Çok üstüme düşüyor sanki. Durup dururken bir kıza sırf sevdiğiniz için abilik yapılır mı koruyup kollar mısınız?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gerçekten seni kardeşi olarak görüp seviyorsa koruyup kollar. Bu sevgisinin aşk olup olmadığını kıskandırmaya çalışarak anlayabilirsin. Hayatına birini aldığından bahset. Eğer aşırı bir tepki verirse aşktır..
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, abiniz gibi de olsa bu kadar kısıtlamaması gerekir yani eğer sık sık yakın temasta bulunuyorsa ve bu koruma işini çok fazla abartıyorsa bu abilik falan olmaz bence yani bunun altında ben başka bir şey ararım kesinlikle. O yüzden uzak durmanızda fayda görüyorum böyle bir kişiden. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
13 Yorumla
Soran+1 yılben hoşlanıyorum kiii.
- +1 yıl
Haa hoşlanıyorsanız tamam yeşil ışık yakın o zaman.
- +1 yıl
Ama işte böyle abi diye yaklaşıp da niyeti başka olanlar da bana güven vermez. Onu demek istemiştim.
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet , ve böyle yaptığım biri var , benden 6 yaş küçük. O da senin gibi düşünüyorsa çok kötü, hicbirzaman olmayacak birşeye ümit bağlıyor demek. Yok ya o öyle düşünmüyordur , aklıma canım canım şeyler sokma
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılS. lak yazdım canım diye çevirmiş jshsvsgsb
Soran+1 yılişte terbiyeli klavye
+1 yılAbi ayağına başlıyor zaten bunlar hep. :) Sonra devam ediyor böyle.
- Sonra bir bakıyorsun olgun erkek sendromuna giriyorsun. İstemeden onu arzuluyorsun. Sana tavsiyem ona abi deme devam et. YOksa malzeme olursun.03 Yorumla
Soran+1 yılnasıl diyim mi demeyeyim mi anlamadım. Ya abi de herkese abi diyorum ama o farklı yani sırf abi olarak görsem mesafeli dururum ama ben yakın olmak için abi deyip yanaşıyorum
- +1 yıl
Bence hiç yaklaşma. :)
Soran+1 yılyaklaşmak zorundayım aynı yerde çalışıyoruz ve mutlu oluyorum onu görümce. neden yaklaşma diyorsun ki zaten kendimden büyük biriyle evlenicem illaki
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
25Cevap
Tabikide işyerinde birçok kız var bana sürekli abi abi diyorlar aramızda 2 yaş var bende kardeşim derim herzaman abi kardeş gibi olduk başkaları gibi art niyet olamaz
28 Yorumla
Soran+1 yılvalla ben abi diyorum ama çok seviyorum. Başka abiler de var o ayrı yani çok seviyorum. Sırf abi olarak görsem bu kadar üstüne düşmem
Soran+1 yıl9 yaş
Soran+1 yılama o da çok ilgili
Soran+1 yılya 2 sene öncesinden tanışıyoruz o zaman abi diyordum bozuluyordu bekardı şimdi evlenmiş. Sana abilik yapmam vs. dedi ama ya hala çok ilgili. Yanlış anlama bir şey yapacağımdan değil ama hala ilgili davranması saçma değil mi sonuçta bir dönem benle evlenmeyi düşnümüştü
- Aşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılAbi ayağı g. Ayağı.. dikkat et abin bir gün seni kucaklamasın...
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılAbi dediğin kişiden hoşlanmak nedir ya. Neden abi diyorsun derler adama.. Uzak dur o halde bir de adam evli barklı.. Ne yiyip içiyosunuz valla kafanız cidden güzel..
10 Yorumla
+1 yılİkşi sebebi vardır.
Ya ailen ya da akrabalarından biri tembihlemiştir.
