AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
75Cevap
Para bugün olur yarın olmaya bilir mühim olan ve bugün gibi konular her daim olacaktır da evet bu doğru insan diyorsan devam etmelisin
İş varsa ve çalışmıyorsa tembelse seviyosan bile ayrıl. Ama geçici bir işsizlikse ve seviyorsan ayrılma.
Ya kızım aklını başına topla hayat senin bildiğin gibi değil evet para her şey bunu er ya da geç anlarsın kafana taşlara vurma sonra işi gücü olan birini bul da bari rahat et
Evet para önemli ama çalışacak çalışkan biri haziranda basliyor
teyzeler gibi mi konuştun sen? 😂
@Khadimdost ne yapacagimi sasirdim herkes farkli diyor
senin gönlünden ne geçiyor onu de hele
@Khadimdost teyze değilim ama aynı hatadan dönmüş biri olarak ona yol göstermek istedim bende bı zamanlar kafamın dikine gittim ailem herkes ondan ayrıl dediler dinlemedim beş yılımı verdim sorumsuz bencil biriydi iş güç yok aklı bı karis havada böyle birine deli gibi aşıktım hiç biseyin farkında değildim evlenmek istiyordum onunla sonra beni aldattı zaten Allahtanki olmamış diyorum onun bu kötü ozelliklerini geç farkettim
ama denge gözetmek lazım değil mi? her ikiside olmalı. Eğer olmazsa biri tek kanatlı kuş gibi olur bu da uçamaz zaten.
18 yaslarinda sevdigim kiz benden bu yuzden ayrilmisti cok uzucu kirici bi durum
her şey paramı allasen ya o arkadaşlarının kalıbına tüküreyim
Peki ya sevgilin fakir kız istemezse o senden ayrilirsa
Hep erkek mi zengin olacakmis
Ne yani çevren damdan atla dese atlayacak misin , biraz kendiniz olun kararınızı kendiniz verin
Gönlü zengin olsun. Para gelir geçer yarının ne getireceğini kimse bilemez. Allah'tan başka
ayrılma bence ya parası olmayabilir cimri değil en azından parası olup cimri olan da var
Bu gün parasız olur ama yarın bi iş bulur çalışır kazanır senin hiç bu gibi sorular sormaman gerekirdi sorduğuna göre demek ki senden hiçbir şey olmaz
Sakın ayrılma seviyorsan her şey para değil bence aşk herşeye değer
Kalbinin sesini dinle, o çok kaşarlaşmış arkadaşlarının görüşü önemli değil. Erkek atm değildir
ikinizinkini de ben karşılarım dert değil gidinsenize, sonuçta bir yemek planı değil mi 🙄
İş ciddiye binerse çok kavga edersiniz maddiyat konusunda bence yol yakinken ayril
Cevrendeki kişiler aşırı sacmalamış senin gold digger olmanı yani vasat olmanı istiyolar sanırım
Gerçekten sevseydin bunu sormaya ihtiyaç hissetmezdin. Kafan karışmış.
Kadın yoklukta , adam ise çoklukta belli olur guzelim
Seviyorsan paranın bi önemi yok ama sevmiyorsan ve parasızsa s*ktir et
Seviyor olsa bile parası yoksa yine s*ktir etsin sütten ağzı yanmış olarak konuşuyorum 😂
Tabi para yoksa hemen s*ktir etmesi lazım da alıştıra alıştıra söyleyelim kıza
Anlar inşallah 😂
Para eşittir başarı bana göre. Bir insanın parası varsa çabası, emek verdiği, çalışkan olduğunu ve hayalleri olduğunu anlayabiliriz. Bence ayrılmanda manevi anlamda fayda var. Umarım güzel olur vereceğin karar.
Para için ayrılmayı doğru bulmuyorum, ama evlenmek için durumlarınızı düzeltmeyi bekleyin o ayrı. Zengin biriyle sevgili olursun sana kötü davranır. Her zaman para mutluluk getirmez. Sevgilin iyi birine benziyor bu yüzden ayrılma.
Bak sana şöyle bir şey diyeyim parasi yoktur sever deliler gibi sıkıntı yok. Parasi vardır 5 para etmez. Sıkıntı. Başkalarının ne düşündüğü değil senin ne düşündüğün önemli. İlişkiyi yasayacak olan bir başkası değil.
bunu dusunmen bıle kotu bence Şu an parası olsa bıle bırgun ınsanın ıslerı ters gıdebılır o zaman yıne kafan karısacak bellıkı ayrıl ona ıyılık yapmıs olursun
Burdaki herkeste iyilik meleği olmuş bana bunu yazanlar böyle bir durumda hemen ayrılmazsa bende bir sey bilmiyorum ya😂
sız sevgılı degılsınız kı sadece takılıyorsunuz sevgı ve askın adını o kadar yere dusurduler kı ah ah.. sevgılı denen kısıye karsı hıc parası olmadıgı ıcın ayrılsam mı dıye dusunulur mu dusunuluyorsa sevgılılık degıl takılmadır baska bırseydır ama sevgılı degıldır
Üniversite okuyor mu ya da okudu mu? Yani kendi mesleği var mı?
Okuyor
Demekki bu geçici bir durum. Geçici olmasaydı hep garsonluk gibi meslekler yapcak olsaydı ilişkiniz açısından işiniz zor derdim. Çünkü kızsın haliyle gezmek, yemek yemek, para harcamak isteyeceksin sevdiğin kişiyle ve hep sen karşılarsan da olmaz. Bence bir süre idare etmeye çalış. Mümkünse parası olmadığında kendin bir şeyler yap sahilde falan piknik yapın. Yani geçici bir şey bu mezun olduğunda illaki bir işe girip çalışacak. Gerçekten seviyorsan değer veriyorsan çevreni dinleme. Sonuçta çocuğun kendi mesleği varmış
Herks haklı nasıl geçinmeyi düşünüyorsun aşkınız ile ısınıp aşkınızı dağatark geçinemezsiniz
Bi iş olduğunda hemen gidiyor
Şu an yok sadece çalışacak bir ay sonra
Öule ise farklı ama adam çalışmayı seviyor evde oturuyor ise o farklı
İnan bana para her türlü kazanılır zaten önemli olan bunlara rağmen birbirinize bağlı kalmanız gerçek sevgiyi bulmuşsan gerisi teferruat
Evet çok haklısın
Kardeşim değecek kisiyse sırt sırta verir mutlu olmasının yolunu bulursunuz gider çalışır illaki her şey para değil yeterki gerçekten kalbi güzel olsun
Maddiyata önem verdikleri için hayatlarında öyle bir figür istiyorlar. Aşk ve sevgi doğalarında yok.
Sana gelince, bu ülkede maalesef aşk karın doyurmuyor. Bi nevi ev dizemez.
burada çok fakir erkek var ayrılma diyecekler yanlış yere sordun.
Ayrıl bence.
Çünkü sevgi karın doyurmaz.
Fakir erkekten yâr olmaz.
Üzdün lan sokuk
Yarası olan gocunur.
Ayrıca benimle düzgün konuş gerçekler bunlar.
Yaram var lan gocunuyorum sokuk
Argo konuşarak beni yaralamaya çalışma gayretin çok komik açıkçası.
Git az ötede konuş. Ben senin pis laflarıni dinleyecek biri değilim
He profiline baktım az önce 😂 bence sende para olsa da bir fayda etmez. şimdi kararımı değiştirdim : tip paradan daha iyiymiş
Sus lan sokuk takıldığınız tiplere bin basarım
Elinde olan tek şeyle profilimle fotomla beni vurmaya çalışma sokuk umrumda değil
Profilime bakmış sende o profili kaldıracak göz var mı
Hahahah yazık sana
İki kelimeyi bir araya getirmeyen bir zavallisin
Sana yazık sokuk sevgiline bin basarım elimdekiyle yetin sana sukugumu atmam
Bir araya getirdiğim laflar içine kol gibi oturduğu için kudurdun sokuk
Ok.
