Beni aldatan adama tek kuruş harcamadım ve sürekli birşeyler almıştım geri vermek zorunda mıyım?

14 Şubat hediyesi maddi destek verdi ufak tabi en azından onun için ufak. Buraya geldi yeme içme yol parası vs. Anlaşamadık habersiz gitti tuttuğu evin anahtarına kadar bırakıp gitmiş, çilingirinden tutun bıraktığı tişörtü istediği için kargosunu ona bıraktım. Ona kestim hepsini, Beni yarı yolda bırakıp terk ettiği için. Annem vede yakın gördüğüm birisiyle paylaşınca seni aldatmış fazlasıyla hatta ödemişsin dedi onada söylediğimde halen Birşeye ihtiyacın olursa mesaj atman yeterli demişti bi arasında ama istemiyorum hatta al bir kısmını geri vereyim dediğimde bir ara dedik sözleştim bana lafı olsun istemiyorum hediyeleri ve bir miktar parasını geri ödeyeceğim şu an herşeyi sanki üzerime kilitlenmiş gibi hissediyorum acaba vermelimiyim yoksa yol yakınken hayatımdan silip atayım mı? Ayda 12 bin tl alıyor çok büyük bir kayıp değil bunlar onun için ama yinede gurur yapıyorum şuanki tavrımda ona sinirlendiğim için yaptım
Beni aldatan adama tek kuruş harcamadım ve sürekli birşeyler almıştım geri vermek zorunda mıyım?