :D Bırakın şu fakir edebiyatını yok öyle bir şey zuahahah Yorumla Soran +1 yıl Parayla bir yere gelebilirsin zaten o parayı yönetebilecek uvzun sen de var mı bilemiycem 🤷♀️ Yorumla ByToRo +1 yıl Yav iki dakika şaka yaptırmıyorsunuz.Fakirem fakir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Vardı aklımda bir şeyler ama sevgili olmadık
Sevgilim ya da hayatım olabilir
Ben eski sevgililerimi amore senoritta falan die kaydetmisdim 😂 o zaman ergendim sanirim ama bu ikisi bendim sarkida gecen sozler sarkida askla ilgili falan suankide möhendis die kayitli 😂
Arkadaşım sevgilisini 42 diye kaydetmişti o an biraz cıvık gelse de sonradan aslında o kadar da kötü bir fikir değilmiş dedim
İsmiyle ve sonuna bey takisiyla
Böyle iyi oluyormuş
Manita 1
Manita 2
Manita 3
Diye sıralıyorum ben
My feeder diye kayıtlı. (kendi isteği)
Matmazel olabilir ya da ismiyle
Baby diye kayıtlı çünkü ona hep öyle seslenirim
Hayatımın aşkı diye kaydederdim ama yok
Cringe geldiği için yorumu gizledim ulan ne hale geldik be
Geri vites. 😃
efulim
Sevgilim diye
Hatunum
Sadece kalp emojisi koyuyorum
At kafalı diye
At hırsızı
Kurt bakışlım
Benim karı diye
Kroyum ama para bende zahhahah
Hem kro hem parasıyla bi yere gelebileceğini sanıyo Extra en*i
Bir yere gelemediğimi kim söyledi :D
Bırakın şu fakir edebiyatını yok öyle bir şey zuahahah
Parayla bir yere gelebilirsin zaten o parayı yönetebilecek uvzun sen de var mı bilemiycem 🤷♀️
Yav iki dakika şaka yaptırmıyorsunuz.
Fakirem fakir
Aybalam❤
"Goduuuum" diye
İsmiyle kaydederim.
❤ emojisi var
Mutluluk diye
Sen?