Kızgın, üzgün ya da anlayışlı?

Ya da "Seni çok seviyorum Tülay" modu mu? Giden beni kaybetmiştir modu da aktiftir 😎🤣

Zaten uzun zamandır kimseye çok bağlanmıyorum. Hâliyle kimsenin gidişi de beni derinden etkilemiyor. Terk edeni engelleyip yoluma devam ediyorum..
Şimdi üzülmem dersen yalan olur terk edilen insan nasıl üzülmez ki. O kadar yaşanmışlık ve alışkanlık varken bir anda bir boşluğa düşmek çok kolay değil bana göre. Dediğim gibi üzülürüm ama kimseye de kal diye yalvarmam artık ağızdan da bir kere çıkmıştır. Giden gider yapacak bir şey yok dünyanın sonu değil.
hiç terk edilmedim, hiç biriyle de çıkmadım, hiç biriyle çıkmakta istemedim, muhtemelen öylemi keyfin bilir ama biten tam bitmiştir bana bi iyilik yap ne benle ne de bana yakın birileri ile muhattap olma bi daha yok hükmünde olalım birbirimiz için.
Hiç terk edilmedim ki, zaten bir tane sevgilim oldu ona da ayrılık teklifini ben yaptım sağolsun hiç direnmedi 😂
Zorla güzellik olmaz istemiyorsa peki der yoluma bakarım
Cevap
48Cevap
Gitmek isteyene ahanda kapı orada, kimseye gitme demem, beni bir daha bırakma demişliğim var daha ben o insana ne diye gitme diyeyim. 💁♀️
İçimiz bağırıyor bazen de demiyoruz 🤣
Geçtik o içimizin bağırdığı zamanları. İçin bir kere bağırır, iki kere bağırır artık üçüncüde öğretmiş olursun kendine “faydası yok, gideni tutamazsın”
Çok doğru canım 😌
Tepki vermekle vakit harcamayıp hemen yenisini buluyorum 😏
Aman aman tepki vermiyorum. Son kararın mı diyorum evet derse uğurluyoruz 😄
Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir modu takılıyorum bende 😬😬😂🤦♀️
Umursamıyorum
Sıfır tepki. Var git yoluna modunda takılıyoRum. Gidenin arkadından kahrolunmaz. En azından ben o modlara sokmuyorum kendimi.
Bilmem, hiç terk edilmedim.
Ama muhtemelen orada o insan biter benim i için.
ne yapalım
giden gider kalan kalır dünyanın sonu mu
Terk eden bi haltlar yemiştir de bunu bastırmak için önce kendi harekete geçmiştir. Hiç şaşmaz. Ben ağır konuşurum ve silerim.
Beni terkeden kendini terketmiştir
bir yerlerde benlik kaybı yaşıyordur..
Tepkime gelecek olursak neyi hak ediyorsa onu yaparım o an hiç düşünmeden. Haksızlığa uğrayınca 10 kaplan gücüne erişebiliyorum. Korkun benden 😄
Hayatım boyunca terk edilmedim hep terkettim. Ama benim başıma gelseydi terk edilme sebebimdeki nedene odaklanırdım. Hatanın benden kaynaklı olduğunu gördüğüm anda bu benim için deneyim olurdu.
Hiç terk edilmedimKızlar Bir Adım Öne
Eğer ilişkiye dair saygımi ve kişiye karşı olan duygularımı kaybetmişsem artık bir önemi yok. Çünkü ben bir ilişkiye bitsin diye başlamam
Elimden geldiğince terk edilmemeye çalışıyorum, sonra bir boşluğunu yakaladığımda ben terk ediyorum😄
Böyle bir şey yaşasam Uzun zaman ortalarda görünmem, toparlanır kendimi işime gücüme veririm herhalde
Aşıksam çözüm bulmaya çalışırım ve her zamanda öyle yapmışımdır ama baktım gerçekten sevmiyor zamanla öfke , kırgınlık, kızgınlık hissizliğe dönüşüyor
Cok uzuluyorum ama yolun acık olsun derim bana olmasın insallah başkasına da nasıp olmasın derim 🤭😒
İlk bı kaç gun üzülürüm. Ama hayata devam ederim bundada bir hayr vardir derim Bende değerliyim cunku
Her türlü insana ya bir şey katar ya da bir şey koparır
Depresyon loading.. Sessiz sakin biriyim, terkedilince iyice içime kapanıuorum.
Tamam. Ama simdi yeni bir sey kesfettim onu yapicam. Hicbirsey demicem. Görüldü yapıpnbırakıcam
"tamam :) " böyle verirdim heralde terk edilmedim hiç😀
Hic terk edilmedim edilsem gurur yaparim. Oké der giderim.
Çok uzun zaman oldu yaşamayalı şu an bilemiyorum ne tepki veririm :D
Enteresan bir şekilde umursamaz tüm ayrılıklarda kurtulmuş gibi hissediyorum.
Üzülür tabi insan ama kabullenmekte lazım bu sonucu. Zamanla alışıyor insan sonuçta.
Peki ben uzi umrumda degil gelcekten şarkısını dinlerken bu sorunun denk gelmesi 😂
Sessiz gidişleri saymazsak terk edilmedim ve tepkisini de bilemedim.
Hiç bir şey gitmek isteyen s*ktirir gider kapı orada
hiç terkedilmedim..
ama terkedilsem de kendimi bozmazdım sanırım..
Hiçbir şey yapmam güle güle derim. Gidene dur denmez
Giden kendi kaybeder.
Alıştım artık koYmuyor nxjx
Beni çok etkilemiyor ya eyvallah diyip her yerden engelliyorum 😅
Bi tek ben bekar ve sevgisiz olmak istiyorum sanırım 😅 XD
Sıradan geliyor artık pek takmıyorum o çarpıntı 7 sene önce olmuştu birdahada olmadı zor
Benim için farketmez ben bir tek şey bilirim
Benden giden benden değildir
O duyguyu hiç yaşamadım ama herhalde 2 günlük bi üzüntü yaşardım
Tepkisizim akşamına bi rakı sofrasına bakar
Hiç terk edilmedim ama giden gitmiştir modunda olurdum muhtemelen
Üzgün olurum ama hayata küsmem hızlı toparlarım
Kimse istemiyor diye oturup ağlıyorum
Tepki vermem tamam derim
Emin msn diye soruyorum sonra peki diyorum
Tamam yolun layığına açık olsun derim
Hiç terk edilmedim bilmiyorum
Çok söverim ardından beddualar ederim
Çabalarım baktım olmuyor herkes kendi yoluna
Asilligimi korumaya çalışırım
Üzülüyorum seviyorumdur çünkü.
kızgın üzgün kırılmış her türlüsü var
Tepki vermiyorum, hayatıma devam ediyorum.
"A* gibi giden i* gibi döner."
Yıkıyorum herseyi gözüm görmüyor 😂
Sessizliğe gömülüyorum.
Off ya bana erkek mi yok
Hayatıma bakıyorum ve keyfini çıkartıyorum.😎
Hep terk eden bendim. Terk edilmem
Üzülüyorum susuyorum yapacak bir şey yok.
Hiç terk edilmedim😃
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?