Hani olur ya böyle “aman ağzımızın tadı bozulmasın Ali Rıza Bey” diye panik ataklı yaşadığınız ilişkiniz vardır, birçok şeye dikkat eder üzerine titrer ve olabilecek her şeyi önceden hesaplayarak adımlarınızı atarsınız ilişki bitince de bi’ bakarsınız; sizinki meğer sizi zaten takmıyormuş, o bitanemler aşkımlar başkalarıyla da havalarda uçuşuyormuş. Aldatıldığını ayrıldıktan sonra öğrenmek size ne hissettirir, ne yaparsınız?
İlişki sırasında aldatıldığınızı ayrıldıktan sonra öğrenseniz ne tepki verirsiniz?
İlişki içinde aldatıldığımı öğrendiğimde hiç bişi yapmamış adamım ben bittikten sonra öğrensem neden bişi yapayım. Bu konuda bir davranışta bulunmak da doğru değil zaten. Aldatanın suçudur bu zararın neresinden dönsek kardır gözüyle bakmak en mantıklısı.
Bende değil de karşı tarafın yalan dolanı ve samimiyetsizliği bir yerden sızdırma yapıyor işte böyle o yüzden "yolun benden uzak artık kabul ederse de Allah' a yakın olsun eyvallah" der hatta üzerine helallikte veririm ki öteki dünyada bu yüzden bir de yüzü görmeyeyim. İhanet sahtekarlık ve kişiliksizliğin vücut bulmuş halidir. Bu konuyu affetmekte dolaylı yoldan bizi o kalıbın içine sokar. Ben böyle bir kalıba fazlaca büyük geliyorum kendimi kesinlikle sıkıştırmam. Özgürlük nefes almaktır.
Yani artık olan olmuş bu saatten sonra yapacak bir şey yok. Aldatılmak bana göre çok da yargılanacak ve ayıplanacak bir şey değil. Çünkü bu insanın kendi seçimi değil tamamen karşısındaki insan yaptığı karaktersizle alakalı. Hakkımı haram eder kendi hayatıma devam ederim. Herkes kendi kötülüğünde boğulsun.
Yani yapılacak pek bi şey kalmamıştır diye düşünüyorum 🤷🏻♀️ İlişkiyi yaşarken öğrenmek daha acı değil mi 🤔 kafa da pratik te bitmiş bi şey sonuçta nasıl ayrılmıştık ta önemli bu durumda. İyi bir şekilde ayrılıp aldatıldığımı öğrenirsem zoruma gider kötü şekilde hesap sorarım.. kötü bir şekilde Ayrılmışsam hesap sormaya gerek yol Değmez derim
Kalbimi ve enerjimi o kadar değersiz bir insana emanet ettiğim için kendime kızarım. Ne halt yemişse yemiş, ayrılmışız zaten. Karaktersizmiş, ucuz atlatmışım diye çoluk çocuk sevindiririm
@Bitterziyagil bir insanı geride bırakmışsam o insanın ne benimle olan geçmişiyle ilgilenirim ne de bir başkasıyla olan geleceğine. Olan olmuş artık. Geçmişi düşünüp kendimizi üzmenin, yıpratmanın bir manası yok. Yapabiliyorsan hayatına, önüne bak. Ben böyle yapıyorum veya yapmaya çalışıyorum. Zararını da görmedim hiç.