Zengin kocam olsun yattığım yerden para harcayayım...
Diyelim bi ikramiye çıktı kendiniz zengin oldunuz... yine koca aramaya devam eder miydiniz?
Diyelim bi ikramiye çıktı kendiniz zengin oldunuz... yine koca aramaya devam eder miydiniz?
her zengin fakir adayı
her fakir zengin adayıdır
insanlar o kadar maddiyat peşinde ki yarın zengin kişi iflâs eder hemen terkmi edecek
kimse dürüst inançlı kişilikli tutarlı işinde gücünde adam aramıyor bu gidişat gidişat değil
Zenginler fakir adayı mı sg
dünya 50 türlü döner şaşarsın
Fakir avuntusu yazık sans
çok biliyorsun
Abdal zengin fakir adayı idir bu devirde
Yok ya zengin olunca sosyokültürel yapı ve düşünce değişir tam bir odun değilse tabi. Cinsel ilişki için evlenöem şart hatta haram asla katiyen diyenlerin çoğu bu sefer tam tersi demeye başlar, evlenmeye ne gerek var der.
Cevap
16Cevap
tabi ki kadınlar paraya erkekler fiziğe bakıyor, aşka değer verenler hep yalnız
Kendimle cinsel iliskiye giremiyecegime gore arayabilirim
Cinsel iliski sadece kocayla olmuyor
Bakire olarak kalmaya devam et bi bitmediniz sanki illa evlilik şart bunun için kezban
Sevmiyorum bakire, farklı tatlar seviyorum evlilik bana göre değil sende istekli ol canımı sikma
Bakire kalma seviş hic sevmem bakireyi
Sevda ile işim olmaz ibodan anca tombul tombul memeleri dinlerim
Bakire olma olur mu güzelim, paylaşımcı ol öptüm görüşürüz 😘
@scarface6116 ne sala. ksın sen. Sana ne milletin bakireliğinden
Sanane soytarı, mezara mi goturcen bak isine carpmayim
Annen de evlenmeden önce vermiş miydi her erkeğe
Hep aynı savunma şekli senin anan bacın başka bildiğiniz cümle yok , aaqq kezbanı ağzına vericem şimdi şimdi at kafaasi
Orspuluğu annenden öğrenmem lazım ki istediğin gibi bi orspuya dönüşebiliyim
Hâlâ aynı şeyi diyor başka cevap verme şekli yok , arkadan veren sözde bakire cıkcık**
Çunkü sorun bu tatlım. Sorun annenden başlıyor
Namussuz ahlaksız annenden..
Senin o deliklerini suriyeliler afganlar ve zenciler çaksın , ya orrrsooupusu ** çuval gibi olmuş deliğine şampanya şişesi sokayim, siikktir sikkktir sonra diktir bacım geldin orrrospu gideceksin ucuz kaşar bakire misin patlak mi ona göre alicam seni bozuk mal iade ederim 🤣🤣😂😂
Fazla prno izleme
Koca meraklısı biri değilim ama zengin olsam da aşkı sevmeyi sevilmeyi tatmak isterim geceleri parama sarılıp yatamam sonuçta
Kimiside ozgurluk arayisinda ama paranin esaretinde degil. Ozgur ruhlu kızlar bu ekrana bi asa atabilir mi
Zengin erkeklerden kasıt ne? Eğer aylık geliri 10.000 dolar üzeri ise o erkeğin fakir birine bakması çok nadir maalesef.
Soru erkeklerin kime baktıgı değil kadınların arayışı
Yani öyle bile olsa, nişanlım da zengin ortağımızın kızı, kadının çalışmama hakkı vardır
Kizilsukse için adalet aramaya yakında başlarız
Keske her erkegin penis boyu adil dağıtılsaydı
Git geli engellemediği sürece penis boyutunun fazla da bir önemi kalmıyor işlevsel kullanılanılırsa
Hic de oyle degil valla bence coook önemli
Ablam yeri geliyor elinle tir tir titretiyorsun, boyu fazla takma kafana
Elim zaten var işte bir erkege ne gerek kalıyor o zaman
Elinle erkeğin arasında ki farkı boydan olduğunu mu düşünüyorsun, dur tahmin edeyim p*rno sever bir bakiresin, her neyse umarım dilediğini bulursun
Buyuk sevenler bakire demek kucuk penis avuntusudur
Dediğimden bunu anladıysan başka birsey demiyorum 😊
Deme eforunu sarfetme zaten kucucuk penisin var oraya kalsın
Gari haklı Dağılın eşek
Maalesef paracısınız 😔
Varsa öyle birisi gelsin
Güzel soru :)
Koca her zaman lazım olur onlara 😂
Yani
Cinsinin çoğu paranın köpeği haklisin 👍🏻
Böyle bişey olsa 20 tane sevgilim olurdu heralde
Geneli öyle