2'inci ihtimal ise sana yürüyor net !02 Yorumla
Soran+1 yılyoo tanımıyor ailemi akrabamı
Soran+1 yılGeçen yine bişiler anlatıyor şöyle yap böyle yap. Senin iyiliğin için diyor da benim iyiliğimden ona ne
- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yıl01 Yorumla
Soran+1 yılsevdiğim erkeğe abi diyorum ben :D
Gizli Üye(18-24)+1 yılabi diyosan da kardeş değilsiniz ya olabilir böyle şeyler. sırf abi diyosun diye aranızda çekim olamaz diye bi kural yok
10 Yorumla
+1 yılben de aynı durumdayım, aramızda on yaş var, o 23 ben 33 ama çok seviyorum
19 Yorumla- +1 yıl
@kokiriki aramızda bi akrabalık ilişkisi yok, niye yargılıyorsun beni şimdi, onu anlamadım
- +1 yıl
10 yaş ne ica
- +1 yıl
@Ez4bîrîndarim çok mu
- +1 yıl
Bizimde aramızda 8 yaş var nolcak ki bir şey olmaz gönüller bir olsunnn
- +1 yıl
@FizikçiKedi aynen öyle
Soran+1 yılyaaa bizimde öyle 10 yaş vardı. sonra 35 olunca gitmiş başkasıyla evlenmiş. Ben de çok seviyordum yaaa çok farklı. Ama yapacak bir şey yok. Öğrenince soğuk davrandım sonra ona da dayanamadım şimdi normal abi kardeş olarak ilerliyoruz
- +1 yıl
@engnnnlyda bence yaş farkı en fazla 6 olmalı. 10 çok ya düşünsene sen 20 yaşındayken o 10 yasindaydi
- +1 yıl
@Ez4bîrîndarim e 6 yaş olunca da ben 10 yaşındayken o lise 2 ye gidiyor oluyor o da fazla geçmiş için düşünürsen hatta geçmiş için 3 4 bile çoookk fazla düşünsene biri 8. sınıf biri 4. sınıf ama ileriki yaşlarda öyle olmaz
Sen onu değil de onun seni koruyup korumasını, kıskançlığını seviyor gibisin.
Erkekler tuhaf bu arada. Seninkinin Niyeti ne bilemedim.00 Yorumla
+1 yılOlabilir yani kız kardeşim kadar sevip kolladığım kız da olur hoşlandığımda anlaman imkansız.
07 Yorumla
Soran+1 yılne farkı olur mesela. Fazla ilgileniyor beni görünce hemen yanıma geliyor bunlar abartı geliyor bana.
- +1 yıl
Bunu anlamak biraz tecrübe gerektirir ikiside birbirine benzer ancak mesela kız kardeşim gibi baktığım kızın gözlerine en fazla 1 saniye bakarım. Kızdan hoşlanıyorsam bu 2-3 saniyeyi belki daha fazla olabilir. Bunun gibi bazı farklarla belki anlayabilirsin. Tecrüben yoksa farkı anlaman biraz zor.
Soran+1 yılvalla baya uzun bakıyoruz ya da bana öyle geliyor. bir de abi deyince nedir yani görünce selam verirsin kollarsın bu kadar. O hep konuşmak istiyor beni gözlüyor gibi. Ekstra ilgi bekliyor. Abilik olarak da olsa çok seviyor ve abi olarak bu kadar sevmesi çok ilginç geliyor. Sana abilik yapmam bak demişti bir kere. Ya ben çok fena yanlış anlıyorum sanırım.
- +1 yıl
Anlattıklarına bakılırsa senden hoşlanıyor bu pek abilik gibi değil.
Soran+1 yıliyi de evlenmiş. Bak yanlış anlama bir şey yapacağımdan değil ama olayı anlamıyorumm
- +1 yıl
Evli olup karısını aldatan bi ton insan var uzak dur, evli olması hiçbir şey değiştirmez.
Soran+1 yılyok öyle bir şey olmaz öyle biri değil.
