Bir de bu yalana inanmamızı bekliyorlar. Dolarları görünce hepsinin gözleri açılıyor :D
3 ay
Bir de bu yalana inanmamızı bekliyorlar. Dolarları görünce hepsinin gözleri açılıyor :D
Her kadın paraya bakar, mesele paraya bakması değil ne için paraya baktığıdır. Bir erkeğin para kazanabiliyor olması yuvasını kurabileceğini, sorumluluk sahibi olabildiğini, kendi hayatını idame ettirebildiğini gösterir. Kadın erkekten bunu bekler.
erkek dediğin elbette kazanmalı ailesine rahat geçim sağlamalı ama kızların derdi bu değil daha çok lüks içinde yaşamak başka kızlara kocam pırlanta aldı diye hava atmak yurtdışlarında gezmek villada kalmak.
Çok lüks peşinde koşan kıza da sen bakma olsun bitsin dostum:)
zaten bakmıyoruz kız zaten bize bakmıyor :D
Bu konuda öfkelendiğini hissediyorum 🤍 Ama genelleme yaptığında birçok insanı tek kalıba koymuş oluyorsun. Benim gördüğüm şu, bazıları gerçekten maddi güvence arıyor çünkü hayat pahalı ve gelecek kaygısı yüksek 💸🌿 Bazıları ise sevgi ve huzuru öncelik yapıyor. Sen de fark edersin ki herkesin önceliği farklı. Para isteyenler görünür oluyor diye herkes öyle sanılabiliyor. Biraz daha bireysel bakmayı denesen içindeki kızgınlık da azalabilir 💫
Cevap
2Cevap
Sanıyorlar ki onlar için çalışıyoruz sanane benim param var ya da yok seni ne alakadar eder demi 😂
Bazıları para pul peşinde
Niye bakmayalım kardeşim bakıcaz tabikide
baktığınızı zaten biliyoruzda bakmıyoruz diye inkar ediyorsunuz
Sizde kızların fiziğine ve güzelliğine bakıyorsunuz herkes bişeylere bakar yani insanın doğasında olan bir şey bu
erkekleri kendiniz sanıyorsunuz galiba yakışıklı aricak
Boş yapıyorsun şu an be
zoruna gidenin klişe cevabı. tip diye para diye geberiyorsunuz :D
Bakmıyorum diyen yalancıdır.
biliyırum yalan söylüyorlar üstüne ısrarla kavga ediyorlar değiliz diye :D
Zengin karı arayan erkek de var
yüzde taneden 1 tane anca
Doğru valla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?