Net bı şekilde alfa kadınlar daha çok aldatır yengem sürekli aldatıyor mesala abimi çünkü yengem baskın ve aşırı güzel bı kadın bu yüzden erkeklerin ilgi odağı oldu yakışıklı birine gözü kayabilir
O yengenin karakteridir sadakatsizligidir benimde tanıdığım aşırı güzel kadınlar var ve eşlerine çok sadıklar ve baskınlarda bunları gördüğüm icin diyorum
Bende yengemle cok samimiym sürekli evdeyim sordum işte gece Yusuf'u neden eve aldın sizi gördüm dedim gece 2 de çıktı 10 da geldi 2 de çıktı sen benimi izliyorsun dedi geceleri dedi nasıl farketin dedi yusufla iliskim var dedi
Yengemin dekoltesi mosmor sürekli görünce deliriyorum yengem ilimize karışma dedi neden sürekli izliyorsun beni nedn bu kadar çok kıskanıyorsun dedi beni beni sorguluyor
Pencereden akşam yengemi izledim o gün kavga etmiştim cocukla yrngem bana inat çağırdı gozlerimle gördüm çocuk kapıdan aldı yengem ona baktım gördü pencerenin onunde seviştiler sırf beni delirtmrk için çünkü ikisiylede kavga etmiştim
Bak sen mesajlarımi eksik okudun sanırım ben arkadaşımla kavga ettim yengeme de dedim ikiniz görünce deliryorum ruhum çekiliyor dedim lütfen bana bunu yaşatma deidm karşma bana dedi ve hayırdır neden bu kadar çok kıskanıyorsun bu kadar çok uzluyorsun sonra bu çocuğu eve aldı akşam onu izledigimi gördü camın önünde sevişmeye başladılar hata çırılçıplak neredeyse sırf beni kızdırmak için camın önünde heryerini gorudm sonra dayanamdim perdeyi çektim
Sabah direkt yengeme gitim nasıl yaparsın bunu bana dedim sabaha kadar uyuyamadım gözümle gördüm dedim evvet beni izlediğini gördüm gözlerini alamadin benden dedi dakilarca sus dedim delirtme beni dekoltsini mosmordu ya
Ya off konuştum yengem camın önünde sevişmeye başladı sırf beni kıskandırmak için herşeyi gördüm sabaha kadar uyuyamadım çünkü tamamen kollarına almıştı içine girmişti bu sefer konuşsam yine bunu yaşatır bana kalbim kaldıramaz daha
Ben o an onu görünce abim aklımın ucundan geçmedi sadece canım yandı zaten yengem de senin gibi bana aptal aşık diyor hani bı yıldır beni sevdiğini hissettim dedi hergun burdasın beni görmediğin evime gelmedigin tek gün bile yok sürekli beni Arman bana sürekli tatlı getirmen her istedime koşman sürekli arkadan sarılıp nasılsın demn olum ben safmiyum aşıksın bana dedi itiraf et dedi saçmalama Yok böyle bir şey deidm
Sadece eskinden çok samimydik arkadan sarılıp boynunu omuzlarını isirirdim oda dur özleminden yedin beni yine derdi megerse biliyormuş bende sımsıkı sarıldım için net bı şekilde kalçasını hisserdim tabiki Tahrik olup bı tık bastiriridm oda kaçmazdi dururdu böyle duygularimda var ona
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
benimde karım :D ama tabii belli konularda onun dışında ben :).
Eşime aşırı aşık olursam o baskın olur çok aşık olmazsam ben baskın olurum
Neden hep kadınlar baskın çıkıyor
Daha kontrolcüyüz ya o yüzden olabilir yani o dengeyi sağlamak bizi mutlu eder
Ama bu biraz kadınların aldatma ihtimalini artırıyor çünkü kadın istediği kişiyle görüşmesi istediği saatte çıkması ve güzelse de çok riskli değilmi
Bence o olaya insan olarak bakmak lazım bu kişinin karakteri ile ilgilidir sadakati ile ilgilidir
Net bı şekilde alfa kadınlar daha çok aldatır yengem sürekli aldatıyor mesala abimi çünkü yengem baskın ve aşırı güzel bı kadın bu yüzden erkeklerin ilgi odağı oldu yakışıklı birine gözü kayabilir
O yengenin karakteridir sadakatsizligidir benimde tanıdığım aşırı güzel kadınlar var ve eşlerine çok sadıklar ve baskınlarda bunları gördüğüm icin diyorum
Hemde mâlesef ben tanıştırdm ikisini iki hafta geçmeden sevgili oldular pandemide yengemlerde Okey oynardık abim de işi için şehir dışında çalışıyor
Senin vesile olman kötü olmuş o zaman
Bende yengemle cok samimiym sürekli evdeyim sordum işte gece Yusuf'u neden eve aldın sizi gördüm dedim gece 2 de çıktı 10 da geldi 2 de çıktı sen benimi izliyorsun dedi geceleri dedi nasıl farketin dedi yusufla iliskim var dedi
Anlamadım ne yapacaksın abine mi soyliceksin yoksa önce yengen ile mi konuşacaksin
Abime desem sen nasıl o adamı Okey için evime getirirsin der neden karımın yanına getirirn niye tanistiridn der
Yengemin dekoltesi mosmor sürekli görünce deliriyorum yengem ilimize karışma dedi neden sürekli izliyorsun beni nedn bu kadar çok kıskanıyorsun dedi beni beni sorguluyor
O zaman yengen ile güzel bir şekilde konuş bence bu yaptığı işin doğru olmadığını hatırlat oda dikkat eder umarım