+1 yılAbes bi yaş farkınız varsa böyle bişe düşünme derim. Ve evet koruyabilir seni beğenmese bile
01 Yorumla
Soran+1 yıl10 yaş var. Ya beni sürekli görmek istiyor çok üstüme düşüyor anlamıyorum abilik böyle mi olur. İki görünce selam verirsin konuşursun korursun belki amaa peşimden gelmek sürekli konuşmaya çalışmak ne
+1 yılÇocukken şefkat görmediğin için sana çekici geliyor.. zaafını belli edersen seni kullanırlar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,5b cevap paylaştı. Istisnadir cok ilgili olmawi aradaki kiz erkek cekimindendir. Sen ona yem at anlarsin niyetini
00 YorumlaKonuş acil gitsin hayatim. Bi daha gelmiyoruz dunyaya
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılinsanlar birbirini abi kardeş dost olarak da sever çok normal bence
00 Yorumla umrumda olmaz, zaten kızlara direkt giderim bahane aramam
00 YorumlaÇok hassas bir çizgi. Çok dikkat etmek lazım. Belki senin baktığın gibi bakmıyor olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSen ilgi gormedigjn icin ilgilenen birine hemen hoslanti duymussun.
00 Yorumla
+1 yılHerkese abi denmez abi dediğin kişiler senim başkasına gitmeni istemez
017 Yorumla
Soran+1 yılnasıl ya anlamadım
- +1 yıl
Seni seviyordur
Soran+1 yılseviyor da evlenmişşş. Bak ben 2 sene önceden tanıyordum onu hoşlandıgını düşündüm belliydi yani ama o 33 yaşındaydı. Sonra staj bitti görüşmedik. şimdi ben aynı yerde çalışmaya başladım. Evlenmiş ama bana çok ilgi gösteriyor. Yardım etmeye çalışıyor. Her gördüğünde selam vermemi bekliyor. Senin iyiliğin için deyip öğüt veriyor. Başkalarına anlatmış. Eşine anlatıyor beni ya. Gerçekten ne bu. Ne zaman abi desem abicim bak ben seni düşünüyorum vs. diyor. abilik yapmam bak sana koca kız oldun artık vs. dedi. Yani hadi kardeşi gibi görüyorsa bile ya eskiden hoşlandıgına emindiiimm hani nasıl gördüğü şekil değişmiş gerçekten başkasıyla evlenince bana artık o gözle bakamaz mı yani his olarak değişir mi?
- +1 yıl
böyle anlatınca seni ex olarak arzulamis elinde ikinci aday diye seni düşünmüş alternatif
Soran+1 yılo kızı benden önce tanıyordu zaten.
- +1 yıl
Bak yukarda dediğim gibi seni arzuluyor ve seni kaybetmekten korkuyor dikkatli ol
Soran+1 yılabi diye yaklaşıyor ama gerçekten kendimi bebek gibi hissettiriyor
Soran+1 yılkötü anlamda
- +1 yıl
Nasil bir anlamda anlamadım
Soran+1 yılay bişi olursa gel tamam mı abicim diyor yani hiçbir şey yapamzmışım korunmaya muhtaçmışım gibi hissettiriyor. Çocuk gibi
- +1 yıl
Özele yazarmisin
Soran+1 yılgönderilmiyor
- +1 yıl
Aynen xper yetmiyor bende gönderemedim anca instagram olabilir başkada zor gibi duruyor kusra bakma
Soran+1 yılneyse boş ver zaten yapacak bir şey yok. Sadece mesela benim sevgilim olsa eski hoşlandıgım kişiyi görsem bu kadar içine düşemem ya da pişman olurum belki.
- +1 yıl
Takip eden senmişsin peki
- +1 yıl
Takip eden senmisin peki suanda beni
Soran+1 yılevt
abi deme hoşlanıyorsan sende adam da seni kandırıyor gibi durmasın, git söyle tabii bekarsa bu insan…
00 Yorumla
+1 yılbende de var böyle bitane
ne düşünüyo ne istiyo anlamıyorum01 Yorumla
Soran+1 yılyaşlar kaç sizin
Hoşlanıyorsan abi deme.
10 YorumlaUtan utan abim diyon birde
06 Yorumla
Soran+1 yılnapıyımmmm
Soran+1 yılniye ya duramam seviyorum
Soran+1 yılneden kızdın ya benden büyük herkese abi demek zorunda mıyım? ya da kendimden büyük yani ne dicem başka.. kendimden büyük biriyle evlenicem mecbur
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen olsam sana Hard yaparim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelki de sen ondan hoşlandığın için sana ilgili olmasını farklı yorumluyorsun.
