Herkese kocaman gülümseme 🔆 Nasıl gidiyor işler güçler? Aşk hayatı?

Hemşire fantazilerini bir kenara bırakalım, sağlık sektörü için çok önemlisiniz, hastalarınız için yaptıklarınızla, uykusuz mesailerinizle baştacısınız. Çocuk, genç, yaşlı demeden hastalarınızın her şeyiyle ilgileniyorsunuz, çoğu insan aile bireylerinin, en yakınlarının bile vücut sıvılarından iğrenirken siz kan, idrar, dışkı içinde hastalara bakım hizmeti veriyorsunuz. Ama en acı olan şu ki, maddi karşılığını alamıyorsunuz, tıpkı uzman hekimler gibi...
Herkese sonsuz mutluluklar. 😊 Sizin de güleryüzünüz solmasın. 😊 Allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın. 😊 Ben de çok şükür yalnız huzurlu ve sağlıklıyım. 😊 Herkese iyi bayramlar. 😊
Cevap
44Cevap
Aşk hayatım yok
Ailemde saglik personeli var bu nedenle empati yapmaya calisip saygıyla hareket ediyorum. Ama pazen bir piskopat gibi doktorun odasini darmadagin edip sakince cikip gitmek istedigim olmuyo degil. Gercekten bazen hakediyolar şikayeti.
Onları üzmeyelim onlar gelsin bize damarrrr yolu mu açsin bağırta bagirta
Sorun benim damarlarda mi 😅
Çok fenasiniz bulamayınca da az mi şu içtin vs vs
Şimdilik iyi diyelim.
Mükemmel bir hava var☀️☀️☀️😍
Tammgezmelik 😊
Adalara giderim belki bisikletimle 😀😊
Haftasonu tatilini değerlendirmece 😀
Ya sende durumlar nasıl?
İyi çok şükür ama kafa kazan oluyor akşama kadar :FSanırım kilo da verdim. Herkes zayıfladığımı söylüyor
Kanka bir ebe kızdan çok çektim ve bir hemşire kızdan iyisiniz hoşsunuz ama
İşte sinirlenip sinirinizi sevgilinizde niye atıyorsunuz
Hep bir hemşire hayalim oldu. Sevgilim karım olsun istedim. Sevgilim olma durumu oldu ama saçmalıklar talihsizlik yakami birakmadi onlar he dedi hayat yok dedi. sanirim artik olmaz ama neden bilmiyorum ayri sempatik geliyorlar
İşler iyi gidiyor da tek eksik olan şey aşk hayatı. Keşke hoşlandığım kız da günün birinde yeşil ışık yaksa diyor ki, ben de on adım koşarım.
Hemşireleri memnun etmek için şehirlerarası yol yapmış biriyim. Yine olsa yine yaparım.
Hemşireler gavura vurur gibi iğne yapıp kan alırsa üzmemek olmaz
Hemşirelere özel bir torpilimiz yok mümkün mertebe kimseyi üzmemeye çalışıyoruz.
hemşireler 1 kasiyerler 2 üzermiyim hiç eliminen yerim eliminen
Kimseyi üzmem. Hemşireler ve diğer meslek grupları değerlidir. Emeğiniz için teşekkürler.
Şükür iyi gidiyor sınavlara hazırlanıyoruz az kaldı ayriyetten unide hazırlık sınıfıda bitti baya güzel gidiyor.
Hemşirenin birisi beni çok üzdü çok kırdı yarı yolda bırakıp defolup gitti ya onu nasıl yapacaz😏
Çok güzell ama kötü basit olan bir hemşire beni üzdü
ÜZmüyorum. Sağolsunlar ameliyat sonrası çok ilgilendiler.
İş güç fena değil KPSS çalışıyorum ama aşk hayatım berbat. Ya sizde durumlar nasıl?
Canim meslektaşş💘
Düzelicez inşallah be..
Odyologlarıda üzmeyinn iyi gidiyor
Bende hemşireleri pek sevmem valla çok dedikoducusunuz 😏😏
Düzenbazzz*
Sahtekaarrr
Gudubeet puuu
Südüklüü
Bu kadar da olmaz ya bu kadar da olmaz ne edep kalmış ne haya
Yetişin komşular yetişin gözü dönmüş bu kadının
🔫🔫🔫
Yemek yedim harikaydı...
Barbunya, fasulye, acı biber turşusu ve cacık
Barbunya pilav
Hangisini
Peki ne önerirsiniz prenses hanım. Fakirim ben fakir bunları buldum diye takla atacağım neredeyse
Sen fakir değilsin kendine gel
Tipin öyle değil hacı mümkün değil yani sende fakirsen ben yoğum
Giyinir herhalde bilmiyorum etrafımda hep fakir var gözüm alışık. Nick seçimin bile dolar işaretini hatırlatıyor
İlginçmiş ilk kez duyuyorum güzel ama farklılık iyidir zengin zengin duruyor havalı 😎
İyi güzel hareketli gidiyor asıl seni sormalı ısındı heryer herkes
Sizi gördük daha iyi olduk 🤗
Böyle güzellik üzülür mü
Igneci onlar. Popomu delik deşik ettiler
Güneş yerinde her şey yolunda 😎
Hemşireleri değil hemşerilerimi üzmem dsfa
Anlaştık, bugünden itibaren hemşireleri üzmüyoruz.
Hiç iyyw gitmyr güzel melek
Hemşerilerin dertleri kendine yeter dokunmayın
3x1 validol damla ile 2x1 prozac
iyi gelecektir.
ÜZmeZler kimse seni takmazsın
İşte yok aşk ta.
hemşireler fazla tehlikeli hahahah
Kafam bozuk yine arıza moduna girdim.
olmayan bir şey gitmez ki :)
aşk mı o ne yeniliyor u
Fotoğrafta ki tarih neden 2 ay sonrası 😂
hayat kısa hemşireler gülüyor
Bana ne mesleğinden
İdare eder
Yaşıyorsun bu hayatı
Masallah suphenallah
orta sekerli
Hemsirelerde dart atar gibi igne yapmasa 🤫🤫
Selam güzelim tanışalım mı 🌹🌹
Gözler fena
Ölüyü diriltir böyle hemşire
İnik pipi kalktı yani hayata döndü ama sen olsan kesip kedilerine atardın gaddar kadın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?