Aşk İlişkileri Bu güne kadar en çok neyinize iltifat aldınız? _sencenasıl_ Takip Et Master Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor yakınlık kurduğum hemen herkesten çok dayanılmaz koktuğum hakkında iltifat alırım. ( temizliğime dikkat ederim parfüm işini abartmam kendi ten kokumun daha ön plana çıkmasını sağlarım ),,iz en çok neyinize veya nerenize iltifat aldınız. Bu güne kadar en çok neyinize iltifat aldınız? Cevapla İş Soruları Parfüm Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı. Tatlılığıma ve zekama 1 1 Yorumla _sencenasıl_ +1 yıl Zeka onemli
Need4Read Takip Et FenomenMaster Yaş: 42 +1 yıl Sesime, zekama, duruşuma, efendiliğime.. 1 2 Yorumla _sencenasıl_ +1 yıl Massallah Yorumla Need4Read +1 yıl Eyvallah 😄😄 Yorumla
belkimbilir Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Karakterimle ilgili çok fazla iltifat aldım, gözlerim.. 1 1 Yorumla _sencenasıl_ +1 yıl Karakter onemli haci boş ver gerisini Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Herkes burnumu yaptırdım sanar , burnuma iltifat alirim 😎 0 0 Yorumla
benbendeğilimartık Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 72% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Çok şükür ki zekâma iltifat aldım. 1 2 Yorumla _sencenasıl_ +1 yıl Massallah Yorumla benbendeğilimartık +1 yıl Eyvallah. Yorumla
zeyy-1 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl gözlerim galiba çünkü yeşiller 😬 1 1 Yorumla _sencenasıl_ +1 yıl Everizx Yorumla
dǝuʎǝzıqıɥɐsuıuɐʞǝɯ Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Gülüşüm ve gözlerim 1 1 Yorumla _sencenasıl_ +1 yıl Massallah Yorumla
melobaskan Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Yüzüme ve sesime 0 1 Yorumla _sencenasıl_ +1 yıl Yuz konusunda haklilar sesi bilemem Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı. Göz.. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Tatlılığıma ve zekama
Zeka onemli
Sesime, zekama, duruşuma, efendiliğime..
Massallah
Eyvallah 😄😄
Karakterimle ilgili çok fazla iltifat aldım, gözlerim..
Karakter onemli haci boş ver gerisini
Herkes burnumu yaptırdım sanar , burnuma iltifat alirim 😎
Çok şükür ki zekâma iltifat aldım.
Massallah
Eyvallah.
gözlerim galiba çünkü yeşiller 😬
Everizx
Iyi niyetli birisi olmamdan
Gülüşüm ve gözlerim
Massallah
Yüzüm ve dudağım sık sıkta burnum 😅
Yüzüme ve sesime