00 YorumlaBu devirde babana bile güvenmeyeceksin be kızım.
00 Yorumla
+1 yılAbi deme bos yere lazim olur demiyolar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılAlakası yok bence
00 Yorumla
+1 yılAbi ayağına işi ayarlamakta moda mı oldu?
00 Yorumla
+1 yılAbilik falan hikaye o da senden hoslanıyodur kesin
01 Yorumla- +1 yıl
Ulan sende bi
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbilik böyle yapılmaz
01 Yorumla
Soran+1 yıleskiden benden hoşlandıgını düşünüyordum abi deyince bozuluyordu sonra 2 sene görüşmedik staj bitti. Sonra aynı yerde çalışmaya başladık. Evlendik ama abilik yapıyor. Sürekli yardım etmeye çalışıyor senin iyiliğin için vs diyor. soğuk davranınca bozuluyor her gördüdğünde selam vermemi bekliyor. Ama evliii çıldırcam. Gerçekten kardeş miyim ben?
Sevdiğim kız bana abi deyincenin dişi versiyonu
10 Yorumla
+1 yılAbi deme lazım olur
10 Yorumla
+1 yılbence pek güvenli bir durum değil..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılnerden abi bu sanal alem mi?
00 Yorumla
+1 yılAskım yas kaç ki arada
08 Yorumla
Soran+1 yıl10 cuk
- +1 yıl
Az değil ya bak esimle 9 yas var ve gercektrn cok
Soran+1 yılama eşinnn
Soran+1 yılbaşta abi diyor muydun
- +1 yıl
Ama sıkıntılı biri heyecanlı biri durgun plur
Soran+1 yılanlamadım eşin mi heyecanlı
- +1 yıl
Hayır canım ben ondan Küçük olduğum zıtız çoğu seyler için
Soran+1 yılanladm
+1 yılKaç yaş var aranızda
02 Yorumla
Soran+1 yıl10
- +1 yıl
Adam şu an evliyim ben sonradan okudum yazılanlardan boş ver evli adama yaklaşma cıss
+1 yılBende yaptiydim
013 Yorumla
Soran+1 yılnasıl hoşlanıyor muydun?
- +1 yıl
E yani tabii ki
Soran+1 yılgitmiş başkasıyla evlenmiş ama şimdi yine abicim diye yanımda geziniyor
- +1 yıl
Seni istiyor besbelli
Soran+1 yılsonra ne oldu sizin?
Soran+1 yıleskiden benden hoşlandıgını düşünüyordum abi deyince bozuluyordu sonra 2 sene görüşmedik staj bitti. Sonra aynı yerde çalışmaya başladık. Evlendik ama abilik yapıyor. Sürekli yardım etmeye çalışıyor senin iyiliğin için vs diyor. soğuk davranınca bozuluyor her gördüdğünde selam vermemi bekliyor. Ama evliii çıldırcam. Gerçekten kardeş miyim ben?
- +1 yıl
Demek ki çekici bir güzelliğin var
Soran+1 yılya nereye istiyor? evli be
- +1 yıl
Bizimkisi devamlı her konuşmamızda sonunda yatakta bitiyordu
Soran+1 yıldalga geçiyorsun
- +1 yıl
Evliliğin pek sorun teşkil edeceğini zannetmiyorum yani bizim için öyleydi O da evlendi Ben de evlendim
Soran+1 yılya eşinle seks yapıyorsun farkındaysan hiç mi bi şey hisseetmiyorsun
- +1 yıl
Onu hayal ediyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
10 Yorumla Senden hoşlanıyor belliki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı.
+1 yılAbi kardeş takılın
00 Yorumla
+1 yılAynı anne babadan değilseniz abin olamaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılDüşman başına
00 Yorumla
+1 yılOladabilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılDeğişik bir durum
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 765 cevap paylaştı.
+1 yılNr bilim
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
00 Yorumla Abi deme ona😀
00 Yorumla
Devamını Gör(32)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Abi dediğim birinden hoşlanıyorum o da bana çok ilgili davranıyor. Abilik yapmak böyle mi olur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım