O kadar gurursuz davrandım ki o kadar olur sürekli aradım para verdim seviştim seviştim ve seviştim yalvardım ama bu sevgisini kazanmak için bir neden değil kaybettim şu an telefonlarımı açmıyor benimle görüşmüyor boş ver diyeceksiniz yerden göğe kadar haklısınız. Bende içimden belki milyonlarca kere boş ver dedim yanlış aslında ilk akşamdan başladı daha görüşmeden göğüslerimin resmini attım gitmesin diye yanlış olmasın ben 30 yaşındayım. Bu çok büyük yanlış ilk buluşmada onun kahvesine gittim seviştik sonra ikinci buluşmada benden para istedi kıyamadım 150 TL verdim sonra üçüncü buluşmada babası ile kavga etmiş morali bozuktu yine birlikte oldum. Çok büyük bir yanlış biliyorum aşırı büyük bir yanlış çok çok büyük bir yanlış ama ona fena aşık oldum. Çünkü o kadar serseri ki çok hoşuma gidiyor tamam serserilik iyi bir şey değil ama serseri insanda ayrı bir güven olur ayrıca çok yakışıklı şimdi benim problemim bundan sonra beni sevmesi için herhangi yapılacak bir şey var mı birde bana dedi ki bir gün birisini bulursam sen kalmayacaksın AA birini mi buldu acaba dün telefonumu hiç açmadı çok acı çekiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıca beni engelledi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Onun kapanına kısılmıssın bir kere senin duygularını önemser mi, canı nasıl isterse zaten hep hazırsın.
Böyle bir kız dusse ben kendimi şanslı sayardım. Ama bize duzmez ki.
Önemsemesi için yapılacak bir şey var mi
Ondan vazgeçtiğini ıspatlaman lazım. İnsta da kendi hayatına baktığın, gezmelerde bir iki mutlu poz paylaşmalısın belki hafif ya da radikal bir değişim gostermelisin.
Yok Instagramimda
canım mısın be boş ver , kadınlar güçlü olmalı böyle aciz değil
Kovaladikca kaçırmışsın ki. hala aynı durum olmuş neden yapar ki insan kendine bunu hile bile
Artık kovalamasam bir süre sonra arasam mesela 5 gün sonra işe yarar mi
İplerini onun eline vermişsin yani başta çok tavizlemissin aslında kaybetmek için herseyi yapmissin
Kazanmak için yapılabilecek bir şey yok mu
Sadece zaman var sen onun üstüne gittikçe o kaçıyor nede olsa geleceğini bildiği için sabır ve zaman uzaktan izle biraz
Onu göremiyorum ki peki bir süre sonra ulaşayim mi
Zamana bırak arada bi yokla ama buna yalvarma hatayui burada yapmışsın
Seninle öpüşmeyi özledim diye mesaj atayım mı
Böyle şeyler diyerek bir yere varamazsın zamana bırak bekle
Peki Zaman geçtikten sonra diyeyim mi
Ona bu şekilde yaklasma başka birsey diyebilirsin yani nasılsın nerdesin nasbiyosun ya da özledim gibi
Özledim desem ne olacak gelmiyor işte.
seks yapmak için yazacak mı peki
Eğer yazıyorsa ondan sana birsey olmaz kendini bitirirsin
seks yapmak bile istemiyor
Neden izaman hala kendini üzüyorsun
Gene ekti beni
Eker bu böyle alışmış çünkü sen böyle yapmışsın
20 tane mesaj attım.
İstersen destan yaz
Hayır kızacak şimdi.
Peki. kizdigini bildiğin halde neden böyle yapıyorsun ki
Çünkü gelmedi yine beni ekti
Yine edecek yine yapacak aynısını biliyor tekrar geleceğini valla bana olsa bende yaparım aynısını neden mi sürekli kovaliyorsun geliyorsun
Yani asla gelmez mi
Üzgünüm ama evet
Arasam ne diyeceğim demi
Sabret başka yolun yok
Seni sevmiyorum senden hoşlanmıyorum dedi
Adam sana söylüyor işte sen. neden hala usteliyorsun
Seçiyorum belki sever denesin
Ya aslında son bir kere tamamen birlikte olmak istiyorum ama bunu teklif edince sapık diyor
Senin libidon yüksek demekki onu bu amaçla istediğini düşünüyorsa istemeyebilir seni gerçekten istese engel olmazdı zaten