Sen kimden yanasın Temel bir gün dursunla ormanda İken dursun demiş t Temel eger karsina ayi çıkarsa ne ne yaparsin Silah kullanırım Silahin yok Dal ile vururum Yakında dal yok Yerden tas alirim demiş Tas yok deyince dursun Temel demişti Sen kimden yanasın Ayıdan mi benden yana mi
Zaten baksana kandırdı çocuğu hem ihanet etti hem de peşinden koşturup evlendi
E bu durumda bu kadın pürüz çıkartır mı hiç Adamsız bir hiç olduğunu biliyor. Ben sadece merak ediyorum Uzun süre araştırdım ve erkeklerden şu cevabı alıyorum eğer evlendiysem geçmişte yaşananı unutmuşumdur diyorlar Tamam da kardeşim geçmişte yaşadığın ihanet aklına gelmeyecek mi hep kör kütük aşık mı olacaksın Evlendin gerdeğe girdin kavuştun aşk bitti başladı gerçekler. aklına gelmeyecek mi bu kadın böyle böyle ettiydi bana diye içinden kin tutmayacak mısın O kadın sana muhtaç işi gücü de yok. bu yüzden senle iyi geçinmek zorunda bunu akıl edemiyor musun
Halbu ki ben okumuş kariyerliyim ben gibi kendisini seveni bıraktı onunla evlendi Hayır bende basit biri değilim öptürmedim bile kendimi doğru dürüst Şimdi bu kadın bu adama ne etti de bu hale getirdi
Aklıma cok sey geliyor Ama bilemedim İhanet etti ise o kadına nasil dokunursun evlenirsin karin yaparsınız Aklım almıyor Zengin olsa neyse zengin de degil Kiz guzel bile olsa senden Aldatmış bitti nokta benim icin
Abi bende anlamadım İhanet derken kız başka biri ile mi konuşmuş arkadaşları onu mu yakıştırmış anlamadım. bu da mesajları okumuş bitirmiş 5 yıllık ilişkiyi Sonra başka bi kızla nişan yapıp atmış nişanı Sonra benle tanıştı aynı mesleği yapıyoruz adamla bir adli vaka da karşılaştık gibi oldu
Neyse benlere 3 ay konuştu sonra anlattı başımdan geçenleri baktım bana da ailevi problemlerim var dedi ayrıldı sonrası işte eski 5 yıllıkla nişan yapmış evlenmiş
Bende arkasından 1,5 yıl aşk acısı çektim Hassasım bı konularda
Neyse evlenmişler ben zaten evlendiğini duyunca sokağımı bile değiştirdim yani görmemek için çünkü içim hala acıyordu Neyse abi ama merak ediyorum ya mutlu olsun istemiyorum. bu yüzden de merak ediyorum evlenince nasıl oluyor cinsellik yaşayınca buzlar erir mi yoksa tam tersi mi olur çünkü cinsellik yaşamadan aşk masum kalıyor o kıza da aşkı öyleydi ihaneti af edecek kadarmış baksana
Seni anlıyorum çok duygusalsin benim gibi Kalbin agriyor ruhun daraliyor İşkence yasiyorsun Sen ona kıyamaz iken o sana kiyar Zor unutmak zor ama Geçmişi değiştiremeyiz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben unutmazdım ağzına zvardım evlenmezdimde
Erkek başka kızla nişan yapıp sonra tekrar kendine ihanet edenle evlendi
Evlilikleri nasıldır sence
Şu yorumu beğen önce bi xper kazanam mdmdmfmfmf o evlilik ne bilim sallantılıdır
Bence de
Ben olsam hep kinli olurdum ona karşı
Unutmaz normal adam
Unutmasa evlenmezdi
Hayattan bir yerinde bir tartışmada ortaya cikar
Ama erkeklere sorunca unutmasam evlenmezdim gibi cevaplar veriyorlar
Sence unuturmuş
Ben olsam unutmazdım
Bende
Kendini kandir. aya gerek
Yok
Yalnız yanlış anladım bu adam beni terk edip onunla evlendi
Anladim sen değilsin
Genel konusuyorum
Insan unutmaz onu diyorum
Bir gün herkes hatirlar bir kavgada
Hatırlasa ne olacak
Kavga çıkar ayrılırlar
Kadın kavga çıkarmazsa
Kavgasız aile mi var
Sen kimden yanasın
Temel bir gün dursunla ormanda
İken dursun demiş t
Temel eger karsina ayi çıkarsa ne ne yaparsin
Silah kullanırım
Silahin yok
Dal ile vururum
Yakında dal yok
Yerden tas alirim demiş
Tas yok deyince dursun
Temel demişti
Sen kimden yanasın
Ayıdan mi benden yana mi
Zaten baksana kandırdı çocuğu hem ihanet etti hem de peşinden koşturup evlendi
E bu durumda bu kadın pürüz çıkartır mı hiç
Adamsız bir hiç olduğunu biliyor.