Ağla kiskannnn
tamam parasız bırsey olmuyoda ask ya da sevgıde paranın onemı degıl durustlugun sadakaytın onemı olmalı paralı olupta serfsız olanlaramı ıtımat edıcezz
Haklı değiller tabii ki. Hayat bu, bir gün parası olur insanın bir gün olmaz. Sevgi önemli.
her şey parayla değil mutluysanız sorun olmaz kaçırma bu çocuğu EĞER RUH EŞİN GİBİ GÖRÜYORSAN (abla tavsiyesi) ;)
Dediğin gibi seviyorsan açığını kapat ve bundan kimseye bahsetme insanlar kusur aramaya ve yuva bozmaya bayılır
Sana kesinlikle katiliyorum! Ve sunu da eklemek istiyorum yarin ise girip durumunu duzeltinde ô ksii yanindaki akil hocalarin bir faydasi olur mu gorursun.
Arkadaşların tam bir kasar knk dinleme onları. İyi bir insansa asla bırakma. Sokarım parasına para neeeee para neeee düşünme bunu
Kralsın sen
Eyvallah kardeşim
Ne demek bacım doğruya doğru Allah gönlüne göre versin
Yenge sana helal olsun Türk kızlarında paragöz olmayanlar çok az şu an ve çevreni dinleme onlar erkek arkadaşının ne kadar zor durumda olduğunu bilmiyo
Evet benim tek isteğim beni seven biri ama gerçekten seven bana kıyamayan
Sadece bunu istiyorum yani para fan umrumda değil
Yav helal olsun çocuğa. Sen de gelip bu soruyu soruyosun ya pes!
Ne var sormakta
Ve ona neden helal olsun anlamadım helal olması gereken benim bence
Zaten bu böyledir insanları kader ayırmaz insanları insanlar ayırır
Zamanla insanın şartları değişir. Bu sebepten ayrılırsan bir karakterini sorgulamanı öneririm.
Helal olsun senin gibi düşünenlere
birini gerçekten seversen para hiçtir ama sen bu soruyu soruyorsan zaten çoktan ayrılmalıymışsın
Para ile Saadet olmaz para her zaman kazanılır ama doğru insani bulmak çok zor
Dinleme onları. Ama evlenirsen, maddi durumunuz iyileşmeden asla çocuk yapmayın
Saçmalama yia böyle düşünmen bile kusura bakma aptalca ayrıca senin o çocuğu sevdiğini de düşünmüyorum sevseydin bu düşüncelere girmezdin
Maddiyat önemli kusura bakma hayat toz pembe değil ben elimden geleni zaten yaptim bana laf söyleyemezsin sanki dedim ki paran yoksa bay bay öderim dedim işte sanki siz meleksiniz triplere bak ya
ayrılma düşüncesine giren bi kişi zaten resmen bu manaya getirmiş bi açık açık sölmediğin kalmış madem maddiyat önemli git kendine zengin birini bul o zaman..
Maddiyat hani önemsizdi bir yorumu okudum ergence dedin anlaşamıyoruz dedin sen sevmiyorsun hemen ayrıl yazık çocuğa senin gibi para delisi kızlardan nefret ediyorum inşallah böyle düşünenler mutlu olmazlar karakterde önemli para her şey değil ki
Bu zamanda her şey para olabilir ama yanlış Bi düşünde
Bu soruyu sorduğuna göre sevgilini pek sevmiyorsun demek
Bence sevgilinden değil, arkadaşlarından ayrıl.
Gel buraya alnından öpücem 😍😍😍
Sevgili olduğunuza emin misiniz?
Bilmiyorum ya çok ergen kendisi
Aramızda yaş farkı var
Anlaşamıyoruz
Vakit kaybı olmasın her ikiniz için de.
Yolları ayırmak en mantıklısı
Belli ki somut şeyler sizin için daha önemli
Kendine göre birini bulursun
O da aynı şekilde
Geçici süreli bir işsizlikse olur öyle şeyler.
Haziranda başlıyor bi iş olduğunda hemen gidiyor zaten
Sen mutluysan kimene arkadaslarina anlatma boş ver
Seviyorsan önemli değil bence
sevgilin ile define arayin
arkadaşlarından ayrıl , sevgilinle devam et
Parada önemli maalesef
Seviyorsan elalemi takma
Zügurtlerle ile ne işin var
Zor zamanları olabilir insanların.
Kendi aklını kullanmanı tavsiye ederim
iş bu bulunur gerçekten seviyorsan dert etme
Mutluluğunu maddi şeylere bağlama