Ben çocukla kavgaliyim ama yengemi bırakmadı yinede yengemlede kavga ettim bı daha yapma herkese söylerim dedi git hadi dedi söyle söyleyemiyorum ama
Annene söyle kadın kadına konuşsunlar daha etkili olur hem annenin konuşması öyle düşünüyorum yani
Pencereden akşam yengemi izledim o gün kavga etmiştim cocukla yrngem bana inat çağırdı gozlerimle gördüm çocuk kapıdan aldı yengem ona baktım gördü pencerenin onunde seviştiler sırf beni delirtmrk için çünkü ikisiylede kavga etmiştim
Söyleyemiyorum yaa açıkçası kıyamıyorum da rezil etmek istemiyorum da
Yengene mi kıyamıyorsun
Evet bide annemde beni suçlu bulur o çocuğu neden yengene götürdün der
O zaman arkadasini uyar gitme o eve de
Bak sen mesajlarımi eksik okudun sanırım ben arkadaşımla kavga ettim yengeme de dedim ikiniz görünce deliryorum ruhum çekiliyor dedim lütfen bana bunu yaşatma deidm karşma bana dedi ve hayırdır neden bu kadar çok kıskanıyorsun bu kadar çok uzluyorsun sonra bu çocuğu eve aldı akşam onu izledigimi gördü camın önünde sevişmeye başladılar hata çırılçıplak neredeyse sırf beni kızdırmak için camın önünde heryerini gorudm sonra dayanamdim perdeyi çektim
Olsun ne kadar kavgalı da olsan git insan gibi konuş uzak dur de evli kadın utanmıyor musun de ne bilim arkadaş ben bu duruma göz yumamazdim
Sabah direkt yengeme gitim nasıl yaparsın bunu bana dedim sabaha kadar uyuyamadım gözümle gördüm dedim evvet beni izlediğini gördüm gözlerini alamadin benden dedi dakilarca sus dedim delirtme beni dekoltsini mosmordu ya
Beni onun kollarında görünce aşırı kıskanmak normal değil dedi neden delirdin beni onunla görünce niye sürekli beni izliyorsun dedi sus falan dedim
Yengene bana bunu nasıl yaparsın mi dedin?
Evet
Lan sen napiyon o senin yengenmis
Bende dinliyorum sabahtan beri
Sen utanmadın mi abinin eşiyle
Abinin eşini sevmeye
Ben hiç Bir şey yapmadım ki
Ben sadece işkence çekiyorum onları görünce
Sen sevdiğin insanı abinle evlenmesine mi vesile oldun
Hayır öyle bir Sevgi değil bence oda senin gibi dusunuyo ama değil ya
Hayır sonradan tanıştım yengemle
Ben tanıstirdim demişsin ama üstte
Her ne ise git konuş bitirsinler bu durumu yengene de seni o anlamda sevmiyorum de
Ben arkadaşımla tanıştırdm
Hm anladım
Dediğim gibi gidip konuş onlarla bence benden bu kadar 🤗
Ya off konuştum yengem camın önünde sevişmeye başladı sırf beni kıskandırmak için herşeyi gördüm sabaha kadar uyuyamadım çünkü tamamen kollarına almıştı içine girmişti bu sefer konuşsam yine bunu yaşatır bana kalbim kaldıramaz daha
Ben bu ilişkide sadece abine üzülüyorum umarım öğrenince çok üzülmez
Ya bu olayda işkence çeken benim bana uzulmen lazım
Üzgünüm ama abin yengenin eşi en masum suçsuz o sende ne anlamda olursa olsun sevme sonuçta yengen
Yani düşün birini Cook seviyirusn hemde Cook ve seni kıskandırmak için senin izlediğini Bill sevisyor yani canım çok yaniyoooo
Dediğim gibi sana uzulemiyorum seninde kendi adindan çok abinin adına üzülmen lazım kardeş olmak bunu gerektirir çünkü
Ben o an onu görünce abim aklımın ucundan geçmedi sadece canım yandı zaten yengem de senin gibi bana aptal aşık diyor hani bı yıldır beni sevdiğini hissettim dedi hergun burdasın beni görmediğin evime gelmedigin tek gün bile yok sürekli beni Arman bana sürekli tatlı getirmen her istedime koşman sürekli arkadan sarılıp nasılsın demn olum ben safmiyum aşıksın bana dedi itiraf et dedi saçmalama Yok böyle bir şey deidm
Seninki nasıl bir sevgi anladım
Nasılmış
Sana sordum işte nasıl diye
Yok bana sormadın seninki nasıl bir sevgi anladım demişsin yukarda
Masum bir Sevgi değil mi sence
Anlamadım yazacaktim yanlış yazdım
Bilmiyorum nasıl sevdiğini
Yani aşırı kıskanıyorum onu kiminle görürsem göreyim arkadşimla görünce öluyom
Bilmiyorum ama sana uzulemiyorum dediğim gibi sonuçta abinin eşi
Kendisi de diyor beni kocam senin kadar kiskanmiyor der sen çok kıskanıyorsun beni dedi ben deliriyorum onu görünce
Bence sen aşık olmuşsun sen ne dersen de ben bunu anlıyorum ve bu doğru bir şey değil bana göre
Sadece eskinden çok samimydik arkadan sarılıp boynunu omuzlarını isirirdim oda dur özleminden yedin beni yine derdi megerse biliyormuş bende sımsıkı sarıldım için net bı şekilde kalçasını hisserdim tabiki Tahrik olup bı tık bastiriridm oda kaçmazdi dururdu böyle duygularimda var ona
Bana göre bu durum yanlış yengenden uzak durmalısin
Aşk mı bu yani
Orasını sen bilirsin ben bilmem son kez yazıyorum uzak durmalısin yengenden umarım oda yaptığı yanlıştan döner
Tm denerim
Benn
Evlimsin peki