Ben sadece merak ediyorum
Uzun süre araştırdım ve erkeklerden şu cevabı alıyorum eğer evlendiysem geçmişte yaşananı unutmuşumdur diyorlar
Tamam da kardeşim geçmişte yaşadığın ihanet aklına gelmeyecek mi hep kör kütük aşık mı olacaksın
Evlendin gerdeğe girdin kavuştun aşk bitti başladı gerçekler. aklına gelmeyecek mi bu kadın böyle böyle ettiydi bana diye içinden kin tutmayacak mısın
O kadın sana muhtaç işi gücü de yok. bu yüzden senle iyi geçinmek zorunda bunu akıl edemiyor musun
Halbu ki ben okumuş kariyerliyim ben gibi kendisini seveni bıraktı onunla evlendi
Hayır bende basit biri değilim öptürmedim bile kendimi doğru dürüst
Şimdi bu kadın bu adama ne etti de bu hale getirdi
Haklısın mal adam
Bu mu?
Gerçekçi bir yorum yapsana
Aklıma cok sey geliyor
Ama bilemedim
İhanet etti ise o kadına nasil dokunursun evlenirsin karin yaparsınız
Aklım almıyor
Zengin olsa neyse zengin de degil
Kiz guzel bile olsa senden
Aldatmış bitti nokta benim icin
Ne yapsan değiştiremezsin geçmişi
Bence sen kendi yoluna bak
Zaten yakin zamanda duyarsin ayrildiklarini
Abi bende anlamadım
İhanet derken kız başka biri ile mi konuşmuş arkadaşları onu mu yakıştırmış anlamadım. bu da mesajları okumuş bitirmiş 5 yıllık ilişkiyi
Sonra başka bi kızla nişan yapıp atmış nişanı
Sonra benle tanıştı aynı mesleği yapıyoruz adamla bir adli vaka da karşılaştık gibi oldu
Neyse benlere 3 ay konuştu sonra anlattı başımdan geçenleri baktım bana da ailevi problemlerim var dedi ayrıldı sonrası işte eski 5 yıllıkla nişan yapmış evlenmiş
Bende arkasından 1,5 yıl aşk acısı çektim
Hassasım bı konularda
Neyse evlenmişler ben zaten evlendiğini duyunca sokağımı bile değiştirdim yani görmemek için çünkü içim hala acıyordu
Neyse abi ama merak ediyorum ya mutlu olsun istemiyorum. bu yüzden de merak ediyorum evlenince nasıl oluyor cinsellik yaşayınca buzlar erir mi yoksa tam tersi mi olur çünkü cinsellik yaşamadan aşk masum kalıyor o kıza da aşkı öyleydi ihaneti af edecek kadarmış baksana
Ben çok duygusalım herkes aynı degil
Ben cinsel olarak her dokunduğunda aklıma gelir
Nasıl yani
Seni anlıyorum
Bir sevdiğim kız vardı
O kız yabancıydı
Şerefsizin biri ile iletişimi vardı.
Dans ediyordu filan baba igrenme
Oldu vazgectim
Bana yazacaktim
Düşünsene aldatmış kadın
Nasıl dokunacaksin igrenirim