Arkadaşlar bir sevgiyi nasıl geri kazanabilirim?

O kadar gurursuz davrandım ki o kadar olur sürekli aradım para verdim seviştim seviştim ve seviştim yalvardım ama bu sevgisini kazanmak için bir neden değil kaybettim şu an telefonlarımı açmıyor benimle görüşmüyor boş ver diyeceksiniz yerden göğe kadar haklısınız. Bende içimden belki milyonlarca kere boş ver dedim yanlış aslında ilk akşamdan başladı daha görüşmeden göğüslerimin resmini attım gitmesin diye yanlış olmasın ben 30 yaşındayım. Bu çok büyük yanlış ilk buluşmada onun kahvesine gittim seviştik sonra ikinci buluşmada benden para istedi kıyamadım 150 TL verdim sonra üçüncü buluşmada babası ile kavga etmiş morali bozuktu yine birlikte oldum. Çok büyük bir yanlış biliyorum aşırı büyük bir yanlış çok çok büyük bir yanlış ama ona fena aşık oldum. Çünkü o kadar serseri ki çok hoşuma gidiyor tamam serserilik iyi bir şey değil ama serseri insanda ayrı bir güven olur ayrıca çok yakışıklı şimdi benim problemim bundan sonra beni sevmesi için herhangi yapılacak bir şey var mı birde bana dedi ki bir gün birisini bulursam sen kalmayacaksın AA birini mi buldu acaba dün telefonumu hiç açmadı çok acı çekiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıca beni engelledi
Arkadaşlar bir sevgiyi nasıl geri kazanabilirim?