Unutma lafı bana hep saçma gelmiştir. Bunama ya da alzheimer hastalığı yoksa kişide, kimse kimseyi unutmaz. Sadece aklına geldiği zaman artık acıtmıyorsa o kişiyi bitirmişsin demektir. Buna da mecazen unutma deniyor. Evet herkesi gayette yok etmeyi becerebiliyorum
Bence dünyanın en değerli şeylerinden birisidir ruhunda iz bırakmış insanlar. Bunu illaki duygusal manada olmasına gerek yok. Bir şekilde hayatından geçip sen de güzel anılar bırakan insanlar çok fazla olmuyor maalesef. Ben böyle bir şeyden şikayetçi olmam ancak gurur duyarım. Ve kesinlikle unutmak istemem her zaman aklımın ve kalbim bir köşesinde ufak da olsa bir yer tutarlar.
Aynen öyle bu sadece ikili ilişkiler için geçerli değil. Senin görüşü okuyunca aklıma kahretsin @sssicaksutlukahvem geldi yaa😳😬😬😂bende izi büyük 🤦♀️🤦♀️😬😬😂
@sssicaksutlukahvem ahh o bilinç altımızda neler var 😬😬😂acaba biz kaç terapide kurtuluruz bublardan @bynarcos cırk cırk bildirim gidiyor yaa @sssicaksutlukahvem şimdi kovar bizi yeter artık diyecek😬😬😂
Unuturum. Beni değersizleştirmiş biri ise ve kalbi çok kırmış ise bıraktığı iz gözüme gelmez. Unuturum hemen. Ben mantığım ile hareket ederim. Sürekli kalbimi kıran bir insana daha fazla tahammül edemem. Sürekli beni suçlayan suçunu kabul etmeyen bir insana tahammül sınırım dolmuşsa bitmiştir. Geçmiş olsun.
Yok unutmuyorsun, sana verdiği o hissi unutamıyorsun hatta hep o hissi arıyorsun.. O kişiye değil belkide onun sebeb olduğu o hisse aşık oluyorsun 😢 velhasıl love güzel bişiiii
Unutmak diye bir şey yoktur. Daha az hatırlarsın o kadar. Daha az aklına gelir. Bir süre sonra aklına da gelmez ama unuttuğun için değil. Geçmişte bıraktığın için.
Unutmam. Niye unutayım. Sık sık aklıma getirmem sadece. Ben benimle ilgili hiçbir şeyi unutmak istemem.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Allah sevenleri ayırmasın. Biz yaralı kalplerinde yara izleri tez geçsin. Kimimiz sevilmediğinden kimisi de sevdiğinden ayrıldığından yaralı... Ama zaman herşeyin ilacı...